Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 16 - Steaua 1 : 0 Chelsea (07.03. �et)

21 član je glasao

1. 1.

• Da
      63%
      12
    • Ne, bit Ä?e remi
      31%
      6
    • Ne, pobjedit Ä?e Steaua
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 123
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Volio bih da je ovo dno dna pa da znam da gore ne moze, ali moze i gore od ovoga.

Steaua owner George Becal: "Abramovich's
money means nothing. We will score at
Stamford Bridge and Chelsea will never get
3 goals."

Ako bre,i treba da pisaju po nama.

Jedna Steaua(kojoj svaka cast na istoriji) koja 6-7 godina ne moze da bude ni u 3 u Rumuniji a ne da bude sampion,silji patki na aktuelnom sampionu Evrope.

Da ovi nasi imaju neki karakter koji nisu pokazali,pa da im daju pet na SB...Da imaju karakter.

Batigol

Svaki nas igrac ima karakter, ali trener je taj koji mora u igracima probuditi zelju i "natjerati" ih da ga pokazu. A Debelog sve to pogadja ko i mene nezaposlenost u Ugandi, otprilike. A onda i sami igraci igraju preko kurca i dobijemo ovo sto dobijemo. Motivacija je mama svega. Psihologija je glavni adut svakog trenera, ispred znanja i vjestine. Svakakvi trener su nas vodili, u svakakvim krizama smo bili ali nikad nisam sumnjao da li gol zaostatka mozemo stici u gostima, a kamoli na Bridge-u. Sada sumnjam.

Delimicno se slazem sa tobom 12.covek,trener jeste jedan od onih koji treba da "probudi" motivaciju,budnost,zelju u igracima ali,pretpostavljam da si trenirao neki sport,imao trenera,igrao utakmice,i reci iskreno koliko je do samog igraca?Mnogo,i kada je u pitanju motivacija.Mnogo.

Tu je Ceh,tu je Teri,tu je Lampard,tu je Kol,tu je Mikel,tu je Mata,tu je Bane,tu je Ramires...To su igraci koji imaju preko 100 utakmice za klub pod vodjstvom razlicitih trenera,neki imaju i po 10+ godina u klubu i nekoliko stotina utakmica i ko zna koliko trofeja.

Pa majku mu,nisi imao neku motivaciju do pocetka utakmice,ali kad jedna pisljiva Steaua povede protiv tebe koji si sampion Evrope,jos si se obrukao i ispao iz grupe LS,sta bre taj usrani Benitez ima da te dize,o kojoj mi to motivaciji tu da pricamo ako iz tebe ne proradi inat,zelja da ih rastgnes u drugom poluvremenu i da ne dozivis novo ponizenje kao prvak Evrope?

Koja veca motivacija i zelja za pokazivanjem karaktera i kvalitetati treba od toga da si ispao iz Lige Sampiona,da si razocarao svoje navijace,da si razocarao fudbalsku Evropu,da si razocarao ajde da kazem i gazdu koji sipa novac u tvoj dzep?Jel tu potreban Benitez usrani?Ako je potreban tu Benitez ,da mi zatvaramo radnju.

Otisli smo u Donjeck,Sahtjor nas je ubio.Ok,los dan.Ne ide.Daj u revansu da pokazemo ko smo i sta smo i koliko mozemo.Daj da stignemo taj gol zaostatka.

Dodje revans,oni nas ubiju na nasem terenu,ali Mozes na srecu daje gol koji kasnije nije znacio.Tad je Di Mateo bio trener.

U Torinu igramo mec sezone,na rubu smo eliminacije,tu trener ne moze "a" da kaze o motivaciji,sve je jasno kao dan,mi odemo tamo izgubimo 3-0.Razbiju nas.

Jel smo se borili sa Totenhemom sa LS prosle sezone,jel smo ih docekali na SB?.Pobeda nam je trebala kao hleb da ne bi zavrsili 5. ili 6.na tabeli.

Ima li vece motivacije od pobede nad gradskim rivalom i ostajanja u borbi za Ligu Sampiona?Sta je bilo,jedva smo izvukli 0-0 na svom terenu i tu je bio kraj.

