Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 16 (r) - Chelsea 3 : 1 Steaua (14.03. �et)

Anketa: UEL16(r) Chelsea - Steaua (14.03.2013.Ä�et.21.05h) 18 članova je glasalo

1. 1.

• Vrlo lako,Rumuni Ä?e biti topovska hrana na Stamfordu.
      58%
      10
    • HoÄ?e,ali na jedvite jade,kao i protiv Sparte.
      17%
      3
    • NeÄ?e,Steaua je u ovom trenutku preveliki zalogaj.
      23%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 11,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Velika zamerka nasim navijacima,nadglasali su nase navijace,a navijaca Steue je bilo dosta manje. Sad moram da slusam kritike od mog drugara koji navija za Liverpul :D

Reci drugu da pogleda ovu tekmu protiv manchester uniteda u FA kupu, da vidi navijanje kroz citav mec, a unitedovi navijaci se nisu ni culi. To ti je kada je zabranjeno svim normalnim navijacima na Stamford, mora biti atmosfera kakva je danas :(

Nismo imali koj znae kakva igra ali dobro je bilo.Auf kad su napravili 1-1  :((

Hazard bizon,igra ko lud covjek svaka cast.Moram da pofalim i Torres bravo dobro je igrao.

Hocu za protivnika Totenhem.

Torres donio pobjedu #-o :P jebiga, žao mi ga zbog penala

Bitno je da se pobjeđuje, respect Steauinim navijačima

Steauica zapinjala iz petinih zila, odigrali najbolje sto mogu, nasi opet 1. poluvrijeme preko kurca, 2. malo bolje i dovidjenja prijatno. Opet preokrecemo zaostatak i Torres im se sere u usta svima. 

Btw, znao sam da ce Fernandito promasiti penal. Previse on izaziva sudbinu nekad.

Prema zvanicnim podacima,juce je na stadionu bili skoro 15ak hiljada praznih stolica.

Ma nista strasno. Sta ces kad Bayern ne moze napuniti stadion a docekuju Arsenal, i to u LS-a. 

Nego, koga biste da izvucemo?

Ja kazem da izvlacimo Lazio.

A ne bih imao nista protiv Basela recimo... Rubin nije prijetnja ali vrijeme i uslovi terena bi unistili nase momke dok su Rusi naviknuti na to.

Ja kazem da izvlacimo Lazio.

A ne bih imao nista protiv Basela recimo... Rubin nije prijetnja ali vrijeme i uslovi terena bi unistili nase momke dok su Rusi naviknuti na to.

Natrpace nas ona panjina Kozak samo tako :D

Ehhh... Prosle godine, u ovo vreme razmisljali smo o Farceloni, Realu, Bayernu.......

Ma Basel definitivno, pa Fener, ako bi moglo da se zaobidje u ovoj fazi samo Spursi i Benfica bilo bi dobro, u svakom slucaju bice zanimljivo poznavajuci nase igraca ove sezone ni Milan Tarot nebi znao kako cemo igrati, vrlo lako mozemo ispasti od Basela isto tako mozemo osvojiti ovo i to preko najtezih ekipa.

odigrali smo točno koliko je tribalo da onom laprdalu od predsjednika zatvorimu lihvarsku gubicu ( neki ka mamić )... Samo jako do kraja jer ovo lito nema nikakvih glupih natjecanja bit će vrimena za odmor...... Come on blues

Mislim da je prekretnica utakmice bio Terryev gol. Nakon toga smo radili puno manje grešaka, vidjela se ta želja za golom, zaj žar. Utakmica je počela ličiti kao ona u drugom poluvremenu protiv Uniteda. Svaka čast momcima, a sad se čeka Rubina

Evo i golova:

http://www.youtube.com/watch?v=pXwaSdnOW9s&feature=youtu.be

wisey

ZaÅ¡to je "stupidna" da rasprava ili Å¡ta već, kad se spomenu ti "navijači".   Zar ono čovječe nije sramota, da nam igrači budu na sopstvenom stadionu izviždani toliko, a ovi sjede ko u kinu, niko niÅ¡ta??   Rumuna nije bilo viÅ¡e od 5 hiljada, ako je i toliko, a ovamo je bilo oko 20 hiljada naÅ¡ih..   Da je pola njih pjevalo bilo Å¡ta, nadjačali bi rumune i nebi bila onakva sramota. 

A slažem se da su rumuni cigani, najveći mogući...  Fuj...

wisey

ZaÅ¡to je "stupidna" da rasprava ili Å¡ta već, kad se spomenu ti "navijači".   Zar ono čovječe nije sramota, da nam igrači budu na sopstvenom stadionu izviždani toliko, a ovi sjede ko u kinu, niko niÅ¡ta??   Rumuna nije bilo viÅ¡e od 5 hiljada, ako je i toliko, a ovamo je bilo oko 20 hiljada naÅ¡ih..   Da je pola njih pjevalo bilo Å¡ta, nadjačali bi rumune i nebi bila onakva sramota. 

A slažem se da su rumuni cigani, najveći mogući...  Fuj...

Zato što se uvijek vrtimo ukrug. Ono, na Zapadu ništa novo, kapiši ? ;)

izgledalo je lako ali nakon 1-1 su mi kidalii zivce :D, Nino napokon nešto zabio, steta za penal, trebao je zabiti da si podigne samopouzadanje, mada bih ja bio dao pucati Hazardu ili Luizu!

Pa dobro, to jeste. Al da je sramota, sramota je..

Neka se pičke iz Uprave zapitaju žele li da im jedna mala skupina navijača koja putuje u goste bude glasnija od cijelog Bridgea. Zanimljivo bi bilo, da je ikako moguće, da se uzmu naši away boysi protiv domaćih 'navijača' makar na jedan meč. :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.