Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 32 - Sparta 0 : 1 Chelsea (14.02. �et)

18 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      77%
      14
    • Ne, bit Ä?e remi
      16%
      3
    • Ne, izgubit Ä?e
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Imam neki osjecaj da ce ga Azar zabiti ako bude igrao. Ocekujem pobjedu.
  • Odgovori 80
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

nesto sam razmisljao i vezano je za moj post iznad,posto su neki rekli da nece da gledaju Chelsea u LE i slicne stvari, bas me zanima da li bi ga gledali i u Championshipu da ne daj Boze ispadnemo...Ako volis klub volis ga i u prvoj ligi i u trecoj, u LS ili LE, u pobedama i porazima. Kada volis trenera i kada ga mrzis i cekas njegov odlazak. Klub je iznad svega.

I da jedva cekam utakmicu kao i svaku drugu,bitno je da Chelsea igra,sa kim i gde mi je manje vazno,
Jedino sto me zanima je da igraju Ake,Feruz,Bertrand,Marin i Blackman.Za rezultat me zaboli neka stvar.
[quote name='grena' timestamp='1360693912' post='107200']
nesto sam razmisljao i vezano je za moj post iznad,posto su neki rekli da nece da gledaju Chelsea u LE i slicne stvari, bas me zanima da li bi ga gledali i u Championshipu da ne daj Boze ispadnemo...Ako volis klub volis ga i u prvoj ligi i u trecoj, u LS ili LE, u pobedama i porazima. Kada volis trenera i kada ga mrzis i cekas njegov odlazak. Klub je iznad svega.

I da jedva cekam utakmicu kao i svaku drugu,bitno je da Chelsea igra,sa kim i gde mi je manje vazno,
[/quote]
Ne, ja bih odmah prešao navijati za Real Madrid ako se sad ne plasiramo među prva 4.
[quote name='Wisey' timestamp='1360703916' post='107223']
Ne, ja bih odmah prešao navijati za Real Madrid ako se sad ne plasiramo među prva 4.
[/quote]

Cak iako tim promeni trenera :-?
U ovakvim situacijama se vidi ko je kakav navijac,kada klubu ide dobro i kada osvaja trofeje onda svi navijaju za CFC,a kada gubi i grcevito se bori za LP odma se vidi kakvi ste navijaci,pa najbolje pređite navijati za Barselonu ako ce vam biti lakše,ja bih navijao,pratio,simpatisao ili kako god da igramo i u Championshipu,ima vas plasticnih navijaca zaista.
[quote name='BluesForever' timestamp='1360706566' post='107235']
U ovakvim situacijama se vidi ko je kakav navijac,kada klubu ide dobro i kada osvaja trofeje onda svi navijaju za CFC,a kada gubi i grcevito se bori za LP odma se vidi kakvi ste navijaci,pa najbolje pređite navijati za Barselonu ako ce vam biti lakše,ja bih navijao,pratio,simpatisao ili kako god da igramo i u Championshipu,ima vas plasticnih navijaca zaista.
[/quote]
Pa i hoću.

Wh
Ne bude li Lige Šampiona više, navijat ću za Real.
[quote name='Wisey' timestamp='1360703916' post='107223']
[/quote]

Sada si verovatno sarkastican ili kako vec,ja necu uospte da ulazim u to ko koliko voli klub i koliko mu znaci,ali neki natpisi su stvarno preterivanje,sta je smak sveta sto igramo LE? Sutra ce biti kataklizma? Frenki i Terry govore istinu da nam je sezona ocaj i da je ovo nekako spas da je izvucemo. Sta sada ako je LE, sto onda igramo kup sa ekipama iz 3. 4. lige,ako je to za nas ispod nivoa,sto igramo na oranicama? Nemojmo preterivati,neki su reagovali na ovu LE kao da je nesto strasno,ispod casti za nas i za nas klub. Sezona je ocajna i sta sada? Proci ce kriza rezultata,igre, kriza u klubu i onda cemo opet biti srecni,a dok igramo u LE i dok igramo promenjivo,lose rezultatski da batalimo pracenjen zato sto volimo klub samo kada pobedjuje.