A mogu da dam jos dosta primera.Sa mucenim Benitezom da ne nabrajam koliko,sa VB da ne nabrajam...

Lako je sve svaliti na trenera,ja se slazem da je ovo kanal sa Benitezom,tu nema spora, ali sam ubedjen da je mnogo do samih igraca...Jer je prosto neverovatno da 3 trenera u 2 sezone i 150 utakmica ili koliko vec ne mogu da nadju jedan kontinuitet.Ajde da je sve krenulo Beniteza ali daj da se pogledamo u oci...

Da li je VB los trener?Da li je Di Mateo los trener?Da li je Benitez los trener?Sva trojica znaju kako se osvajaju najveci trofeji,to nije slucajno.

Mnogo smrdi u ovoj ekipi,nesto debelo ne stima...

Nije problem,otici ce Benitez,doci ce drugi trener,sta cemo onda ako se nastavi ovo vec dvogodisnje posrtanje u PL pre svega?Ne mozemo(ustvari mozemo)svaki prelazni rok da pljunemo po 60-70 miliona evra i da trazimo dobitnu kombinaciju ali to vec ne lici ni na sta.

Luiz i Ramires su placeni zajedno 50 miliona evra,Azar,Oskar i Mata 100 miliona evra...Ako ti sa takvim pojacanjima 2 sezone imas -50 u odnosu na MU a promenio si tri trenera onda nesto debelo ne valja...

koja sramota europski prvak nemoze da pobijedi Spartu Prag i Steau a najaci sastav igra.

oduševio sam se koliko ovi iz Steaue foliraju,prava Barsina škola,Mikel dobio žuti karton a nije ni pipnuo protivničkog igrača

moderan fudbal je sve gori i gori ,umesto da se radi na suzbijanju takvih stvari,kažnjavanju,vrhunska takmičenja obiluju glumom kojoj bi zavideli i pisci najvećih pozorišnih dela

• Autor

oduševio sam se koliko ovi iz Steaue foliraju,prava Barsina škola,Mikel dobio žuti karton a nije ni pipnuo protivničkog igrača

moderan fudbal je sve gori i gori ,umesto da se radi na suzbijanju takvih stvari,kažnjavanju,vrhunska takmičenja obiluju glumom kojoj bi zavideli i pisci najvećih pozorišnih dela

Nedovoljno opravdanje za sinocnju igru. Cak bih rekao malo i pussy style. Oni su Steaua, a ne Barca. I uz silnu glumu, Chelsea bi trebao nadmoćan.

Nedovoljno opravdanje za sinocnju igru. Cak bih rekao malo i pussy style. Oni su Steaua, a ne Barca. I uz silnu glumu, Chelsea bi trebao nadmoćan.

Daleko od toga da ih opravdavam,samo konstatutjem da hronično odleppljujem zbog takvih stvari,sudjenje je katastrofa,treba pooštriti kazne,retko koj klub da je igrao protiv nas da nije bilo nekih funjarskih poteza i uvek mi izvučemo najdeblji kraj

i pored loše igre ,kad te neko jebe u zdrav mozak nije ti sve jedno

Steaua owner George Becal: "Abramovich's
money means nothing. We will score at
Stamford Bridge and Chelsea will never get
3 goals."

Svi se dobro secamo kako su prolazili ovi sto prete pobedom u Londonu...

Ma smazat ćemo mi njih u uzvratu, ali se ipak ne treba dešavati to što se desilo sinoć...  Ustvari što se dešava cijelu sezonu..

Svi se dobro secamo kako su prolazili ovi sto prete pobedom u Londonu...

Bilo nekad.

A druga stvar, čovjek je u pravu ma koliko on lud bio inače. Ako oni zabiju jedan gol na Bridgeu, prošli su dalje.

Bilo nekad.

A druga stvar, čovjek je u pravu ma koliko on lud bio inače. Ako oni zabiju jedan gol na Bridgeu, prošli su dalje.

I opet ce. Zivi bili, pa videli ;)

Ma koja steaua ima da ih zabijemo u 16 metara od prve minute i rastavimo ih na proste faktore,... Očekujen pobjedu 3 i više razlike

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.