Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29 - Southampton 2 : 1 Chelsea (30.03. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 109
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Gledacemo buduce bekove Plavaca, Shaw-a i Clyne-a :D

Ocekujem pobedu, sta bi drugo. Mata je odmarao, uprkos reprezentativnom terminu, tako da ocekujem da on bude centralna figura utakmice. 

Ne verujem da ce Lamps dati gol iz igre.(demantuj me!!!)

Pretesko gostovanje, bice rutavo ali nadam se minimalnoj pobjedu na gol razlike.

Kiks 100%

Nije da lajkam što mi se sviđa sadržaj posta, nego se slažem s napisanim. Soton igra sve bolje i bolje, dobro su se uspjeli oporaviti poslije šokantnog otkaza Adkinsu i biće nam jebeno. Tamo je čak i City poražen glatko. Ne treba se zavaravati s onom pobjedom u FA kupu.

nimalo lahka utakmica prije sve ga sto Southampton igra dobro na domacem terenu i bice teska utakmica a nadam se nekoj minimalnoj pobjedi.

Ocekujem pobeda normalno.Rezultat nek bude 0-3 za nama  :P

Pogledajte medzusebni dueli jako ni ide kod nih.

@wisey

I ja ne govorim da će biti kiks, zato Å¡to su oni dosta solidni, već zato Å¡to znam nas.  2-3 tekme smo zaredom dobili, sada naravno slijedi spuÅ¡tanje na zemlju. Već nekoliko puta viÄ‘eno ove sezone, jbg...

Ja baš mislim da ćemo ih razvalit jer je Mata 100% odmoran, a i ostali se nisu previše umorili jer kolko sam vidio dosta ih nije igralo za repke, jedino možda bi Hazard mogao bit umorniji

Teska utakmica oboje odmorni,ocekujem da bude 0-0 barem do 60 min

Ako je neko gledao raspored,mi prosto moramo ovo pobediti ako zelimo ikakve sanse da imamo za 3-4 mesto.

Ocekujem pobedu.Sastav:Ceh-Azpilikueta,Kejhil,Luiz,Kol-Ramires,Lampard-Mata,Mozes,Azar-Ba.

po meni tesko da cemo sacuvati mrezu na ovom teskom gostovanju. Ocekujem primljen gol,ali i pobedu plavaca, 1:2, 1:3. Soton u zadnje vreme odlican pogotovo protiv jakih ekipa,ali ipak se nadam pobedi.

Ocekujem pobedu.Sastav:Ceh-Azpilikueta,Kejhil,Luiz,Kol-Ramires,Lampard-Mata,Mozes,Azar-Ba.

nevjerujem da ce Cahil igrati jer je propustio reprezentativne utakmice zbog povrede,moze se ocekivati Tery u pocetnoj postavi.

Po mom mišljenju tvrda utakmica, nije Southampton toliko loš, ali ipak mislim da imamo šanse za dobit ovu utakmicu bez puno izgubljenih živaca od strane naših navijača

Kakvo crno spustanje na zemlju #-o

Pošto vidim meni si kao odgovorio, pa da te pitam u čemu je problem??

Jel nismo 2-3 tekme zaredom dobili??   Jel nam se nije isto to deÅ¡avalo i ranije u ovoj sezoni?? Jel svaki puta, nakon takve mini serije slijedio loÅ¡ rezultat??

Hajde pametnjakoviću..

Pošto vidim meni si kao odgovorio, pa da te pitam u čemu je problem??

Jel nismo 2-3 tekme zaredom dobili??   Jel nam se nije isto to deÅ¡avalo i ranije u ovoj sezoni?? Jel svaki puta, nakon takve mini serije slijedio loÅ¡ rezultat??

Hajde pametnjakoviću..

Tebi je ocigledno fudbal unapred odredjena partija saha, ciji se potezi s vremena na vreme ponavljaju, onako, kako si ti to zamislio. 

Chiba, moze li kako u nesto sto ce vise boljeti, da se ne cuga 7 dana? Ja ne bih se smio kladiti u takvo sta :D

ahahaha

najača fora,cimerka kupila pivo danas i ja ga nisam popio zato što spremam neki ispit i odem malo pre do frižidera,reko da popijem pivo pa na spavanje i vidim ovo

ahahahaaha

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.