Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 16 (r) - Chelsea 3 : 1 Steaua (14.03. �et)

Anketa: UEL16(r) Chelsea - Steaua (14.03.2013.Ä�et.21.05h) 18 članova je glasalo

1. 1.

• Vrlo lako,Rumuni Ä?e biti topovska hrana na Stamfordu.
      58%
      10
    • HoÄ?e,ali na jedvite jade,kao i protiv Sparte.
      17%
      3
    • NeÄ?e,Steaua je u ovom trenutku preveliki zalogaj.
      23%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hazard je carobnjak, Mata je TATA !!!!!! Koliko nam njih dvojica znace,bruka. Torres,na memente onaj stari,na momente jos gori nego sto je bio. Uglavnom prosli smo. 

Kako je nas tim sa sve nazovi trenerom u ovom trenutku tragicno smesan.

Pored svih igraca npr: Mikel koji nije dao gol 4 god., Hazz koji ima skor sa bele tacke 25/24 ili bilo ko da izvede jedan jebeni penal oni puste ono govno da puca i normalno promasi.

Pa jebem ti......................

eto treba cestitti momcima bili su dobri drugo poluvrijeme.Nije da branim Toresa ali se mora reci da je drugo poluvrijeme odigrao izvanredno,jest promasio penal ali jbg dao je gol i trudio se kao i dosad i bio je cist penal na njemu koji sudac nije svirao,jos izborio je ovu veliku sansu na kraju kad Benayoun promasi.Hazard je bio najbolji a dobar je bio i A.Cole koliko je samo presjekao napada,Mikel kao i u prvom neznam zasto ga nije zamijenio,nikakav je bio u ovoj utakmici.

Torres odlicno odigrao, iznenadio me. Problem je sto mi imamo sistem igre da igrac kada primi loptu, krene naprijed i drzi predugo loptu u svom posjedu.

Torresa sam primijetio par puta da krene naprijed, ali nasi igraci mu ne daju loptu..

Sistem igre nam je takav da se Torres nikada nece u klopiti u njega...

Igraci se trebaju poceti ranije rjesavati lopti i drzati je manje u posjedu...

Svaka cast na pobjedi ali ako budu igrali kao u prvom poluvremenu, nedje daleko dogurati...

Ramires i Mikel ne mogu zajedno igrati, Oscar nije za krila...

Prvo da cestitam momcima na drugom poluvremenu posebno Mati,Hazardu i Torresu(jbga valja).
Hazard po meni najbolji na terenu.Kakva asistencija za Torresa.Strahota.
Mata diktirao nasu igru i odlicno suradjivao sa Edenom.
Torres je zabio odlucujuci gol,zatim promasio penal i na kraju provozao 3 igraca Steue kad Benayoun sa 3 metra nije ubacio loptu u gol.

A zatim da jebem svim igracima,navijacima i upravi Steue sve najmilije.Koji su to konji,za nepovjerovat.
Onaj kapiten je prednjacio,zatim ona levatina od stopera sto je nabio Torresa.Mora biti kaznjen.Jednostavno mora.

E ako vala Steaua-i ne moze da damo 2 komada za 45 minuta ne zasluzujemo proci dalje.

Rekao sam . 

Hazard igrac utakmice definitivno . 
Ne znam samo sto on nije penal izveo .

imam dojavu za veceras,Tores nedaje gol.

izgleda da sam se zajebo.Nek je dao gol.

Nismo odigrali ništa posebno, a i takvi smo 3 klase bili bolji od njih.

Torresom opet nisam oduševljen kao većina vas, a da onaj debeli idiot ima i malo soli u glavi uveo bi Lamparda u 87. minuti da izvede taj penal(ionako do tad nije izvršio nijednu izmjenu pa bi i tu još ukrao malo vremena).

Da, ga Lamps zabije super jer bi bila riješena tekma i bio bi mu to 200. gol za Chelsea, a ako i ne zabije ostalo bi samo 5-6 minuta do kraja i nebi se baš umorio. 

Da ima mozga tim potezom bi kupio dobar dio navijača jer bio bi mu to najbolji potez od kad je preuzeo našu klupu, ali ipak je to samo Rafa...  #-o

Najbitnije je da smo prošli dalje, ali ono što ne valja je to da sad imamo pakleni raspored do kraja sezone... 

Nismo odigrali ništa posebno, a i takvi smo 3 klase bili bolji od njih.

Torresom opet nisam oduševljen kao većina vas, a da onaj debeli idiot ima i malo soli u glavi uveo bi Lamparda u 87. minuti da izvede taj penal(ionako do tad nije izvršio nijednu izmjenu pa bi i tu još ukrao malo vremena).

Da, ga Lamps zabije super jer bi bila riješena tekma i bio bi mu to 200. gol za Chelsea, a ako i ne zabije ostalo bi samo 5-6 minuta do kraja i nebi se baš umorio. 

Da ima mozga tim potezom bi kupio dobar dio navijača jer bio bi mu to najbolji potez od kad je preuzeo našu klupu, ali ipak je to samo Rafa...  #-o

Dijelim mišljenje s tobom od početka do kraja citata čarobnjače Gandalf.

Velika zamerka nasim navijacima,nadglasali su nase navijace,a navijaca Steue je bilo dosta manje. Sad moram da slusam kritike od mog drugara koji navija za Liverpul :D

Velika zamerka nasim navijacima,nadglasali su nase navijace,a navijaca Steue je bilo dosta manje. Sad moram da slusam kritike od mog drugara koji navija za Liverpul :D

...a inače ih je stvarno teško nadglasati.  =))

...oni puste ono govno da puca i normalno promasi.

Pa jebem ti......................

Boga mi ste sad pretjerali s ovim načinom razgovora. 

Jebo vas forum, svaki drugi post nepotrebno pičkaranje i vrijeđanje. Šta je ovo, ciganski sajam?

Zasluženo dalje, jedini žal je to što Hazard nije zabio gol, a zaslužio ga je, on je za mene danas bio najbolji....
Bravo momci svi do jednog!

samo da ne stavi retardiranog mosesa i još retardiranijeg ramiresa i može se i nadati prolasku

Jos jednom reci da je Ramires retardiran, i bolje bi ti bilo da se sakrijes u misju rupu.

Jeste primjetili da Steaua nije imala nijednog niggera u prvih 11 :P I to se rijetko viđa .

Jos jednom reci da je Ramires retardiran, i bolje bi ti bilo da se sakrijes u misju rupu.

Neka, pusti to šaptaču. Čovjek se uči dok je živ, zato nikad nije kasno za pojedince da još nauče neke stvari o ovoj igri.

Presrecan sam zbog pobede.Jeste ocekivana ,jeste da bi bila sramota da smo ispali ali opet sam presrecan!Svaka cast momcima.

Hvala Toresu na golu i na parama koje mi je doneo jer sam igrao da ce dati gol.

Bravo za celu ekipu na celu sa kapitenom.

Idemo da osvojimo ovo...

Dobro je sve to ispalo. Jbg puno smo jači ;)

Hazard ponovo zakuco. Ashley razvalio, Mata dirigovao.   Lijep gol Torresa, poslije tog gola fino je i igrao, šteta što promaši penal (al ko mu je kriv)..

I bgm mene stid onih, nazovimo ih navijača, koji su došli na stadion, da kao bodre ekipu.  Naši igraju kod kuće, a više su bili izviždani nego tamo kad su igrali.  Bruka.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.