Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Chelsea 2 : 0 West Ham (17.03. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 85
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se sa gornja dva posta. Pobijeda u ovoj utakmici ne bi trebala biti problem, pogotovo ako želimo osvetu za našu prošlu utakmicu protiv njih u prosincu. Najviše od svega želim da Super Frankie zabije gol u ovoj utakmici, jer bi to bio poseban gol iz više razloga. To je njegov klub mladosti, a njegov otac je legenda tog kluba. Gol Lampsa, i to njegov 200-ti bi ostao u sjećanju navijača sa obje strane, jednostavno vidim tu neku jaku povezanost i mislim da će Frankie zabiti.

Lampardov 200ti gol u dresu Chelsia, i to protiv West Hama, priceless

ocekujem tesku utakmicu, ali i pobjedu

nemam sta drugo ocekivati osim pobjede,West Ham je ove godine los u gostima,naravno Lampard da zabije.

Očekujem kao i u prethodne dve utakmice,da ih u drugom poluvremenu sameljemo.Tri boda za mirnu pauzu u šamionatu.

Nismo nikoga dugo "ocepili". Mozda je vreme za tako nesto :D mada opet sumnjam igraci su dosta umorni,ocekujemo neku pobedu 2:0.1:0 3:1.

Ocekivanja su jedno,realnost drugo.Igraci su preumorni za nekih 5-0,tako da sam zadovoljan sa 2-0,ne bih ono 1-0 pa da strijepimo do kraja meca,i ja bih malo zivaca sacuvao.Inace veselim se sutra novoj utakmici,prosao je dan ili dva kako ih nismo gledali :D .......Lampsi do 200-og gola naravno,bolje mu je da spremi majicu valjanu ;)

PS. Hahahah ovog crva.....

Igrači iz naÅ¡e najjače postave (oni koji su igrali protiv rumuna, osim Dembe) su vjerovatno preumorni, dok čim se neko s klupe ubaci (osim Mosesa) nije to to. Tako da ja bgm ne očekujem neki dobar rezultat. 

• Autor

Sve je već rečeno, zaista jedina stvar pored pobjede koja je u cijeloj priči bitna jest Lampsov gol ili golovi.

Danas jednostavno moramo uzet 3 boda , prestigli bi Tott'ham i dosli bi na -4 za Cityjem ! Treba izvest najjaci sastav , nema kalkuliranja , bit ce vremena za odmor . Po meni : 

---------------Cech------------

Bane -- Cahill --Terry --Ash

-------Ramiz----Mikel/Lamps

-Mata      --Oscar    -Hazard

-----------Demba 

Lampard zabija svoj 200-ti gol protiv kluba gde je poceo karijeru.Ocekujem pobedu 2:1,1:0 i sl.
Sastav:Ceh-Ivanovic,Kejhil,Teri,Kol-Ramires,Lampard-Mozes,Oskar,Azar-Ba.

samo se nadan da ivanovic nece asistrirat suparnicima, nek se cuva za petak :D

kad vidi ovo Whisper nadrljo si.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.