Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Manchester City 2 : 0 Chelsea (24.02. ned)

Istaknuti odgovori

Ako sutra pobijedimo možda se i nešto krene na bolje. Po mom mišljenju Moses je zaslužio da počne od prve sutra.
  • Odgovori 88
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sve bitne utakmice gubimo,onda znate sto slijedi u ovoj.Samo zelim da se ne desi katastrofa tj. da ne dozivimo ono sto je i United prosle sezone od Citya.Valjda ce se nasi igraci potruditi da ne dodje do toga.Bio bih remijem zadovoljan.Ne podcijenjujem plavce ali ove sezone su dosta nestabilni i neodlucni.
Ocekujem dobru utakmicu nesto kao sa Com. Shielda , nadam se 3:2 za nas ovaj put, sa vezom na nivou :)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361634227' post='108738']
Sa dva spica, a bez Torresa :-?

Podseti me, koliko to napadaca imamo #-o
[/quote]

Moses moze da igra kao napadac.
Kao i svaka druga tekma tesko je predvideti, jer jedan ili dva gola mogu da promene dosta toga. A realno tesko je preevideti i sta ce nas VELIKI strucnjak da uradi. Onako kako ja predvidjam, Cahil, Bane, Cole, Azpi. Lamps, Luiz, Mata Haza, Mozes, Tores. Ono cega se najvise bojim je i da ako imamo povoljan rez da City moze da resi individualnim kvalitetom tekmu. Ocekujem zatvorenu postavu i nasu igru na kontre i otvaranjem po bokovima sto moze da nam donese veliki boljitak. Jel zna neko ko iz Cityija nece da igra?
Pri tom budimo realni BOD je kao KUCA
Sada nam jedan Tito nedostaje samo tako.
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4][background=rgb(245, 245, 245)]
[url="https://twitter.com/chelseafc"][b]Chelsea FC[/b] ‏[/url][/background][/size][/font][/color][color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4][background=rgb(245, 245, 245)]
Team: Cech; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Mik, Lamps (c); Ram, Mata, Haz; Ba. - subs: Turn, Azpili, JT, Bert, Oscar, Moses, Torres. [/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=4][background=rgb(245, 245, 245)]
Ramires na krilu, zar opet? Jebem ti ovakvo ziherasko vodjenje ekipe. Mrs u kurac![/background][/size][/font][/color]
Pobjeda protiv Shity-a bi vjerujem mnogim navijacima vratila minuli entuzijazam za Chelsea ( i meni licno). Iako bi i dalje zaostajali za njima, pobjeda na Etihadu bi mnogo znacila
Tesko je ocekivati pobjedu u gostima i to protiv Citya... Jaka je to ekipa, imaju prejake napadace... Nece nam biti lahko... ako Mata i Hazard budu imali svoj dan, moci cemo ocekivati neki povoljan rezultat...

Siguran sam da cemo postici go a dace ga Ramires iz kontre...
Bio bih zadovoljan remijem..
Očajna predstava naših, a bome i Cityjevih igrača. Nekad mi se čini da mi opet igramo bez napadača. Demba nevidljiv. Dijelom je to zasluga i što vezni red nije na nivou.
Cahill, Cech i Mikel jedini zadovoljili. Ostalo sve ispod prosjeka. Koji je kurac Davidu Luizu, Ramires uvjerljivo najgori u našoj momčadi, morala je i jedna takva partija doć'. Iza njega Demba Ba.
Eto preskočit će nas kokoške na tabeli. Divno.
jestel vidjeli Luiza i Ramiresa neznaju ubace lopte iz auta a prvotimci,osim penala nismo nista ni stvorili.
Tevezu svaka cast prelijep gol je dao.
Od nasih bi izdvojio Cahila bio je izvanredan.
zali boze ovo vremena sto sam gledao utakmicu bolje da sam ucio postrojenja.
Na kraju ostaje zal , sto Lamps nije zabio 200-ti pogodak . Ne sjecam se kad je zadnji put fulao penal .
Mogla je lako ova utakmica otici i u drugom smjeru . Ali ipak na kraju zasluzena pobjeda Citya .

