Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Swansea 0 : 0 Chelsea (23.01. sri)

28 članova je glasalo

1. 1.

• DA
      66%
      18
    • NE
      33%
      9

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Gandalf' timestamp='1358976781' post='103747']
Zašto bi bio kreten? Jer je sasvim opravdano isključio Hazarda??
Budimo realni i dostojanstveni i u porazu. Da je to netko iz Man. Uniteda napravio na utakmici protiv nas razvlačili bi ga k'o žvaku tu na Forumu mjesec dana.
Treba mu odrapiti sad još 3-4 utakmice kazne pa nek' opet i sljedeći put udara djecu kraj terena. :-q
[/quote]
A to sto ovaj leg'o na loptu i glumi golmana to ce proci nekaznjeno sigurno.
Swansea se treba kazniti od strane FA ali uvjeren sam da ce malac dobiti naknadu za pretrpljen bol.
  • Odgovori 91
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Gandalf' timestamp='1358976781' post='103747']
Zašto bi bio kreten? Jer je sasvim opravdano isključio Hazarda??
Budimo realni i dostojanstveni i u porazu. Da je to netko iz Man. Uniteda napravio na utakmici protiv nas razvlačili bi ga k'o žvaku tu na Forumu mjesec dana.
Treba mu odrapiti sad još 3-4 utakmice kazne pa nek' opet i sljedeći put udara djecu kraj terena. :-q
[/quote]ti bogati mislis da ga je Hazard udario pogledaj snimak pa vidi,kad tako znas pravila jesul redari duzni uzet loptu i lezati na njoj.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1358976972' post='103749']
A to sto ovaj leg'o na loptu i glumi golmana to ce proci nekaznjeno sigurno.[/quote]
Mi bi sigurno rušili svjetski rekord na 10 metara i polomili noge i ruke od žurbe da vratimo loptu da smo bili na njegovom mjestu.
Mo'Å¡ mislit'...
nismo mi ni prikazali igru i da zelimo da stignemo rezultat,zasluzen prolazak Swanse u finale i vjerovatno osvajanje trofeja,ocekivao sam da ce igrac uci motivisani s zeljom da stignu rezultat ali nisu nista od toga pokazali na terenu.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1358977061' post='103750']
ti bogati mislis da ga je Hazard udario pogledaj snimak pa vidi,kad tako znas pravila jesul redari duzni uzet loptu i lezati na njoj.[/quote]
Da, sudio sam nogomet 15 godina i imam najvišu moguću položenu kategoriju s kojom bih mogao suditi i Ligu prvaka kad bi mi tata bio neka velika njuška u politici ili u HNS-u.
I da, apsloutno nigdje u Pravilima nogometne igre nemaš ni slovo o tome koliko brzo se lopta mora vratiti u teren za igru.
Sudac je dužan nadoknaditi sve izgubljeno vrijeme i to je jedino moguće napraviti s njegove strane, a FA može eventualno podići disciplinski postupak protiv kluba ako oni ne rade na odgovarajući način. Nije Hazardu niti opis radnog mjesta niti dužnost glumiti idiota i nasjedati na provokacije.
Činjenica je da smo igrali za ku**c i tako smo i prošli. Lako nabijati 6 ili 8 komada nekakvim livadićima, a kad god je kakva bitna tekma ove sezone nas nema ni kilometrima do uspjeha.
Useremo se u gaće svaki put.
Swanseau svaka čast i sve čestitke jer su se borili kao lavovi i sasvim zasluženo prošli dalje.
A mi ćemo sad po dobrom starom običaju utrpati 13 komada Readingu u još jednoj totalno nebitnoj utakmici i u prvoj sljedećoj bitnoj se opet usrati...
Najgore od svega, sto ce sva krivica biti svaljena na Baneta Ivanovica, a promasene sanse i uzasna igra u obe utakmice biti ostavljene po strani...
Ja samo znam da mi odavno nismo odigrali losiju utakmicu,Swansea ih je nadigrao u svakom segmentu.A sto se tice sudjenja ja jos ne pamtim da je neka utakmica zavrsila bez zutih kartona,a da je bio crveni.I nadam se da kad sutra dodjem s posla da cu vidjeti na portalu da je debeli dobio otkaz.Toliko od mene.
Ej živote šta rade od sebe. Šanse nisu napravili za 96 minuta. Izmjene opet tačno na vrijeme.
[u][b][size=6][quote name='Gandalf' timestamp='1358977606' post='103765']
Da, sudio sam nogomet 15 godina i imam najvišu moguću položenu kategoriju s kojom bih mogao suditi i Ligu prvaka kad bi mi tata bio neka velika njuška u politici ili u HNS-u.
I da, apsloutno nigdje u Pravilima nogometne igre nemaš ni slovo o tome koliko brzo se lopta mora vratiti u teren za igru.
Sudac je dužan nadoknaditi sve izgubljeno vrijeme i to je jedino moguće napraviti s njegove strane, a FA može eventualno podići disciplinski postupak protiv kluba ako oni ne rade na odgovarajući način. Nije Hazardu niti opis radnog mjesta niti dužnost glumiti idiota i nasjedati na provokacije.
Činjenica je da smo igrali za ku**c i tako smo i prošli. Lako nabijati 6 ili 8 komada nekakvim livadićima, a kad god je kakva bitna tekma ove sezone nas nema ni kilometrima do uspjeha.
Swanseau svaka čast i sve čestitke jer su se borili kao lavovi i sasvim zasluženo prošli dalje.
A mi ćemo sad po dobrom starom običaju utrpati 13 komada Readingu u još jednoj totalno nebitnoj utakmici i u prvoj sljedećoj bitnoj se opet usrati...
[/quote][/size][/b][/u]

