Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 16 - Steaua 1 : 0 Chelsea (07.03. �et)

21 član je glasao

1. 1.

• Da
      63%
      12
    • Ne, bit Ä?e remi
      31%
      6
    • Ne, pobjedit Ä?e Steaua
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nemoj govoriti kad je Hazard uzasan bio kao i svi ostali, iskreno da sam trener svih bi izvadio osim Terrya i Cecha da se moze.

Ne znam da li sam ja lud, ali teren izgleda uzasno, svi tesko primaju loptu.

• Odgovori 123
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Teren je ocajan,to se vidi najbolje u drugom poluvremenu...Uzas...

Ali nije opravdanje.

Lampard, Benayoun, Torres. Gori trojac nije mogao uzvesti a Lampard je za mene veceras nazalost najgori i ne znam zasto nije izasao iz igre??

Izgubili smo na sredini terena bas zbog lose igre Lamparda jer od Mikela ne mozes ocekivati da zapocinje akcije, dodaje kako treba i sl.... Ulaskom Mate igra je malo ozivjela ali rezultat se nije promjenio... lose, lose, ovo je ono sto sam odavno govorio. Nemamo jaku, snaznu ekipu. Nisu samo Torres, Benitez krivci, ekipa nam je losija nego sto mislimo..

Gulicete vi i sledece sezone Ligu Evrope.Samo polako...Za ovako skandalozan odnos prema igri i pre svega prema dresu,ni sreca vas nece pogledati.

Sramota,skandal i bruka sta je tim od nekoliko stotina miliona evra sebi dozvolio.A jos uvek aktuelni sampion Evrope.

A Steaui svaka cast na podvigu.

Ljudi mene stvarno stid......niko ništa, ocjena 0. svima.

A navijačima Steaue svaka čast, ono je navijanje, respect.

Taman kad pomisliš da ne mogu gore odigrati, oni te iznenade (naravno negativno, ja kako bi drugačije). 

Ne zna se koji je gori bio, haos. Pješke bi oni meni za London, smećari.

Koji kurac !!! Pa evo sad vidim sreca moja sto nisam skontao da je utakmica u 19 h.A ljudi moji koji je ovo propalitet,pa ja ne vjerujem.E blento coravi sad vidis koga si doveo hebo te on u dupence,a onu legendu ne bih da joj ime spominjem u ovoj recenici,izbacis kao zadnji olos.Sramota kako mi docekujemo duel sa Facesterom,i sa ovom igrom treba da njima na megdan izadjemo.Ajoj tacno me strah sad kad skontam kako se suska da bi Mou mogao u PSG i da nas omane,dzabe nama igraci kad vidite kako neznalac,blago receno upropasti tim.

Sramota!  :-q

Igra ne zasluzuje bilo koji post, zato cu da cutim, iz bojkota :(

.................................................................................................................................................

Sasvim očekivano. Nije me ni zabolio ovaj poraz. Sjećam se kad sam na ljeto ustajao u 4 ujutro, pola 5 da gledam voljeni klub protiv tamo nekih Amera, a danas me skoro nije briga. Šta ste nam uradili ?

Kaj reći o ovoj današnjoj igri (ako se to može nazvati igrom)? Igra nam je na razini 1.HNL, pa čak i tamo se mogu vidjeti bolji potezi i dosta bolja igra. Srozali smo se na tu razinu da smo u 3 dosadašnje utakmice u EL, odnosno u 270 minuta zabili samo 2 gola. Ok, bilo bi razumljivo da je protivnik u rangu sa našom ekipom, ali ljudi moji, pa mi smo igrali protiv jedne Češke ekipe koju smo na jedvite jade prošli i protiv jedne Rumunjske ekipe koja nas je posramila u današnjoj utakmici.

