Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Swansea 0 : 0 Chelsea (23.01. sri)

28 članova je glasalo

1. 1.

• DA
      66%
      18
    • NE
      33%
      9

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://i.imgur.com/P7fIP.jpg?1?7514[/img]

[size=5][b]LEAGUE CUP[/b][/size]

[size=5][b]23.1. 2013. WEDNESDAY, 20:45H[/b][/size]

[size=5][b]CHELSEA FC[/b][/size] [b][size=5]vs. SWANSEA CITY AFC[/size][/b]

[size=5][b]Uvodničar:[/b][/size] [color=#ff0000][b][size=5]Gospodin Posebni[/size][/b][/color]

[size=4]U drugoj polufinalnoj utakmici ovogodišnjeg Capital One Cupa Swansea City u svom Walesu dočekuje Plavce. [/size]
Rezultat prve utakmice je 2:0 za Swansea.

Da li Chelsea može stići Labudove? Vaša očekivanja?
  • Odgovori 91
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadam se da će Benitezu doć iz guzice u glavu da stavi Dembu od prve minute, pa tako imamo veće šanse za proć ovo.
lako cemo mi pobjediti, tu je Torres koji ce bez sumnje dosta namuciti odbranu Swansea i uz njegova 3 gola idemo dalje, no problem je odbrana, treba se cuvati, ne smiju se praviti greske kao prije
Najbitnije je da se prenosi tekma na Areni, ovaj kup mi je samo zbog prijenosa i bio bitan, ocekujem pobjedu a da li ce proci Chelsea dalje to ne mogu biti siguran.
nek igraci daju svoj maksimum i ostave srce na terenu i svasta je moguce,kad je mogao Swansea nas pobijediti kod kuce mozemo i mi njih.
Dobili smo Arsenal, dakle zna se šta nas sleduje u sljedećoj tekmi :P šalim se..

Ja vjerujem u prolaz, 2:0 nije veliki rezultat. U prošloj tekmi smo mi njih itak nadigrali da valja, samo što nisu znali naši dati gola, a i Bane bio sjeban nešto..
U Srijedu bi trebali pročepit¸, pa ih natrpati. Za igru se ne sikiram (osim u drugom poluvremenu hehe)..

Šta kažete jel moguća Demba-Torres kombinacija od prve minute..
@how yes no Vrlo je moguce da pocnemo sa dva napadaca,jer moramo da napadnemo svim silama od prvog minuta.Ocekujem da igraci ostave srce ne terenu,pa ako damo brzi gol,crno im se pise.Znam da ce biti tesko,ali nadam se prolasku u finale.
[quote name='how yes no' timestamp='1358792466' post='103242']
Šta kažete jel moguća Demba-Torres kombinacija od prve minute..
[/quote]
Ne vjerujem da će taktičar početi tako, al nikad ne znaš.
Hocu da im Roman pre pocetka meca navrati u svlacionicu i pokaze slike oblasti u Sibiru gde je on guverner,i gde ce u slucaju neuspeha,vrsiti pripreme za narednu sezonu.To je recept za prolaz u finale.Siguran,100 posto.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358803338' post='103284']
Šanse za prolaz dalje su nam jednake šansama da se Lindsay Lohan unormali, a to znači nekih 65%.[/quote]
Ja bih prije rekao nekih 6,50 % .
Očekujem ofenzivnu igru 'benitezovih ratnika' što znači da ćemo ih razbit ko djete zvečku ili će oni nas da yebu iz kontre
Uvek verujem u nase momke (osim u Torresa,u njega sam i previse verovao). Dakle... srce na teren i idemo dalje. Znali smo da napunimo neke ekipe,tako da mozda mozemoi njih,samo da padne gol na vreme.
Sastav:Ceh-Ivanovic,Kejhi,Teri,Kol-Ramires,Lamaprd-Azar,Oskar,Mata-Ba
Samo Ba u napadu i nema problema.Mora postojati odredjena sigurnost u odbrana jer ce sigurno ici na kontre.Prvi gol da padne rano i onda je pola posla zavrseno.
Uh jako teska utakmica je pred nama ali ako damo rani gol sve je moguce...KTBFFH!!! I NARAVNO DEMBA U PRVIH 11 A NE PANJ :D
Najvaznije ce nam biti otvaranje utakmice, prvih 15-ak minuta. Bice paklena atmosfera na Liberty stadionu, ovo im je sansa da zgrabe komad istorije. Ali ne smijemo ni u kom slucaju primiti gol na otvaranju. Trebamo krenuti silovito i muski od pocetka, sa jakim presingom kao na Bridge-u. Realizacija mora biti na nivou i zato se nadam da ce Demba biti starter. Zelim samo da se skupo proda koza i da momci izginu pa sta bude. Dva gola se nekada uhvate za 10 minuta, jos uvijek nije nista gotovo.

Sezona bez trofeja nije prijatna, ali se brzo zaboravlja. Vec naredna ce biti trofejnija, uvjeren sam. Najveci trofej ce nam biti odlazak Debelog stvora za koji mjesec.

COYB!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.