Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Semi-finals - Swansea 0 : 0 Chelsea (23.01. sri)

28 članova je glasalo

1. 1.

• DA
      66%
      18
    • NE
      33%
      9

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1359030455' post='103977']
Brate Whispy, hajde onda napadni svakog našeg igrača koga mediji razapnu. Šta bi reko Terryu, Coleu i ekipi ?

Nas taj fudbalski svijet već godinama mrzi i jedan incident neće to ni povećati ni umanjiti. Simples.
[/quote]

A sto Lampard, Bane, Cech ne daju povoda za razapinjanje #-?
Razmisli malo o tome, ko je doprineo takvom stavu medija ;)
  • Odgovori 91
  • Pregledi 7,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mediji sami. Jedva čekaju da se išta desi pa da uzmu na zub nekog iz kluba. Tako je to, zato kad god smatram da je ispravno štitit ću našeg igrača.

Krenulo je to davno, još od Joseovih dana. Baš zato bih volio da se on vrati.

U svemu ovom krivo mi što će se zaboraviti na FSW-a barem na kratko.
[quote name='Wisey' timestamp='1359033963' post='103990']
Mediji sami. Jedva čekaju da se išta desi pa da uzmu na zub nekog iz kluba. Tako je to, zato kad god smatram da je ispravno štitit ću našeg igrača.

Krenulo je to davno, još od Joseovih dana. Baš zato bih volio da se on vrati.

U svemu ovom krivo mi što će se zaboraviti na FSW-a barem na kratko.
[/quote]

Da, mediji su krivi jer Terry nije znao da drzi qrac u gacama i od svih zenskih osoba u Engleskoj izabrao bas da opali bas zenu svog klubskog i reprezentativnog kolege.
Ti sam rece da je klub veci od ekipe, a ovakve stvari ne doprinose poboljsanju reputacije istog ;)
Bane nam je sj prolaz u finale -.-,a sta se tice Hazardova poteza bzvz je reagirao ali ima pravo sta mali ima grlit i sazdrzavat loptu,sretan je sta ga bolje nije odalamio.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359036367' post='104007']
Da, mediji su krivi jer Terry nije znao da drzi qrac u gacama i od svih zenskih osoba u Engleskoj izabrao bas da opali bas zenu svog klubskog i reprezentativnog kolege.
Ti sam rece da je klub veci od ekipe, a ovakve stvari ne doprinose poboljsanju reputacije istog ;)
[/quote]

Whisp znaš i sam koliki je utjecaj medija. Evo recimo Barcelona je svetačka ekipa, a Busquets, Dani Alves, Pedro itd. simulatori, Messi je svetac iako je Messi recimo 2 puta na utakmici pljunuo protivničkog igrača, napuca loptu u protivničke navijače itd.. Ali ne, oni su svetački klub i niko ništa loše neće reć protiv njih baš zbog medija. Dok je recimo s Chelseaom drugačije.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359036367' post='104007']
[/quote]

Terry nije ništa drugačiji od ostalih nogometaša po tom pitanju
pogledaj Giggsa, jel se digla i najmanja halabuka kad se otkrilo da je varao ženu?
[quote name='chelseathebest' timestamp='1359040658' post='104029']
Terry nije ništa drugačiji od ostalih nogometaša po tom pitanju
pogledaj Giggsa, jel se digla i najmanja halabuka kad se otkrilo da je varao ženu?
[/quote]

I to ženu prevario sa njenom sestrom! Ali naravno niko ništa reć neće. Pola ljudi ni ne zna za to.
Otprilike su ti momci odgovorili. Terry je napravio to što je napravio. Ali evo da prosto objasnim.
Nek je na skali jačina njegovog postupka, lupam: 3. Eh kad ga se mediji dohvate oni to naprave da ispadne 5.
[quote name='CFC1905' timestamp='1359039401' post='104025']
Whisp znaš i sam koliki je utjecaj medija. Evo recimo Barcelona je svetačka ekipa, a Busquets, Dani Alves, Pedro itd. simulatori, Messi je svetac iako je Messi recimo 2 puta na utakmici pljunuo protivničkog igrača, napuca loptu u protivničke navijače itd.. Ali ne, oni su svetački klub i niko ništa loše neće reć protiv njih baš zbog medija. Dok je recimo s Chelseaom drugačije.
[/quote]