Nakon ovakve utakmice ne vjerujem da itko može pronaći nešto pozitivno, osim jebenog beniteza (ne zaslužuje da mu se ime napiše velikim slovom) koji cijelu jebenu tekmu nekaj zapisuje, pa je očito da je nekaj i pozitivno zapisal. Moram se osvrnuti i na postavu koju je izveo. Mislim da je svima očito, i to već dosta dugo, da Bertrand nije igrač za Chelsea. Na stranu sad ta činjenica da je skrivio jedanaesterac, ali ja njemu, u njegovoj igri, već u dosta utakmicu jednostavno ne mogu naći neku pozitivnu osobinu. Benayoun? Dobro, razumijem da želi odmoriti Matu. Al jebemu sve, imaš Marina, stavi njega. Jel je benitez slijep pa ne vidi da je ovaj Izraelac očaj očaja ili ga namjerno stavlja u ekipu?

Torres? Jel taj čovjek ima krvi u sebi?

Također, nije mi bilo jasno vađenje Hazarda iz igre. Jebemu sve, pa izvadi plavušu, uvedi Marina, gurni Hazarda u špicu i iza njega imaš Mata-Oscar-Marin. Gore od ovog sa Torresom u napadu ne može biti.

Ne kužim kak se u našim igračima ne može pronaći, odnosno vidjeti jebena želja za pobjedom. Kak ih ni malo ne dira nezadovoljstvo navijača, dobiveni zvižduci nakon utakmice. Pa u tim zvižducima svaki od njih mora pronaći taj motiv, izaći na teren, dati 100% od sebe, pobijediti, doći pred tribine, sterati sve u k i reći : Evo vam pobjede! A ne ko oni danas i u zadnjim utakmicama, igraju i ponašaju se ko zadnje pičkice.

Nevezano za današnju utakmicu. Znam da je to nemoguće, ali volio bih vidjeti u našoj momčadi Reusa i Lewandovskog iz Dortmunda. Postavu Cech - Cole, Luiz, Cahill, Ivanović - Mata, Oscar, Ramires, Reus - Lewandovski, Hazard te na klupi Mourinho/Heynckess.

Sasvim očekivano. Nije me ni zabolio ovaj poraz. Sjećam se kad sam na ljeto ustajao u 4 ujutro, pola 5 da gledam voljeni klub protiv tamo nekih Amera, a danas me skoro nije briga. Šta ste nam uradili ?

neki su ustajali a neki su bili i budni do tada ;)

utakmicu gleda dio 2 poluvrimena tako da ne znan

Kaj reći o ovoj današnjoj igri (ako se to može nazvati igrom)? Igra nam je na razini 1.HNL, pa čak i tamo se mogu vidjeti bolji potezi i dosta bolja igra. Srozali smo se na tu razinu da smo u 3 dosadašnje utakmice u EL, odnosno u 270 minuta zabili samo 2 gola. Ok, bilo bi razumljivo da je protivnik u rangu sa našom ekipom, ali ljudi moji, pa mi smo igrali protiv jedne Češke ekipe koju smo na jedvite jade prošli i protiv jedne Rumunjske ekipe koja nas je posramila u današnjoj utakmici.

Nakon ovakve utakmice ne vjerujem da itko može pronaći nešto pozitivno, osim jebenog beniteza (ne zaslužuje da mu se ime napiše velikim slovom) koji cijelu jebenu tekmu nekaj zapisuje, pa je očito da je nekaj i pozitivno zapisal. Moram se osvrnuti i na postavu koju je izveo. Mislim da je svima očito, i to već dosta dugo, da Bertrand nije igrač za Chelsea. Na stranu sad ta činjenica da je skrivio jedanaesterac, ali ja njemu, u njegovoj igri, već u dosta utakmicu jednostavno ne mogu naći neku pozitivnu osobinu. Benayoun? Dobro, razumijem da želi odmoriti Matu. Al jebemu sve, imaš Marina, stavi njega. Jel je benitez slijep pa ne vidi da je ovaj Izraelac očaj očaja ili ga namjerno stavlja u ekipu?

Torres? Jel taj čovjek ima krvi u sebi?

Također, nije mi bilo jasno vađenje Hazarda iz igre. Jebemu sve, pa izvadi plavušu, uvedi Marina, gurni Hazarda u špicu i iza njega imaš Mata-Oscar-Marin. Gore od ovog sa Torresom u napadu ne može biti.