Do kraja slijedi borba za 4 poziciju .
Nezz,nisam pametan....ova utakmica je mogla ici u skroz drugom smjeru,mogli smo voditi mogli smo iskoristiti svoje sanse i biti gospoda,ali nismo....ovi porazi su mi najgori....Jedinu moju radost i zelju sada moze ispuniti vrijeme,tj. moram cekati kraj sezone i nadati se novom menadzeru !!! :-
jedino cahill i možda cech zasluzuju prolaznu ocjenu
nadigrani u svakom segmentu
lamparda mi zao..
kanal sve dublji, blato sve vece, volja da se izbavimo sve manje, klub sve vise preuzima losu karmu. POlako dolazimo u situaciju iz koje nema izlaza. Stvarno mi n ije jasno kako neki menadzeri kod nas nisu imali ni malo kredita kod Romana a kako ovaj debeli ima. Sta se kod nas desava. Da li je u klubu latinoamericki lobi da drzi ovog kretena. Ne verujem s obzirom na samostalnost i naviku Romana da brzo presece. Kako je moguce da neko ovom drzi ledja. Imam utisak da neko namerno radi protiv interesa kluba. Najnezgodnije je sto ne mozemo pricati o pojacanjima kad imas igrace koji ne pruzaju ni delic onog sto treba pa onda ni ne znas u kojoj meri su isti spremni da prave razliku i sta nam treba naredne sezone. Kad neko pruzi maksimum onda znas njegove domete i znas sta da menjas ali ovde mora da se napravi revolucija od igre i kao i prosle sezone mora opet sve od nule. Ramiz je tipican primer. Ovako kako igra ne zasluzuje da ostane u klubu a opet svi znamo da na terenu moze biti (stari Makalele+stari Joe Cole + Jimi Flojd.....3 u 1). Najidealniji slucaj je kad bi mogli da dovedemo nekog poput Gusa Hidinga do kraja sezone i onda vidis na leto sta treba da se menja u klubu.
Razbijeno smo zbog idiota od trenera eto zbog cega. Zbog njegovih glupavih zamisli,sansu nismo stvorili. Zbog njegovih glupavih izmena, zbog njegove glupe glave. Danas smo licili na tim iz 3. lige Engleske, razbijeni totalno igracki,da nije bilo Cahila i Cecha i rezultatski bi bili razbijeni. Ramires je trebao izaci na poluvremenu, da udje Oscar. Lamps kada ga vec ne ide da udje Moises. Pa da probamo nesto,a ne ovako kao razbijena ceta usrali se City-a.jesu fizicki jaci,ali sta ima veze? Luiz nazad gresi 5 puta,zajebava se, on bi treblo malo na klupu jedno 2-3 utakmice. Bane na centralnog nazad,a Aspi na RB-a/ Nosi se Benitez u tri lepe.
Na stranu sto sam ja,a i svi mi ovde navijaci Celsi,ovaj tim je definitivno jedan od najvecih razocarenja u poslednjih mnogo godina u evropskom fudbalu,negde u rangu sa Moratijevim Interom nekada.

Moglo je danas da se zavrsi ovako ili onako,da Lampard da gol iz penala,da Ture pogodi stativu,da Ceh odbrani Tevezu,da se zavrsi 0-1,ali ovo sto je Celsi danas prikazao je jedno ogromno razocarenje,jedna neorganizovanost,anemicnost totalno nesrazmerno individualnom kvalitetu ekipe i u neskladu sa vaznoscu meca.Siti jeste bolja ekipa od nas,to su pokazali i prosle i ove sezone u PL gde kontinuitet i kvalitet tima na kraju ispliva na povrsinu ali da li su toliko bolji na papiru da mi krstenu sansu ne stvorimo skoro ceo mec?

Benitez sa svojim izmenama je nesto pokusavao,ali bolje da nije...Igramo ocajno,rezultati su ocajni,dosli smo u situaciju da posle svih krahova ove sezone na kraju i strepimo za nastup u Ligi Sampiona naredne sezone.
Totenhem ima mec manje i ako pobede bezace nam 2 boda.Ej,Totenhem koji je ostao bez Modrica i Van der Varta,umesto Harija dodje muceni VB koji se raspadao kod nas i oni ce posle velikih 27 kola biti ispred nas na tabeli a pritom smo ih dobili u gostima?
Arsenal ima 5 puta slabiju ekipu od nas,otisao im je Bog i batina - Van Persi,svake sezone ih napustaju najbolji igraci,mi ulozimo 100 miliona i bezimo im 2 boda...

Do kraja sezone imamo teska gostovanja Fulamu,Liverpulu,Junajtedu...Aston Vila se grcevito bori za opstanak,nece ni tamo biti lako.Kuci sa Totenhemom i Evertonom.Jebote,da li je jebeno moguce da cemo se i ove sezone grceviti boriti za Ligu Sampiona?
Strasno sta se desava...
Bolji rival na terenu pobijedio.
Nismo mi puno slabiji od Citya, ali smo sebe ukopali i doveli tu gdje jesmo. A titule u prvenstvu nećemo vidjeti sve dok se drastične mjere ne poduzme i ogromne promjene ne naprave. Počevši od sutra odmah. ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.