Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26 - Manchester City 2 : 0 Chelsea (24.02. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 88
  • Pregledi 6,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='soxx' timestamp='1361736863' post='109020']
daj ba.. da se hart bacio desno sve bi bilo ok.. vrijeme je bilo kad ce promasit penal
[/quote]
Poslije bitke svi generali . ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1361733530' post='109004']
Nebuloze ! ! !

Hoces reci da je Lamps lose izveo penal ?
[/quote]

[size=4]Gde u mom postu pise da je penal lose izveden ?! Ajde, pronadji to negde, da i ja vidim. [/size]
Ako ne umes da protumacis sta pisem, nemoj da komentarises.
Po Whisperovoj teoriji ispada da su svi golmani glupi i dovoljno neopameceni i da je jedini on primijetio da Lampard 99,9% svojih penala suta u istu stranu..

Haha. Danas se toliko ulaze u fudbal, u golmane, branjenje penala itd i ne znam kako ti silni strucnjaci nisu dosli takvog zakljucka.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1361757593' post='109046']
Gde u mom postu pise da je penal lose izveden ?! Ajde, pronadji to negde, da i ja vidim.
Ako ne umes da protumacis sta pisem, nemoj da komentarises.
[/quote]
Pricas gluposti .
Zar zaista mislis da je tako lagano odbraniti penal ? Jos Lampardu ?
Nije to samo "pogoditi" stranu . Ocigledno nikada nisi pokusao odbraniti penal .
I sto nisi poslije zadnjeg penala koji je dao rekao da u 99999.9% slucajeva suta u istu stranu ?
Ja sam evo poslao mail liverpoolu za Lamparda tj. da puca vecinu penala u lijevu stranu.. tacnije od od 10000 on puca 1 u drugu stranu.

Nadam se nekim parama pa ak sta bude donirat cu za hosting,
nema se sta puno pricati da je sutao lijevo ili desno,sve ove godine Lampard izvodi penale odlicno,vidim da neki spominju da suta sve u jednu stranu,to uopste nije tacno,vidjeli ste protiv Bayern Munchena,protiv Stokea je sutao po sredini i da mu je tad odbranio rekli bi gdje bas po sredini da suta,nije lahko ni igracu koji izvodi penale a ni golmanima da brane,evo Hartu se posrecilo da drugi put zaredom brani penal,prvo Ronaldinhu u prijateljskoj i sada Lampardu u mnogo vaznijoj utakmice,uopste nesumnjam u Lamparda vec sledeci penal koji bude postice gol.
Glupo je uopće raspravljat o tome u koju stranu puca penal,izgubili smo,igrali smo katastrofalno..Bez želje,bez ičega.Nema tu filozofije velike.
Evo da i ja napišen svoj osvrt iako mi se gadi više sve skupa...Cech dobar standardno kod golova ništa nije moga, obrana cahill najbolji možda i igrač utakmice s naše strane, a.cole isto prolazno, bane i luiz nešto lošiji...
Vezni red mikel najbolji po meni pogotovo u defenzivi a lamp i hazard dosta loša utakmica, s tim da ovaj potonji puno oscilira u zadnje vrime od čovika odlluke do najlošijeg iduću pa opet iz početka, neznam šta reć.. Ramires... Šta reć jednostavno čovik nije u utakmici i to je to. Djeluje totalno isključeno ima zakašnjele reakcije, katastrofalan udarac, primanje,..... Mata isto dobar pokušava dosta ali nije ima podršku... Ba usamljen bija odličan koliko je moga protiv onih mazgi u obrani....
Govorim već 3,4 miseca da tribamo samo gledat arsenal i židove jer od prva dva mista nema ništa, a kako sad stvari stoje nećemo u ligu prvaka, teško mi je i napisat ali tako je.....
Od idućih 6 utakmica igramo 4 doma s tim da je jedna židovi, moramo sve dobit ako mislimo uhvatit lp, plus dva gostovanja u međuvrimenu čini mi se southampton i fulham.... Minimum 13 bodova iz tih utakmica inace zbogom
Pitam se gde su napadaci da daju golove,kad je bio Drogba sve je bilo drugacije.Sad nema ni moral ni nikakve zelje za pobedu!Od kakav citi smo izgubili nemogu da verujem :wacko:.Strasno je bilo to sto je Lamps promasio penal ali to je to!Nijedna utakmica ove godine nismo dobili sa konkurentima :-S
[quote name='Kalouda' timestamp='1361869150' post='109219']
kako ?
[/quote]

Čelsi - Soton 2:2 protiv KPR 0:0 i 0:1, 2:2 sa Redingom, 0:0 Fulam, 3:1 od Vest Hema...
Svaki dan kad se probudim očekujen da debeli prasac više nije trener ali zaludu........ Nećemo ga se riješit do 6 miseca a onda tribamo molit boga inače nas čekaju puno lošije svari od ovih postojećih.......... Šta nam je ovo tribalo...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.