Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Manchester City 2 : 0 Chelsea (24.02. ned)

Istaknuti odgovori

Nisam gledao utakmicu,ali vidim po naslovu da smo bili losi.
Samo da kazem,kada je tim koji je vodio di Mateo upao u kanal,on je odmah dobio otkaz,a kada je dosao Rafa,mi iz tog kanala jos nismo izasli.nego smo usli jos dublje.
  • Odgovori 88
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja opet gledam pozitivno, da smo igrali jučer i izgubili vikend bi mi bio uništen, a ovako opet nedjelja ko nedjelja.

Očekivan poraz, iako je moglo sve drugačije da ispadne, ali štaš takav je život. Šteta za Lampsa ali bit će još prilika aBd.
[quote name='grena' timestamp='1361721261' post='108922']
Dok govno ne ode,nece biti bolje.
[/quote]

Ok,nesviđa se ni meni,mrzin ga,nemogu ga smislit,refreshan stranicu Chelsea cilo vrime cekajuci vijest o njegovon otkazu,ali daj ajmo malo bit objektivni i ne bizat od problema realizacije ili odnosa nekih igraca prema klubu.

Reci mi molin te,kako je tocno trener kriv za puste Ramieresove greske danas.Da ne spominjem šansu 1 na 1 koja treba biti realizirana.
Kako je Benitez tocno kriv za nase rupe u obrani?
Sastav je bio kompletno u redu,mozda jedino Oscar umjesto Mikela,kao sto su mnogi htjeli na pocetku utakmice ali po meni je Mikel odigrao skroz solidnu utakmicu.
Osim Cahilla,obrana je rupaaa samo takva,pa kolko puta je Bane ispao na desnoj strani,
Luiz?

Na kraju,tko zna kako bi se utakmica odvijala da je Frank zabio ali naravno,njemu nista nemozemo zamjerit makar ih jos 7 falia.
Jebiga ljudi cinjenica je da nije sve u treneru i upravi,kolko god neki to ne željeli priznat neki igraci nisu za ovaj klub i to je to,Luiz meni ide 3 sata prije utakmice sa Man.Cityen govorit o tome kako mu laska zanimanje Barcelone,ma daj molim te...
Lose skroz lose.Odavno nismo bili losiji.Di Mateo dobi otkaz zbog par losih utakmica,iako smo i tad imali nesto od igre,stvarali smo prilike,ali ovaj ne dobija otkaz,ni zbog losih rezultata,ni zbog toga sto mi ne mozemo vise napraviti mrtve sanse.
Ne čudim se i ništa drugo osim poraza nisam ni očekivao. Sad je tek ljepota, jer nam je Arsenal došao na 2 boda, a Tottenham će nas vjerovatno večeras i prepišati...
[quote name='lamps82' timestamp='1361722941' post='108938']
Lose skroz lose.Odavno nismo bili losiji.Di Mateo dobi otkaz zbog par losih utakmica,iako smo i tad imali nesto od igre,stvarali smo prilike,ali ovaj ne dobija otkaz,ni zbog losih rezultata,ni zbog toga sto mi ne mozemo vise napraviti mrtve sanse.
[/quote]

Glupost,Di Matteo je dobio otkaz jer se nije plasirao u LP,i zaredao isto tako nekoliko kikseva,igra nije bila nista bolja od ove današnje ili ti ga Benitezove.
Shvacam kako svi volim legende kluba a kako mrzimo otpatke rivala koji su nas u proslosti vrijedali,normalna stvar al dajte malo objektivnosti ljudi,ne pravimo se glupi...
A jbg,nismo iskoristili svoje šanse,promasen penal,oni to posle kaznili,to je fudbal

Jedino mi je krivo zbog Čeha koji je branio nadljudski!!! Partija 10 od 10!!!

