Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 32 - Sparta 0 : 1 Chelsea (14.02. �et)

18 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      77%
      14
    • Ne, bit Ä?e remi
      16%
      3
    • Ne, izgubit Ä?e
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/37/b8/0,,10268~11515959,00.jpg[/img]

[size=5][b]UEFA EUROPA LEAGUE[/b][/size]

[size=5][b]14.02.2013, THURSDAY, 19:00H (CET)[/b][/size]

[size=5][b]SPARTA PRAHA versus LONDON CHELSEA[/b][/size]

[size=5][b]preview: [color=#ff0000]Ercov[/color][/b][/size]

Vaša očekivanja?
  • Odgovori 80
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ko ce ga znati,sta ce biti.Nasa pobeda ili remi eventualno,na poraz i ne pomisljam.
  • Autor
[quote name='Kalouda' timestamp='1360511929' post='106869']
lol i ja otvorio temu, nisam vidio da si ti
[/quote]

Nema veze, riješeno.

Što se Sparte tiče ona je nepoznanica tako da bilo kojim rezultatom možemo biti zadovoljni, a to uključuje i poraz.
u Ceskoj jos uvijek traje zimska pauza! Sparta je zadnju sluzbenu utakmicu odigrala 6.Decembra u gostima protiv Atletic Bilbaoa,dakle sigurno su odmorni i spremni za okrsaj sa evropskim sampionima!!! sa povratkom tate mate u prvi sastav vjerujem da cemo ih razvaliti jednu 0-3, 0-4
Boli me kita za ovo takmicenje. Ako je ikako moguce gurnuti u igru likove koji se manje koriste. Ovo bi bilo bomba takmicenje za Josha recimo.
  • Autor
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1360533742' post='106939']
cin je cae otvoria temu gubimo, inace stvarno nezahvalno za prognozirat
[/quote]

Zato sam je i otvorio ;) Vrijeme je da Benitez ode.
[quote name='Spaha' timestamp='1360585968' post='107003']
postoji li mogucnost da Mikel i Moses zaigraju protiv Ceha?
[/quote]

Nema potrebe da njih dvojica igraju.
[quote name='LegenTerry' timestamp='1360599550' post='107034']
Bojkotirat cu utakmicu,odnosno Rafu Beniteza ;)
[/quote]

Bravo za tebe ;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1360605565' post='107046']
Pazi da nekome ne dokazes nesto iako bi eventualno gledao tekmu preko tva ;)
[/quote]

Nemora sve u životu bit u dokazivanju i pokazivanju,nekad je dovoljno napravit nesto za sebe.Ako mi se nesviđa Chelsea kakav sada gledan sa ljudima koji ga vode nemoran nekome dokazivat,i znan da nisan u toj mogucnosti da nekome dokazujen da loše radi svoj posao.A Di Matteo dragi,svaka cast,jedan post više :)
Možda momak bojkotuje jer ne želi gledati patnju i vještačku atmosferu. Da li to znači da ga treba osuđivati ? Nipošto.

A to da se svakom uvijek nešto mora dokazivati, dosta mi je više i te priče.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1360611943' post='107073']
I nadam se da će u ovoj utakmici napokon dobiti šansu mladi igrači Benayoun, Ferreira i ostala ekipa.
[/quote]
i Malouda i Hilario
bas gledam ponudu za Prag 89e,3 dana :D za dan zaljubljenih,taman bi bilo,a najjeftinija karta oko 40 e :D za 200 e i prevoz,karta (ako se uspe do nje doci i malo odmora) ali to je sada proslo,kasno za ispitivanje oko puta ;) Nego da se vratimo na utakmicu.

Ocekujem pobedu i naravno radujem se svakom "mogucem" trofeju. Inace ako neko nije znao UEFA ce najverovatnije od sledece godine nagradjivati pobednika LE sa osiguranim mestom u LS za narednu sezonu,tako da ce timovi moci sa malo vise motivacije da udju u ovo takmicenje. Sto ne uzeti trofej ako mozes? Jel taj trofej prljav, gadan,nije vredan? Nije LS,ali daj,sta das. Benitez svejedno odlazi na kraju sezone, o tome nema price,a ne verujem da ce pre dobiti nogu,eventualno ako Real otpusti Mourinha, tako da porazi nam ne vrede u teranju Beniteza,on je tu,jer nema adekvatne zamene i bice tu dok se ne oslobodi neki trener,pa onda ovaj popije nogu. Dakle idemo i ovde na sve ili nista. Mislim da Atletiku,Portu i drugima nije ovaj trofej sugav,sto bi nama bio? Ajde malo vedrine ljudi,nemojte biti mracni.
Pošto nam je Benitez na klupi i pošto smo posljednju tekmu pobjedili ovdje očekivam poraz, a u najboljem slučaju remi.

Kako bilo da bilo ja znam da će ovo Mati bit premijerna utakmica u dresu Chelsea u Europskoj Ligi tako da ide 20 eura na kladionicu da zabija gol ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.