[font=comic sans ms,cursive][u][b][size=6]Amin ![/size][/b][/u][/font]
[quote name='Gandalf' timestamp='1358977606' post='103765']
[/quote]
Sve si u pravu,sto si napisao,ali nisi odgovorio na pitanje.Jesi li ti siguran da je Hazard udario malca ili je samo ispucao loptu?
Malac je na kraju heroj ispao. Zamjeram Edenu što ga nije jače opalio. Pička se valja tamo i ide van držeći se za kuk ko kakav did. Podsjetilo me na situaciju kad je meni Adis Obad jebo majku što mu ne dam lopte da izvede korner. :P
[quote name='Ercov' timestamp='1358979801' post='103821']
Jesi li ti siguran da je Hazard udario malca ili je samo ispucao loptu?[/quote]
Koliko sam mogao vidjeti iz 10 puta ponovljene usporene snimke i povećanog kadra rekao bih da ga je prilikom pokušaja izbijanja lopte, koja je bila ispod njega, udario nogom u rebra.
Intenzitet udarca ne mogu procjeniti jer ga nisam osobno osjetio ( :D[size=4] [/size][size=4] ), ali otvoreno i pošteno govoreći i ja bih ga isključio da sam sudio tu utakmicu.[/size]
[quote name='Gandalf' timestamp='1358980658' post='103831']
Koliko sam mogao vidjeti iz 10 puta ponovljene usporene snimke i povećanog kadra rekao bih da ga je prilikom pokušaja izbijanja lopte, koja je bila ispod njega, udario nogom u rebra.
Intenzitet udarca ne mogu procjeniti jer ga nisam osobno osjetio ( :D[size=4] ), ali otvoreno i pošteno govoreći i ja bih ga isključio da sam sudio tu utakmicu.[/size]
[/quote]
Cenim tvoje misljenje,ali se ne slazem sa tobom.Mali je sjajan glumac,nije tu nista bilo.
HAhahahha....
Ljudi, nema veze da l ga je udario....
Sramota je naneta. FA ce podleci pod pritiskom, i on ce pauzirati barem 5 utakmica zbog ovoga...
Samo je to vazno....
trebao je torres startati od pocetka, vidjeli smo kako je unio dosta zivosti u igru kad je usaodefinitivno treba ga Rafa uvrstiti u prvih 11 za iducu utakmicu, ako to Rafa ne uradi, bila bi to velika nepravda

#JusticeForTorres
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358977611' post='103766']
Najgore od svega, sto ce sva krivica biti svaljena na Baneta Ivanovica, a promasene sanse i uzasna igra u obe utakmice biti ostavljene po strani...
[/quote]
Neće, ne brini, volimo mi svi Ivanovića, ne bi prošli dalje ni bez onih njegovih pogrešaka...
Bilo je mnoštvo, veoma loših tekmi u ove zadnje 2-3 sezone, ali ova je daleko najlošija. Tako važna tekma, a onako odigrati, sram da ih bude.. Luzeri obični..

Što se tiče Hazarda, opravdano je isključen. On nije smio onako reagovat, nebitno dal je zakačio malog ili ne. Mali jest provocirao, ali Eden kao profesionalac je morao drugačije postupit. I što je najgore, sad će kazna uslijedit, pa nekoliko propuštenih tekmi, a tako nam je bitan. Jebaji ga.
Oborili su me na kladionici jedino oni za 140 KM po ko zna koji put ove sezone.. Opraštam. Oborili mi brata također samo oni za 100 maraka, i on oprašta. :D Što je Hazard nanio štetu samom sebi ko i samom klubu? Oprošteno.
Al što ste igrali ko pičketine jedne e to se ne oprašta. Ma gonite se više svi od reda koji god su nastupali ove sezone, svi su za kurac cilu sezonu (čast izuzecima), jebite se, ne treba njima Mourinho niti bilo koji stručnjak, treba njih opalit po džepu pa bi vidio kako trče kad bi znali da im neće plaća sigurno leć svsakog tjedna. Pičke jebene preplaćene.
[quote name='Ercov' timestamp='1358981071' post='103837']
Cenim tvoje misljenje,ali se ne slazem sa tobom.Mali je sjajan glumac,nije tu nista bilo.
[/quote]
Bas tako samo dobra gluma nista vise, ni ja do sada nisam bio siguran da li greskom udario njega a ne loptu ali ovde je sve jasno
http://images.4chan.org/sp/src/1358986728030.gif
[quote name='AnuBis.' timestamp='1359016104' post='103927']
Bas tako samo dobra gluma nista vise, ni ja do sada nisam bio siguran da li greskom udario njega a ne loptu ali ovde je sve jasno
[url="http://images.4chan.org/sp/src/1358986728030.gif"]http://images.4chan....58986728030.gif[/url]
[/quote]