Luiza i Ramiresa nema potrebe da komentarisem,Luiz sam sebi kopa jamu,niko mu nije kriv,zbog jedne glupe greške upropasti sve dobre poteze

Eto da pomenem još i I Ivanovića koji PONOVO ali ponovo nije pokušao da blokira šut nakon čega smo i primili drugi go
[quote name='LegenTerry' timestamp='1361723316' post='108941']
Glupost,Di Matteo je dobio otkaz jer se nije plasirao u LP,i zaredao isto tako nekoliko kikseva,[b]igra nije bila nista bolja od ove današnje ili ti ga Benitezove[/b].

[/quote]

I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.
[quote name='LegenTerry' timestamp='1361723316' post='108941']
Glupost,Di Matteo je dobio otkaz jer se nije plasirao u LP,i zaredao isto tako nekoliko kikseva,igra nije bila nista bolja od ove današnje ili ti ga Benitezove.
Shvacam kako svi volim legende kluba a kako mrzimo otpatke rivala koji su nas u proslosti vrijedali,normalna stvar al dajte malo objektivnosti ljudi,ne pravimo se glupi...
[/quote]
[img]http://i.imgur.com/tRCcX.gif[/img]
[quote name='LegenTerry' timestamp='1361722020' post='108931']
Ok,nesviđa se ni meni,mrzin ga,nemogu ga smislit,refreshan stranicu Chelsea cilo vrime cekajuci vijest o njegovon otkazu,ali daj ajmo malo bit objektivni i ne bizat od problema realizacije ili odnosa nekih igraca prema klubu.

Reci mi molin te,kako je tocno trener kriv[/quote]

Zasto je kriv, ni ja nisam mogao shvatiti kako moze trener da utice toliko puno na igru i debeli zasedne i ja shvatim.

Pocecu od onih prosipanja bodova pri vodstvu ekipe od 2:0, pa na kraju 2:2, ne vrsi dobro izmene,ne zna da motivise igrace za igru,ne zna da postavi igru kako valja.
Dalje da ne kopamo od kako je dosao i prosuo bodova i bodova, zeznuo trofeja i trofeja i dalje gura Torresa,sjebace i Dembu jer mu od kada je dosao dao 3 puta da bude starter, a ostalo ga uvodio kao izmenu i to 5 minuta pred kraj,pa kako bez nekog kontinuiteta da igra i da ocekujemo da kada dobije sansu od prve minute da 5 komada? Nije isto trening i utakmica.

Danas pocinju Mikel i Ramires,menja formaciju odjednom igramo 4-3-2-1. Ne mozes ti sada uigravati i probavati tu taktiku protiv ovakvog protivnika! Dalje izbacivanje Edena iz igre,njemu moze da se desi da ga nema celu utakmicu i da jednim potezom uradi nesto pametno?! Dalje ostavljanje Ramireza na terenu posle prvog poluvremena ravno samobistvu sto se i desilo. Kada je video da se Luiz preterano zajebava po terenu,trebao ga je ili opomenuti ili ubacutu Aspilikuetu umeste njega i Baneta vratiti na CB. Jel dosta ili jos da analiziram njegove poteze. Da ne spominjemo sto opet Oscara gura na stranu i unistava jos jedng igraca. Trebalo je uraditi,vaditi Ramiresa na poluvremenu, Stavi Oscara kao poluspica,Lamparda i Mikela staviti na njihove pozicije gde inace i igraju na CM. izvaditi Luisa, ubaciti Aspia. I pokusati nesto,mozda jedino pametno sto je izbacio Lamparda,nije mu islo,ubaciti Moisesa umesto njega. Sta je tesko. Da je izbacio Cecha i ubacio Torresa ne bi me cudilo uopste. On je djubre od trenera!