Da je Čelsi uspešan kao Barselona i nas bi smatrali za ,,svetačku˝ ekipu. :D

[quote name='CFC1905' timestamp='1359041443' post='104031']
I to ženu prevario sa njenom sestrom! Ali naravno niko ništa reć neće. Pola ljudi ni ne zna za to.
[/quote]

Njena sestra nije reprezentativac Engleske. :D
[quote name='Igi' timestamp='1359045483' post='104037']
Da je Čelsi uspešan kao Barselona i nas bi smatrali za ,,svetačku˝ ekipu. :D

Njena sestra nije reprezentativac Engleske. :D
[/quote]

Ma jebo uspjeh, eno Real je što se tiče povijesti uspješniji puno pa opet novinari seru po njima. :P
A što se tiče to za reprezentativca, Moralno je ovo Giggsovo 3 puta gore. :P
Daj Whisperu, previse je tebe ovo pogodilo i previse pumpas pricu oko svega ovoga, otprilike kao i novinari, no hard feelings. Otkad ja ponavljam da su novinari i mediji najveci paraziti. Ako oni uzmu jedan klub kao predmet podbadanja, to ce raditi uvijek. I nemoj pominjati kako je ovo sramota za klub jer je to stvarno besmisleno. Cantona je uradio goru stvar pa ga navijaci FAchestera obozavaju i dan danas i ponose se sto je on igrao za njih. Rekose ti ljudi za ovo sa zenama. O Terryjevom slucaju se pisalo godinu dana, o Giggsovom 2 sedmice a ovaj uradio istu stvar. Pa govorio sam ti o platama, RVP dobije preko 200k i za 5 dana svi zaborave na to, a plata svakog naseg igraca se stavlja pod lupu na svim sajtovima. I to traje i trajace. Zato je Mou tata, zato se novinari znoje pred njegove pressice.
Zestoki sam protivnik sramocenja kluba od strane bilo koga, na bilo koji nacin.
Ako to ne mozete da svarite, vas problem. ALi nemojte me ubedjivati u suprotno ;)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1359049595' post='104047']
Zato je Mou tata, zato se novinari znoje pred njegove pressice.
[/quote]

Otprilike:

http://www.youtube.com/watch?v=ijY3aw_Yj_A
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1359050514' post='104049']
Zestoki sam protivnik sramocenja kluba od strane bilo koga, na bilo koji nacin.
Ako to ne mozete da svarite, vas problem. ALi nemojte me ubedjivati u suprotno ;)
[/quote]

Ne postoji klub koji nije osramocen na neki nacin. Ali ok, tebi je to strasno i nemoralno, nama nije.

[b]@Wisey[/b]

Pa kakav je to lik! Ovako nesto trebas smisljati a on to u sekundi izvadi iz glave i opali samarcinu cijeloj redakciji televizije.
Ma to on smišlja, starac moj. Ja se sjećam jednom kad su ga pitali, a on reko u stilu 'za mene utakmica počinje kad se počnem spremati da idem na press konferenciju'. Prati ga dobro kad novinar postavlja pitanje, on već razmišlja šta će reći ako nema spreman odgovor. ;)
Sve je to dio njegove karizme i skillova.
Da mi je s njim odgledati bar 10 minuta utakmice. Da cujem samo jednu njegovu recenicu kako analizira igru.
[quote name='CFC1905' timestamp='1359048440' post='104042']
Ma jebo uspjeh, eno Real je što se tiče povijesti uspješniji puno pa opet novinari seru po njima. :P
A što se tiče to za reprezentativca, Moralno je ovo Giggsovo 3 puta gore. :P
[/quote]

To je prošlo, sada Barselona dominira, a iskreno, ni meni se ne sviđa ovaj Real jer su [i]previše[/i] prgavi, zato ih i napadaju.
Možda je gore, ali većina je čula za Vejna Bridža, dok niko ne zna ko je Gigsova žena ili sestra. :P
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.