I jos nesto iskreno da vam kazem,mada je tesko objasniti, i muke i nerviranja su sa klubom koji volim slatka,dosadno i monotono bi bilo da smo kao barselona (bar meni),kojima je jedini pravi ispit Real i LS po neke utakmice ... znam da cenim pobedu i da joj se radujem jos vise i da uzivam o njoj, Mozda malo konfuzno,ali ko razume shvatice.
Nije to do LE, ljudi su jednostavno zasićeni i generalno nezadovoljni komplet situacijom u i oko kluba. Ovo traje već neko vrijeme, a svi znamo šta ga je potaklo. Ja u potpunosti razumijem sve koji tako razmišljaju, iako i dalje gledam utakmice i teško mi zamisliti da ih ne gledam (mada ne toliko teško koliko je to bilo do prije koji mjesec).
Čisto reda radi, kad bih u četvrtak navečer naletio na neki dobar film na TV-u prije bih to odgledao nego ovu utakmicu.

Imaš ti pravo u nekim stvarima. Opet , u drugim nemaš. Zato ne dozvoljavam da mnogi prozivaju neke navijače i ganjaju neku kozmičku pravdu. Svako ima svoj stil doživljaja Chelseaja. Mene je iskreno briga kako me drugi okarakterišu, jer me ne zanima previše. Al mogu shvatiti sve one koji razmišljaju na drugačiji način.
[quote name='Wisey' timestamp='1360706724' post='107237']
Pa i hoću.

Wh
Ne bude li Lige Šampiona više, navijat ću za Real.
[/quote]

Navijaces za Real.... Jednu sezonu, pa i dve...
Sredice se situacija u Chelsea-ju.
A onda ce doci maca na vratanca ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360717237' post='107252']
Navijaces za Real.... Jednu sezonu, pa i dve...
Sredice se situacija u Chelsea-ju.
A onda ce doci maca na vratanca ;)
[/quote]
Ako Real ne osvoji onda ću ponovo navijati za Chelsea.
[quote name='Wisey' timestamp='1360753007' post='107273']
[/quote]

Zato ću ja navijati za Bajern.
[quote name='Wisey' timestamp='1360753007' post='107273']
[/quote]

I sta to govori o tebi :-?
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360757390' post='107284']
I sta to govori o tebi :-?
[/quote]
Ne znam, ti mi reci.
[quote name='Wisey' timestamp='1360774963' post='107312']
Ne znam, ti mi reci.
[/quote]

Necu ja nista da pricam, jer znam koju ces odbranu primeniti.
Ostao si bez ideja, bez argumenata, i sve sto imas da kazes je da "zato sto toliko volis klub, da zato i tako postupas"...

Nekad je bilo zanimljivo voditi diskusije s tobom...
Heheh.

Ne trebaju meni diskusije takve vrste, niti me uopće tangira kada neko napiše nešto o mom navijanju. Ma ni najmanje. Jedini razlog što sam stao u odbranu momku koji je napisao da mu se ne gledaju utakmice jeste što on zaslužuje pravo na svoj stav bez da ga drugi etiketiraju kao 'takvog i takvog' i napadaju bez pokušaja da se uvaži tuđi stav.

HALA MADRID ! :D
[quote name='antonius luiz' timestamp='1360794026' post='107361']
Ne znam šta da očejume iskreno o.O
[/quote]

Sta mozes da ocekujes osim pobeda :D
Nisam ja imao nikakve namere da bilo koga uvredim,niti da mu govorim da ne voli klub dovoljno,niti da se pravda,samo rekao sta sam primetio i izneo svoje misljenje i svoj stav. I naravno ovde ocekujem pobedu..tip 2-2&3+ poklon kvota preko 4. ko voli da se kladi ;) dobijamo danas.
[quote name='chibabachi' timestamp='1360793988' post='107360']
suvišno je govoriti da nešto treba da se svati ozbiljno,oni primaju platu za to što igraju,neki zarede i po 7-8 miliona godišnje
pa on i kad kenja na treningu mora to da svhati ozbiljno a kamoli LE
[/quote]
Nije mislio samo na igrace, nego uopste na klub pocevsi sa upravom, mozda oni kazu Benitezu prioritet ti je PL top4 i FA cup, a u LE sta napravis, Pa Mancini je izjavio da su namjerno izgubili od Borusije u zadnjem kolu da nebi igrali LE. To nema veze sa igracima i sta oni hoce i mogu nego sta je u interesu kluba.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.