Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 16 (r) - Chelsea 3 : 1 Steaua (14.03. �et)

Anketa: UEL16(r) Chelsea - Steaua (14.03.2013.Ä�et.21.05h) 18 članova je glasalo

1. 1.

• Vrlo lako,Rumuni Ä?e biti topovska hrana na Stamfordu.
      58%
      10
    • HoÄ?e,ali na jedvite jade,kao i protiv Sparte.
      17%
      3
    • NeÄ?e,Steaua je u ovom trenutku preveliki zalogaj.
      23%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Chelsea početni sastav: Čech; Azpilicueta, Terry, Luiz, Cole; Ramires, Mikel; Oscar, Mata, Hazard; Torres .

Dobar sastav

samo da ne stavi retardiranog mosesa i još retardiranijeg ramiresa i može se i nadati prolasku

Taj isti Ramires ce ako bude igrao biti najbolji na terenu.1000000%

opet gura Oscara na krilo :@ 

Ajmo plavci da otresemo umisljene rumune. Jedva cekam utakmicu, nece nas razocarati,ubedjen sam. 

Opet Benayoun ima prednost u odnosu na Marina pa i na klupi ga nema, a ovaj mrtvac kada udje nece mi biti dobro, pa kako ce Marin ista pokazati kad je vise sanse ove sezone dobio mladi Ake, nemam rijeci........

Zašto ga nebi

opet stavlja ramiresa jebo ga on onakav

Zasto ga nebi stavio?Može se i Lamps odmoriti koju utakmicu a i Ramires je dobar igrac,mogao bi posluzit veceras,ako je vec trebao birati onda bolje da je izbacio Mikela i stavio Lamparda,ali ovako je sasvim dobro. 

jebem ti sve svetce sa neba i mrtvi RTS uvjek kad je utakmica lš i le oni isključe program jebote bog sveti jebem ti đumbire i samoposluge,jebem ti krvave abortirane zečeve sad moram gledati na razbasalom kompu bez mrtvog zvuka jebo te sunce sveto i mrtvo a ftv,bht i rtrs prenose mrtvi anzi jebote kru đe to još ima da 3 programa prenose istu utakmicu jebem ti maloljetnog očuha i sisatog polubrata od direktora RTS-a

Nakon bljeska u drugom poluvremenu protiv Uniteda, vraćamo se uobičajenom Chelseaju pod vodstvom FSW-a. Steaua igra hrabro i ako ovako nastavi, teško ćemo proći.

Pomalo dosadna utakmica,osin Hazarda koji je razigran ostalo prilicno  uobicajeno.Torres nevidljiv,obrana čvrsta iako je Terry malo zaplivao...Nema ode kruha ako se nešto ne promijeni.

Ne bih ja rekao da nas Torres koci. Koci nas vezni red (ona trojica u sredini) koji ne mogu da se sastave sa loptom. Trebali su poslati Oscara na klupu kad mu ne dodaju jebo ih on... Evo zabise nam gol, ti bem igrace smotane... To je taj Obi Milel kojeg vi dizete u nebesa i obozavate ga... A realnost je da je AMATER i da pojma nema i da je smetnja...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.