Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28 - Chelsea 2 : 0 West Ham (17.03. ned)

Istaknuti odgovori

Eden jebeni Hazard. Kakva macka, kako se igra. Ajmo ih napuniti kao mladi sto su Juventus napunili.

• Odgovori 85
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Uživao sam svih 93 minute. Odlična tekma sa milion prilika. Šta reći za Hazarda, 50i nastup.

Svaka čast momci. Svi su odigrali odlično, jedino Demba nije bio na razini. Napadač njegove reputacije bi ono trebao pospremit ko od lake šale. 
Hazard je majstor neviđeni, brutalan je. Lampard  :x  Mata također izvrstan, on i Hazard se nadopunjuju vrhunski. 

Perfekcija od igre. Sigurno i odlucno bez oscilacija, sve dotegnuto tokom 90 minuta. Bas sam uzivao. Iskoristili smo kiks perutnine ptui i to raduje.

Prezadovoljan sam igrom, da je jos Demba barem jednom pogodio bilo bi jos bolje, sve u svemu odlicna utakmica za gledati.

Nažalost nisam stigao gledati utakmicu do 60-te minute. Drago mi je zbog pobijede i još više zbog Lampsovog gola. Šteta za onu priliku kad je opalio preko gola. Od Dembe sam očekivao više, ali danas ga jednostavno nije išlo.

429689_460003694070947_1178930229_n.jpg

426471_460003720737611_548521531_n.jpg

45558_460003757404274_1940548499_n.jpg

537580_460003784070938_375213637_n.jpg

295548_460003790737604_148463724_n.jpg

556839_460003804070936_1753170110_n.jpg

582178_460003930737590_564983513_n.jpg

• Autor

Ovakve je ekipe ona naša ekipa iz Double sezone rješavala demoliranjem. 5,6,7, pa čak i 8 i to bez po muke. West Ham je bio očajan, čak nisu ni borbenost na sredini pokazali. Potpuno zaslužena 3 boda.

Kod Hazarda vrijedi ono CroCopovo pravilo: Right leg hospital, left leg cementary.

Frank mi je vratio osmijeh na lice, sada se samo čeka 203. gol. Još uvijek ne mogu vjerovati da će neki pakaš u odijelu iz Uprave zabraniti ovom čovjeku da dobije novi ugovor. Srami se, Chelsea.

Odlicna igra nasih momaka . Stvarno odlicno od prvog sudijskog zvizduka do zadnjeg .   Mogli smo lako West Ham petardom ispratiti sa Brigdea .

Stvorili su najmanje 7-8 100% sansi . Moraju poraditi na realizaciji .  

Ove sezone pali smo posle utakmice sa Junajtedom,evo ponovo se digli iz pepela posle te utakmice,to nam je bila nekakva prekretnica

sad cemo opet sa unitedom igrat i past opet, pa onda u ligaskoj utakmici dignut se iz pepela ponovo xD

Tri boda za treće mesto i samo 4 boda iza građana.I što je najvažnije, uz dobru igru.

Oj jebem ti nebo i moje ucenje,jebem ti sve nauke na svijetu i gromove i khhjkabfhanfabn agdjkbadguinnjknmb jooooj zbog jebene farmakologije ja propustim Lampardov 200 gol.Jebem ti skolu i onog  mutavog profesora.

kad chelsea igra ja sve zanemarim trebao uciti sociologiju i biologiju ma kakvi Sent from my Brain using Tapatalk

Ma gdje cu to zanemarit'..
Ima 7867567657867868989789 lekcija za naucit.A gradivo da Bog sacuva.Nidje veze.
Cijeli dan samo uci,uci jebem ti skolu raspalu..

Ma gdje cu to zanemarit'..
Ima 7867567657867868989789 lekcija za naucit.A gradivo da Bog sacuva.Nidje veze.
Cijeli dan samo uci,uci jebem ti skolu raspalu..

A ja zbog matematike.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

drugo poluvrijeme protiv Mancester Utd,drugo poluvrijeme protiv Steaue i cijeli mec protiv West Hama je odigrat bez greske,u ovoj utakmici smo toliko bili dominantni da smo mogli osramotiti West Ham,stvorili smo i previse sansi ali jednostavno Ba je danas bio los i nije ga islo i masao je ciste sanse.Najvaznije je pobjeda i naravno 200-ti gol Lamparda,cestitam mu zasluzio je da ostane jos dugo u ovom klubu.Vidjeli ste kad je postigao gol koliko se radovao i koliko ga je grlio Tery kraj linije,ovaj Chelsea me podsjetio na onaj stari Chelsea koji je uvijek dominirao i stvarao prilike cijeli mec.Svim igracima koji su danas igrali treba cestitati,Hazard je opet pokazao kakav je majstor i on je danas bio medju najboljim na terenu.

Vrlo sam zadovoljan danasnjom partijom,svakako jedan od nasih bolji nastupa u ovoj tmurnoj PL sezoni.

Dali smo gol u uvodnoj fazi meca,promasili puno prilika,pa dali drugi i rutinski priveli mec kraju bas kao nekad.Azar apsolutno najbolji pojedinac meca mada slava pripada zivoj legendi i posle Didija najboljem igraca u istoriji kluba-Frenku Lampardu.

Sredina odradila odlican posao,Ba je mogao bolje da reaguje u onim sansama ali sta da se radi.Aspilikueta za visoku ocenu odigrao takodje.Jedni igrac kome bih dao zamerke na igru je Tim Kejhil.

Pala je i osveta za onaj poraz u prvom delu sezone a sto je takodje bitno,tim je sigurno popravio raspolozenje,posle comeback-a na OT,zatim prekoreta protiv Steaue,ove pobede ali skoka na trecu poziciju zbog poraza Totenhema.

200 golova za Celsi je dostignuce za svako postovanje i divljenje pogotovo jer se radi o igracu sredine terena.Ali o tome vise na njegovoj temi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.