Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 16 - Steaua 1 : 0 Chelsea (07.03. �et)

21 član je glasao

1. 1.

• Da
      63%
      12
    • Ne, bit Ä?e remi
      31%
      6
    • Ne, pobjedit Ä?e Steaua
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[b] [img]http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201302/w728/steaua_chelsea_56017000.jpg[/img][/b]

[b] [size=5][b]UEFA EUROPA LEAGUE[/b][/size]

[size=5][b]07.03.2013, THURSDAY, 19:00H (CET)[/b][/size]

[size=5][b]BUCURESTI STEAUA versus LONDON CHELSEA[/b][/size]

[size=5][b]preview: [color=#ff0000]Ercov[/color][/b][/size]

Vaša očekivanja?[/b]
  • Odgovori 123
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Glasao za pobjedu, ali iskreno ne znam sta da ocekujem, prvo zato sto Torres sigurno igra, a osim sto nemam predstavu kakav sastav ce izaci na teren sve zavisi i od toga hocemo li igrati kao tim.......dzaba ce biti i najjaci sastav ako ne bude zalaganja.

Tvrda utakmica,užarena Rumunjska atmosfera,par Torresovih promasaja,Matinih driblinga i Lampardov 200. gol.

2-1 za nas ;) 

Može bit svega, gledao sam njihovu tekmu protiv Ajaxa nešto malo. Imaju samopouzdanja, ogromnu podršku njihovij ludih navijača. Očekujem pobjedu naših, ali ne mislim da će bit neka velika razlika, gol maksimalno dva razlike

Ja ocekujem neku pirovu pobedu.Sa Toresom u napadu ocekujem jedno 5-6 promasenih 100%-tnih sansi...

Spored meni dovolno je i nereseno na prvu utakmicu 1-1.
Ali Kad dodzu na Stanfordu najmanje jedno dva komada.

Bit ce nesto kao i proslo gostovanje u EL kod Sparte .. uzavrela atmosfera, cvrst protivnik i pobjeda bez primljenog gola ... bar se ja tako nadam , bilo bi odlicno kad ga nebi primili , pa nek i 0-0 bude (:

Biće zeru teže nego protiv Čeha, čisto radi atmosfere i rumunskog ludila pred ovaj meč. Ruku na srce, ova ekipa bi trebala prolaziti ovakve protivnike s lakoćom ali naravno znamo da tako neće biti.

Biće promešane karte što se tiče satava tima.Verovatno odmaranje nekolicine prvotimaca zbog utakmice sa United-om u nedelju.Ipak,očekujem povoljan rezultat,a to je sve osim poraza.

Za rezultat kao i za Europa ligu me zaboli tuki.

Očekujem samo da se pojedincima koji nemaju baš pretjerano nastupa pruži prilika da zaigraju od prve minute. Prvobitno to vrijedi za Marina i Ake-a kojih očekujem u prvih 11.

I vjerujem da i s izmješanim sastavom možemo uzet dobar rezultat. Znači pobjedu ili remi.

Nadam se da će Benitez odmarat Lamparda, Hazarda i Matu za BPL. Trebaju nam svježi, a ne da se troše po tamo nekakvim pašnjacima.

Steua je vodeca u prvenstvu u Rmuniji,igraju odlicno na domacem terenu,ocekujem pobjedu.

Opet ponavljam - nebitno takmicenje.

Utakmica ce biti tvrda ili, uprosteno receno, smor i dosadna. Tesko je motivisati ekipu koja kao evropski prvak ispadne u grupi LS. Dosta igraca je naviklo igrati medju najboljima, na najvisem nivou, a to je LS a ne LE. Tim je emotivno ispraznjen, a na klupi trener kojeg svrbe muda za sve to. Moguce je da na nivou i sa zeljom budu 2-3 igraca, ostali negdje u magli. Vidjecemo. Kako god, meni je x puta bitnije da se osigura LS u ligi i ako moze da se odbrani FA Cup. To mi je takmicenje posebno drago.

Pa ne bi bilo loše osvojiti ovo sranje, ako ništa barem da se igra Superkup naredne sezone i objedine titule pobjednika Kupa Kupova, Lige Šampiona i Evropske lige. :D

U kurcevitoj formi u kakvoj smo sad, prvo da osiguramo LS dogodine, a u LE sta bude. Da smo sada sigurni na 3. mjestu recimo, pa bi onda igraci i mogli psihu usmjeriti na LE. Ovako je to tesko. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.