Ibrahimovic je rekao lepo o Mourinhu,citiram " Prvo poluvreme sam odigrao lose, usli smo u svlacionicu i Mourinhno mi je rekao, treba da te sramota da sebe smatras najboljim igracem sveta kada ne mozes nista da uradis na terenu,ako mislis tako da igras,bolje izadji napolje i ne brukaj se vise,sramoto jedna i onda u Ibrakadabri proradi inat i on izadje i ISTU utakmicu da 2 komada i pobede" Jel dosta o motivaciji igraca?
Trenutak koji je odredio dalji tok utakmice :
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/150727_578721182152301_693055677_n.jpg[/img]
Prva čudna stvar danas je da smo većinu visokih lopti iz kornera i tih nabačaja u naših 11m [b]izgubili[/b], a u obrani imamo praktički 3 stopera + visokog Mikela. Nastasić par puta puca prema Čechu, Rodwell također, baš se vidi da je razlog tome branjenje preko neke stvari.
Na stranu promašeni penal, imali smo još par kontri koje smo baš glupo odigrali.
Ba primi loptu jedva jedvice, potpora suigrača nikakva, dok netko dođe po loptu prođe par sekundi, obrana Cityja cijela namještena.
[quote name='Wisey' timestamp='1361724908' post='108947']
[img]http://i.imgur.com/tRCcX.gif[/img]
[/quote]

Mislia san da se ovdje raspravlja rijecima a ne nekakvin glupavin slicicama al u redu,sta tocno nije jasno ? Šta san krivo rekao,samo reci ?
Lamps 9999999999,9% svojih penala sutira u istu stranu - samo je pitanje vremena bilo, kad ce se neki golman opametiti.
Zao mi je samo sto je to penal za njegov 200-gol u plavom dresu.
Utakmicu nisam gledao, i bolje sto nisam, postedeo sam sebe nervoze.
Ova sezona je bacena u bunar, vreme je da se pomirimo s tim.
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E3320000005DC-529_634x435.jpg[/img][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E21C4000005DC-534_634x496.jpg[/img][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E191A000005DC-750_634x564.jpg[/img][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E03C0000005DC-593_634x452.jpg[/img][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E330A000005DC-917_634x526.jpg[/img][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E6A82000005DC-619_634x400.jpg[/img][img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E7E47000005DC-741_634x371.jpg[/img]
i Moyes je bio na tribinama stadiona i pratio utakmicu
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/02/24/article-2282988-183E16D2000005DC-562_634x416.jpg[/img]
[quote name='LegenTerry' timestamp='1361726699' post='108958']
Mislia san da se ovdje raspravlja rijecima a ne nekakvin glupavin slicicama al u redu,sta tocno nije jasno ? Šta san krivo rekao,samo reci ?
[/quote]
Znaš kako kažu:
Jedna 'glupava sličica' (a još ako je gif :D) vrijedi više nego hiljadu riječi.

Što se utakmice tiče, samo ću reći da sam opet bio prokleto u pravu s prognozom kad sam tačno u 5. minuti utakmice reko svojim sa-gledaocima kakav će rezultat biti. Nažalost.
ljudi moji, nije ovo dobro.. mora se nesto mijenjat

slazem se.. nije trebao mijenjat taktiku protiv ovakvog protivnika.. iako mislim da protiv slabijih protivnika ona taktika bi mogla proci .

[quote name='grena' timestamp='1361725134' post='108950']
Zasto je kriv, ni ja nisam mogao shvatiti kako moze trener da utice toliko puno na igru i debeli zasedne i ja shvatim.

Pocecu od onih prosipanja bodova pri vodstvu ekipe od 2:0, pa na kraju 2:2, ne vrsi dobro izmene,ne zna da motivise igrace za igru,ne zna da postavi igru kako valja.
Dalje da ne kopamo od kako je dosao i prosuo bodova i bodova, zeznuo trofeja i trofeja i dalje gura Torresa,sjebace i Dembu jer mu od kada je dosao dao 3 puta da bude starter, a ostalo ga uvodio kao izmenu i to 5 minuta pred kraj,pa kako bez nekog kontinuiteta da igra i da ocekujemo da kada dobije sansu od prve minute da 5 komada? Nije isto trening i utakmica.

