Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Chelsea 2 : 2 Southampton (16.01. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 94
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Gandalf' timestamp='1358373380' post='102183']
Oprosti Bože, stvarno nikad nikom u životu nisam želio zlo, ali Torresu od sveg srca želim da na prvom sljedećem treningu doživi trostruki otvoreni prijelom noge, jer je to očito jedini način da ga nikad više ne vidim u plavom dresu.
[/quote]
Sto je najgore tesko cemo se mi i otarasiti te plavuse. Ne mrzim nikog i nikom ne zelim zlo ali on je ovaj tim osakatio u tandemu sa debelim konobarom. A sto je najgore, mislim da Abramovi;a boli tuki. Ovom timu je potrebna ozbiljna reforma, koju je zapoceo RDM ali mu rus nije dozvolio da je do kraja obavi. Ne bi bilo sjajno ni sa RDM om ali sasvim sigurno bi imali cemu da se nadamo i sada bi imali sigurno 5 6 bodova viska na tabeli tj ne bi prosipao bodove protiv ovakvih ekipa.
Eto šta se desi kad imaš debelog konobara za trenera koji ne zna motivirati igrace na poluvremenu! Sramota!!! Nekad je SB bio neuništiva utvrda a sad otvoreno polje u koje ko god hoce ulazi i uzima šta hoce(bodove u ovom slucaju) :(
Meni nije toliko tesko pao ovaj kiks jer sam znao da od titule nema nista tako da ne ocekujem puno, ali me je zato nevjerovatno sramota naseg pristupa, nase igre........
Pa kako su ono uslu u drugo poluvrijeme???? odma sam znao da cemo primiti gol, i znao sam da cemo primiti i drugi, jos mi rodjak govori ma preokrenuce Chelsea ja mu kazem da ce prije oni dati za 3:2 nego mi, jednostavno se vidjelo da nema timskog duha, nema kolektiva, stvarno nemam rijeci da opisem igru ove sezone......
Da se ne ponavljam...

[quote name='Caeruleus' timestamp='1358375033' post='102208']
Najgore od svega je što smo znali da neće uspjeti u Chelseaju, te da će otići u siječnju ili veljači (ožujak neće dočekati), a uz to smo znali da će nas uništiti ko Liverpool i Inter - ekipe koje se ni dan danas nisu oporavile od njega. To priznaju i njihovi navijači. Znači Abramovič nas je namjerno ukopao kada ga je doveo, a RDM-a otpustio. Da je RDM ostao, ja vjerujem da bi mi vratili formu davnih dana i do sada bili drugi na tablici barem.

A ako je RDM-ovo ispadanje iz Lige prvaka razlog da nas Abramovič uz pomoć Beniteza ukopa na svim ostalim frontovima ,e neka nam se onda ovo dešava.
[/quote]
ovo mozda bude zvucalo glupo al ja san u 20 minuti govoria da nece ovo zavrsit dobro po nas jer nije bilo niceg ni zara ni para jbg
gandalfe odvedi sina na reala nemoj na barcu :D
Ja i dalje čitam i ne mogu virovat koje pojedinci pizdarije pišu... Šta ste se uvatili plavog lapana i njegovih 10 min?? jeste vi čoravi?? mi do gola dembe koji je slučajno doša nismo ni jednu polušansu stvorili jeben ti sve?? I onda umisto kad smo primili gol stisnemo i damo još dva mi stanemo nazad i čekamo kad ćemo primit drugi šta se i dogodilo.. Sve mi je to normalno navika sam od ovih preplaćenih šminkera ali da mi u 19,20 zadnjih minuta nismo spojili 3 dodavanja to je dno dna... Seren se na hazarda,oscara,debmu i sve ove pridošlice... Lamp,john, didier, bane, essien su igrali srcem... Ove pičke to nemaju jeben im mater svima... toliko

