Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 32 - Sparta 0 : 1 Chelsea (14.02. �et)

18 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      77%
      14
    • Ne, bit Ä?e remi
      16%
      3
    • Ne, izgubit Ä?e
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 80
  • Pregledi 7,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem pobedu.Sastav:Ceh-Azpilikueta,Ake,Kejhil,Bertrand-Ramires,Lampard-Marin,Oskar,Azar-Tores.
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1360831036' post='107383']
Ponovo cu se morati jebavati oko stream-ova :/ , nemam arene .
[/quote]

Moja Web TV?

[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426043_479235368810742_329534533_n.jpg[/img]

Jako loša klupa s Ferreirom i Benayounom. Vidi se da smo sve igrače poslali na posudbu, pa sad nema tko igrati za Chelsea :/
[quote name='Elao' timestamp='1360860717' post='107444']
Sastav veoma jak i jasno je da se kuci ide sa 3 boda, mislim da ce ga i Torres veceras zabiti.
[/quote]
Da,da,tri boda su najvaznija!
Ništa od Moje TV preko neta, uveli su nekakvo calisanje, znači džabalona otpada. [-X
Sastav je u dure, ono što najviše želim od ove utakmice jest da naša lijeva strana odigra odlično. Posebno mi je drago zbog Marka, a evo i Ryan konačno igra na svojoj poziciji. Nek i Lamps dadne gol naravno. ;)
[quote name='AnuBis.' timestamp='1360835548' post='107389']
Nije mislio samo na igrace, nego uopste na klub pocevsi sa upravom, mozda oni kazu Benitezu prioritet ti je PL top4 i FA cup, a u LE sta napravis, Pa Mancini je izjavio da su namjerno izgubili od Borusije u zadnjem kolu da nebi igrali LE. To nema veze sa igracima i sta oni hoce i mogu nego sta je u interesu kluba.
[/quote]

Kontam ja tebe ali ne

Ne mogu da prihvatim to da dodje tamo neki Abramovič i kaže nekom tamo Benitezu koji su prioriteti Čelzija,Čelzi postoji više od 100 godina,svaka utakmica je bitna. A siti ako je namerno izgubio onda treba da ga izduvaju i u prvenstvu,to nije sportski.
Nije Torres, nije Benitez, vec zelja, odnosno nedostatak iste. Tacno se vidi da igraci ne pridaju neku vaznost protivniku.
Marin se jedini trudi, ali ni njemu ne ide najbolje...
kako je krenulo mislio sam da cemo ih razvaliti,sad je trenutno ravnopravna utakmikca,ova Sparta Prag nije neka ekipa ali mi se s ovakvim ekipama patimo citavu sezonu.
pobjeda je pobjeda makar ce nam biti lakse u uzvratu,mogo se ostvariti i bolji rezultat.
Moglo je i bolje, a moglo je i gore. Nismo imali taj ubojiti tempo, išli smo laganini i malo podcijenili Spartu. Bilo je grešaka naše obrane u prvom poluvremenu koje su moge završiti sa barem dva gola Sparte, ali eto srećom nisu. Po meni najbolji Marin danas, u prvom poluvremenu je bio ubojit, ali naravno morao je Benayoun uć pa mi pogoršat gledanje. Oscaru svaka čast. Jedino mi žao Lamparda što nije zabio gol, ali eto, nadam se boljoj uzvratnoj utakmici, eksplozivnijoj i bržoj.
Igra dosta losa, rezultat odlican, pogotovo kada se zna da smo igrali sa mrtvim Torresom, i jos kada je usao jadni Benayoun to je bio slag na tortu. Stvarno se ovog otpada iz Luzerpola u kompletu treba rijesiti sto prije.
Zao mi je samo sto Lampard nije dao gol ostalo kada se sagledaju sve cinjenice nije moglo bolje.
Utakmica je bila toliko napeta i zanimljiva da sam u 60. i nekoj minuti otišo gledati sapunicu na TV-u. Baš sam se pitao jel ovo isti sport ko onaj što sam gledao sinoć.
Sve me ovo podseca na izdanja Uniteda i CIty-a iz prosle sezone...
Izasli na teren, koliko da se utakmica ne registruje sluzbenim rezultatom...

Mada, nisam iznenadjen. Od pocetka ja govorim da ce igrace biti tesko motivisati za ovo takmicenje.
[img]http://i4.mirror.co.uk/incoming/article1710501.ece/ALTERNATES/s1227b/Sparta%20Prague%20v%20Chelsea-1710501.jpg[/img][img]http://i4.mirror.co.uk/incoming/article1710504.ece/ALTERNATES/s2197/Sparta%20Prague%20v%20Chelsea-1710504.jpg[/img][img]http://i4.mirror.co.uk/incoming/article1710505.ece/ALTERNATES/s1227b/Sparta%20Prague%20v%20Chelsea-1710505.jpg[/img][img]http://i2.mirror.co.uk/incoming/article1710506.ece/ALTERNATES/s2197/Sparta%20Prague%20v%20Chelsea-1710506.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.