Danas pocinju Mikel i Ramires,menja formaciju odjednom igramo 4-3-2-1. Ne mozes ti sada uigravati i probavati tu taktiku protiv ovakvog protivnika! Dalje izbacivanje Edena iz igre,njemu moze da se desi da ga nema celu utakmicu i da jednim potezom uradi nesto pametno?! Dalje ostavljanje Ramireza na terenu posle prvog poluvremena ravno samobistvu sto se i desilo. Kada je video da se Luiz preterano zajebava po terenu,trebao ga je ili opomenuti ili ubacutu Aspilikuetu umeste njega i Baneta vratiti na CB. Jel dosta ili jos da analiziram njegove poteze. Da ne spominjemo sto opet Oscara gura na stranu i unistava jos jedng igraca. Trebalo je uraditi,vaditi Ramiresa na poluvremenu, Stavi Oscara kao poluspica,Lamparda i Mikela staviti na njihove pozicije gde inace i igraju na CM. izvaditi Luisa, ubaciti Aspia. I pokusati nesto,mozda jedino pametno sto je izbacio Lamparda,nije mu islo,ubaciti Moisesa umesto njega. Sta je tesko. Da je izbacio Cecha i ubacio Torresa ne bi me cudilo uopste. On je djubre od trenera!

Ibrahimovic je rekao lepo o Mourinhu,citiram " Prvo poluvreme sam odigrao lose, usli smo u svlacionicu i Mourinhno mi je rekao, treba da te sramota da sebe smatras najboljim igracem sveta kada ne mozes nista da uradis na terenu,ako mislis tako da igras,bolje izadji napolje i ne brukaj se vise,sramoto jedna i onda u Ibrakadabri proradi inat i on izadje i ISTU utakmicu da 2 komada i pobede" Jel dosta o motivaciji igraca?
[/quote]
Nakon promašenog penala sasvim realan rezultat,mislim da bi taj gol značio minimalno neriješeno ali ... Ramirez i Luiz bezbroj izgubljenih lopti,Ba bez prave šanse,vezni red nula bodova.
Cech i Cahill zadovoljili,da njih nije bilo ovo bi bila sramota :)

RAFA OUT !
Katastrofa!

A i Lamps do sad zabio 300.000 penala i našao danas promašit, jbg...

Jedva čekam kraj sezone, ova me je baš izmučila. Nikad gori Chelsea nisam gledao, da nam igrači igraju preko qurca ( a važili za možda i najsrčaniju ekipu), golovi se primaju, šanse se ne stvaraju. Ako se pobjedi, pobjedi se na guzove..

Haos.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361727486' post='108961']
[b]Lamps 9999999999,9% svojih penala sutira u istu stranu - samo je pitanje vremena bilo, kad ce se neki golman opametiti.[/b]
Zao mi je samo sto je to penal za njegov 200-gol u plavom dresu.
Utakmicu nisam gledao, i bolje sto nisam, postedeo sam sebe nervoze.
Ova sezona je bacena u bunar, vreme je da se pomirimo s tim.
[/quote]
Nebuloze ! ! !

Hoces reci da je Lamps lose izveo penal ?
Slažem se da Lamps većinu svojih udaraca puca, al to ti je nešto kao i ona momčad koja pobjeđuje se ne mijenja, tako i to, on puca u tu stranu skoro stalno i zabija, ja bi iskreno volio da puca sve onako kako je protiv Bayerna u finalu LP. Pa ono bi i zid probilo
Zaboravljate da je na golu bio golman reprezentacije Engleske,ljudi zajedno vjezbaju i spremaju cak i penale na reprezentativnim treninzima i covjek je upucen koliko toliko da moze odreagovati bolje od bilo koga na Lampsijeve penale!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.