Skoro da sam zaboravija napisat ono šta tvrdim od 10 miseca.. Mi smo momčad za 5,6 misto i tu ćemo završit na kraju ligu prvaka možemo sanjat.. Da bog da sam u krivu ali mislin da nisam
Prvo, po meni ova trenutna 4 2 3 1 formacija je goli kurac. Ne igramo to kako spada. To smo poceli igrat kad smo krenili bunkeriće slagat, a sad kad bi trebali napadat tu nešto fali. Nema veze između dva zadnja vezna i ova 3 ofanzivna. Luiz je stoper, on nije defanzivni veznjak. Da je defanzivni veznjak tu bi poziciju igrao od pocetka svoje karijere. On ne moze kreirati napade ekipe u kojoj igra jedan Lampard, Mata itd. Igrali smo fantasticno u murinjovom 4 3 3 sustavu, pa poslje i u 442. OVO NIJE ZA NAS. Mozemo cijelu momcad od veznjaka sastavit i oni sad jos oce ofanzivnih veznih. Pa jebem vam mamicu sta je sa De Bruyneom, Kakutom, Piazonom i ostalima. Di ces s njima kurvo ruska.
Drugo, Torres je klasican placenik. Gnjida đabalebaroška koja ima sigurnu plaćicu svaki tjedan i prosto mu se jebe za sve ostalo. Ne trci, ne trudi se pa jebo mater dabogda ti Terry izjebo i staru i ženu i kćerke kad porastu. Onaj mamlaz na klupi konstantno govori u medijima da Chelsea igra dobro. Ma šta je tu dobro jazo jazavi?! 2:0 prokockamo protiv ovakve ekipe!? Ovo je jedan žešći blam. Jebote pa tuko nas je jedan West Ham, SWONSEA, qpr i sad i soton'.
Najjaca je stvar ta sto prase nece otic. 'Vjeruje mu Roman', a tek njegov 'strucni stozer'. Bem te robijo koja sramota.
Treće, jedan klub kao sto je Chelsea kupuje igraca, onda taj igrac mora bit provjerene klase. Ne smijemo si dozvoliti da platimo 20+ mil. funti za nekog tamo decka koji po izraubanim terenima u Brazilu ubaci tu i tamo koji gol. Pa leb te jebo mogli je dovest jednog Sneijdera u ovu ekipu preko ljeta i jos more igracina, a ne mi dovodimo Marine, Mosese (koji se jednini trudi), Oscare (Pred kojim je buducnost ko fol) a di je on?! Di je taj talent?! Blijesak protiv Juvea i Shakhtara. Sta je sa Romeuom? Jest da ga nismo puno platili, ali opet za te novce si mogao dovest igraca koji ce ti donjet puno vise. Nek se ugledaju malo na smrdljivi United koji kupuje pametno. Jebote sad ce im doc jedan od najtalentiranijih napadaca (Lewandovski) u ekipu. Pa ko ce to onda zaustavljat?! Rooney, RVP, Wellbeck, Chicharito. Svaki od njih je u stanju dat oko 20 golova u jednoj sezoni. Ali ne mi trpimo ovu lijenu plavušu umjesto da pametno uložimo.
Istina, treba se okretat buducnosti i kupovat mlade igrace, ali nemozes ocekivat da ce ti mladost titule osvajat.
Jebes mi narod pa gledam ovu ekipu i izgledaju tako jadno.
Ashley fucking Cole... sve mi se cini da ovaj momak namjerno jebe nas. Prvo one greske protiv west hama i od onda svaka utakmica je na nivou Hrvoja ÄŒale... Znaju svi da mu nece ugovor produzit i njega boli kurac. On je gotov ovdje. Daj jebenog Bertranda da skuplja iskustvo i da jednog dana bude bar sjena ovog novog 'placenika'.