di ste sad svi borci koji ste napadali Hazarda? ako i dalje mislite da je učinio nešto "nemoralno" ili loše, ostavite se života...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1359017642' post='103932']
di ste sad svi borci koji ste napadali Hazarda? ako i dalje mislite da je učinio nešto "nemoralno" ili loše, ostavite se života...
[/quote]

Da li ste vi toliko plitki, ili slepi ili glupi, pa ne shvatate prostu cinjenicu.
Potez koji je Hazard napravio, samo podvlacenje noge ispod decakovih grudi, bez obzira da li je sutnuo njega ili loptu nanosi sramotu klubu. U ocima medija, FA, UEFE, FIFE i celog sveta videce se samo taj momenat, i ta noga. Nista vise. Desice se poneki izuzetak, koji ce samo zarad tiraza stati u odbranu Hazarda, ali takvih je malo.
Nije vazno da li mu je slomio 3 rebra, ili samo sutirao loptu, vec odjek koji ce taj potez imati u fudbalskom svetu.
Ovo je Chelsea, trn u oku FA, organizacije koja je uvek odrezivala drakonske kazne prema istom. Kako mislite da ce sada reagovati ?!
Hazard je jedan od najvaznijih srafova za igru Plavaca, kazna koju nece izbeci ce ga samo odvojiti od terena, a samim tim i odmoci timu.
Ovaj mali, da je znao bolje, ne bi tako postupio. Ali Hazard je profesionalac, predstavnik sampiona Evrope, i njegova reakcija bila je preterana.
Brate Whispy, hajde onda napadni svakog našeg igrača koga mediji razapnu. Šta bi reko Terryu, Coleu i ekipi ?

Nas taj fudbalski svijet već godinama mrzi i jedan incident neće to ni povećati ni umanjiti. Simples.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359029837' post='103973']
Da li ste vi toliko plitki, ili slepi ili glupi, pa ne shvatate prostu cinjenicu.
Potez koji je Hazard napravio, samo podvlacenje noge ispod decakovih grudi, bez obzira da li je sutnuo njega ili loptu nanosi sramotu klubu. U ocima medija, FA, UEFE, FIFE i celog sveta videce se samo taj momenat, i ta noga. Nista vise. Desice se poneki izuzetak, koji ce samo zarad tiraza stati u odbranu Hazarda, ali takvih je malo.
Nije vazno da li mu je slomio 3 rebra, ili samo sutirao loptu, vec odjek koji ce taj potez imati u fudbalskom svetu.
Ovo je Chelsea, trn u oku FA, organizacije koja je uvek odrezivala drakonske kazne prema istom. Kako mislite da ce sada reagovati ?!
Hazard je jedan od najvaznijih srafova za igru Plavaca, kazna koju nece izbeci ce ga samo odvojiti od terena, a samim tim i odmoci timu.
Ovaj mali, da je znao bolje, ne bi tako postupio. Ali Hazard je profesionalac, predstavnik sampiona Evrope, i njegova reakcija bila je preterana.
[/quote]

pa normalno da će ga mediji razapeti, tu nije ništa čudno pošto je Chelsea jedan od najomraženijih klubova
svaki put kad otvorim DM, pogodi što je na naslovnici? neki skandal iz Chelseaja, odnosno nije skandal, ali mediji čine da izgleda ko skandal
kao što Wis kaže, šta ćemo sada napadati Terryja jer su mediji učinili da izgledak ko monstrum, ko da je gori od Paravinje?

mi sad ovdje pričamo o samom Edenovom potezu, a vi ste ga napali kao da je udario dijete, što je stvarno jadno od vas
umjesto da to gledate s druge strane, da je pokazao strast i želju da vrati loptu što prije u igru, tu istu strast i želju koju ekipa uopće nije imala te večeri

i kad treba stati iza naših igrača, iza Terryja, Hazarda ili nekog trećeg, što se dogodi, vi se priključite napadima na njih...
Nije mi jasno ovo,zar u ovom kupu ne bi trebalo da igraju mladi igraci a ne najjaci sastav ?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.