Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Chelsea 2 : 0 West Ham (17.03. ned)

Istaknuti odgovori

Vrlo sam zadovoljan danasnjom partijom,svakako jedan od nasih bolji nastupa u ovoj tmurnoj PL sezoni.

Dali smo gol u uvodnoj fazi meca,promasili puno prilika,pa dali drugi i rutinski priveli mec kraju bas kao nekad.Azar apsolutno najbolji pojedinac meca mada slava pripada zivoj legendi i posle Didija najboljem igraca u istoriji kluba-Frenku Lampardu.

Sredina odradila odlican posao,Ba je mogao bolje da reaguje u onim sansama ali sta da se radi.Aspilikueta za visoku ocenu odigrao takodje.Jedni igrac kome bih dao zamerke na igru je Tim Kejhil.

Pala je i osveta za onaj poraz u prvom delu sezone a sto je takodje bitno,tim je sigurno popravio raspolozenje,posle comeback-a na OT,zatim prekoreta protiv Steaue,ove pobede ali skoka na trecu poziciju zbog poraza Totenhema.

200 golova za Celsi je dostignuce za svako postovanje i divljenje pogotovo jer se radi o igracu sredine terena.Ali o tome vise na njegovoj temi.

A  sto ? Sigurno slabo igra po Americi..
A nekad je resetao mreze u dresu Evertona.

• Odgovori 85
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Eh, kretena.

Nek se ti koji su bacali pogledaju u ogledalo i zapitaju jel njihova gesta imala kakvog smisla osim šta su bacili svoje pare i hranu sa ciljem da naprave tko zna što...e pameti moja draga [-(

Strah me da ne dadnu FSW-u ugovor...

Male su Å¡anse za tako neÅ¡to.Trebalo bi da uzmemo oba preostala trofeja i preskočimo graÄ‘ane na tabeli  uz odličnu igru.ÄŒak,mislim da ni to ne bi bilo dovoljno,jer se Roman već dogovorio sa narednim trenerom.

A  sto ? Sigurno slabo igra po Americi..
A nekad je resetao mreze u dresu Evertona.

Haha,velika greska.Ne ide mi uz Kejhil Geri pa to ti je.10 godina jedini Kejhil je bio Tim  :D/

Ajde kazite mi,jel mogu biti veci baksuz.... Propustim utakmicu u 17:00 zato sto sam iznenada morao da radim, dodjem kuci gledam jel ima negde repriza, ima na sportklubu+ ali vidi djavola samo tog programa nema od svih sportklubova (ono sa servisom se pojavilo :@ :@ :@ :@ pa da poludis....jel ima neko snimak tekme da mi da,ako moze,citao sam po fb komentare,vidim da su odigrali jako dobro,moram odgledti celu utakmicu...

Cestitke Lampardu na 200. golu,zasluzio je i puno vise. Romane ne oklevaj. Cestitke i Hazardu na golu,svaki dan je sve bolji i bolji.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.