Ne kužim kak se u našim igračima ne može pronaći, odnosno vidjeti jebena želja za pobjedom. Kak ih ni malo ne dira nezadovoljstvo navijača, dobiveni zvižduci nakon utakmice. Pa u tim zvižducima svaki od njih mora pronaći taj motiv, izaći na teren, dati 100% od sebe, pobijediti, doći pred tribine, sterati sve u k i reći : Evo vam pobjede! A ne ko oni danas i u zadnjim utakmicama, igraju i ponašaju se ko zadnje pičkice.

Nevezano za današnju utakmicu. Znam da je to nemoguće, ali volio bih vidjeti u našoj momčadi Reusa i Lewandovskog iz Dortmunda. Postavu Cech - Cole, Luiz, Cahill, Ivanović - Mata, Oscar, Ramires, Reus - Lewandovski, Hazard te na klupi Mourinho/Heynckess.

Vec sam negdje pisao da nam treba pravo krilo poput Reusa, i takodjer da se vise isplati dovesti Lewandowskog nego Falcaa s obzirom da Lewandowskom istjece ugovor krajem 2014. god i na ljeto bi ga vjerujem  Dortmud pustio za 15 m eura i naravno duplo manju placu bi imao od Falcaa

Takodjer prvi izbor njih dvoje onda Jurgen Klopp.

nažalost, i ja sam sve više uvjeren u to

Ja sam toga svjestan vec duze vrijeme. Moze se dvije tri, cetiri utakmice odigrati lose, ali kad vuces ovakvu formu vec 3, 4 mjeseca onda je to vec problem. Tu nisu samo jedan igrac i trener krivi, nego cijeli sistem ne funkcionise dobro. Pa pogledajte da su se sve moguce taktike i igraci smjenjivali i opet nista. Nedostaje nam Lampard i kad igra. Trebamo njegovog nasljednika..

Ja sam toga svjestan vec duze vrijeme. Moze se dvije tri, cetiri utakmice odigrati lose, ali kad vuces ovakvu formu vec 3, 4 mjeseca onda je to vec problem. Tu nisu samo jedan igrac i trener krivi, nego cijeli sistem ne funkcionise dobro. Pa pogledajte da su se sve moguce taktike i igraci smjenjivali i opet nista. Nedostaje nam Lampard i kad igra. Trebamo njegovog nasljednika..

Pod hitno nadam se da ce Oscar sa novim trenerom biti forsiran na njegovoj poziciciji da se prilagodi malo povucenijoj ulozi u veznom redu, jer ne bi imalo smisla bacati novce na nekog igraca, npr. spominjao se jednom Hamsik (25-30 m eura) kao zamjena za Lamparda.

Iskreno igrac kojeg bi prvog volio vidjeti umjesto Lamparda je Bastian Schweinsteiger

pa ova ekipa je pregazila Totenham 4:2 pre,ista ekipa igra (osim Sturidge i Demba) sta nam je tada falilo? Znaci neverujem da je do igraca. Previse utakmica u nogama moguce,nemamo bre drugu postavu,a zasto nemamo, zato sto su poslali Piazona,Essiena, De Bruynea,Lukakua na pozajmice. E npr mogao se Piazon ili De Bruyne kaliti na ovim utakmicama,bar bi dali 200% da se nametnu! Lukaku isto,ostanemo samo sa Torresom celu polusezonu,a pucamo na 7 frontova. Mislim da imamo bar za 10 utakmica vise odigranih od bilo koje ekipe u Evropi SA ISTIM KADROM. A o motivaciji necu da pricam,to je iskljucivo od trenera posao. Nemamo 2 veoma bitne stvari u timu TRENERA I NAPADACA (mozda se ovo drugo promeni zbog Dembe,tek je dosao,malo da se adaptira,ali nama treba jos jedan napadac.). 

Nista novo,ali nadam se kod kuce 2-0 za nas. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.