Al sam i gluposti i cinjenica nabaco. Nemojte zamjerit. Odo se ohladit....
[i]Nisu to gluposti ni najmanje,ni ja nebi bolje iskritikovao ovo što se večeras i unazad par mjeseci u klubu dešava X(.Uzgred pozdrav svim forumašima ja sam novi ovde[/i][i] [/i][i].[/i][i] [/i][i] :)>-[/i]
[quote name='Džafa8' timestamp='1358378202' post='102245']
[i]Nisu to gluposti ni najmanje,ni ja nebi bolje iskritikovao ovo što se večeras i unazad par mjeseci u klubu dešava X(.Uzgred pozdrav svim forumašima ja sam novi ovde[/i][i] [/i][i].[/i][i] [/i][i] :)>-[/i]
[/quote]

Pozdrav i dobrodošao! :-h
Iskreno otkako je debeli konobar doÅ¡ao na mjesto trenera(čiji su uspjesi na prethodnim mandatima Liverpoolu bili bar po meni slučajni)sve manje gledam naÅ¡e utakmice i kada gledam jednostavno to postane dosadno jer igra je u kurcu nemam živce kao konopce gledati naÅ¡e mučenje,mogao bi kao većina nabrajati razloge ali već su navedeni..Mislim da je neminovno u skorije vrijeme uraditi čistku u klubu.Počev od trenera,odbrane,playmakera,do realizatora,jer to still believe neka ide u 100 p.m.Zar smo spali na ovo večeras sebe pitam jednostavno,zar smo spali pre toga da nas jedan Swansea Å¡amara,da nam jedan Shaktar i prosječni Juventus zagorčavaju život.Nisam očekivao da se ponovi uspjeh od proÅ¡le sezone jer ekipa je jednostavno isuviÅ¡e neiskusna i neuigrana ali neke osnovne ciljeve nismo ispunili koje klub kalibra naÅ¡eg je MORAO da ispuni,uložiÅ¡ oko 300 miliona u tim nikakvi rezultati,kamenjari pojačanja driblaju orangutane u shaban ligi nekoj i dodje naÅ¡ skaut i ajde momak ti si za Chelsea.Od početka mi se ova politika nije sviđala isuviÅ¡e na silu ide ova smjena generacija koja nas vodi u propast,neznam Å¡ta viÅ¡e da kažem i kako da okarakteriÅ¡em ovo stanje kod nas.Pozdrav.
Posle utakmice sa Liverpoolom prosle sezone, najgore izdanje odbrane Chelsea-ja, koje sam gledao....
Da je gresio, gresio je, ali BRANISLAV IVANOVIC JE STUB ODBRANE CHELSEA-JA !!!!!

[size=8]#raffaout !!!![/size]
Ova utakmica veceras nam je definitivno pokazale sve nedostatke u odbrani koje imamo.
Cahill i Luiz slabo funkcionisu zajedno, odnosno ne razumiju dovoljno jedan drugoga.
Luiz stalno ide naprije negdje u picku materinu , dok se Cahill u posljednjih nekoliko utakmica jako lose postavlja,
no je cak kricav i za jedan go.
Sto se ti Azpilikuete , krivac je za drugi go.
Eh sada cole, izgubio je onu svoju zestinu u startovima nema vise onog starog cola.
Za nadati se da ce protiv arsenala u ekipi biti Terry i Ivanovic jer ako ne budu crno nam se pise.
ja bi to prosto i lako...kako mogu dobijati bonuse,tako ide i kresanje plate pa da vidimo hoce li se prokockati prednost ili ce se jos vise zapeti....Luiz treba da se spusti na zemlju i da stoji nazad,da se oslobadja lopte odmah i da prepusta loptu Mati, Hazardu, Lampardu. Luizu bi skinuo sa plate svaki put 10% kada bi presao polovinu terena. Torresa bi najurio odavno,poklonio ga nekom,cak i platio da ga utrpa u kola i odnose,a kao gratis bi dosao i Benitez.. Baneta staviti na spoljnog gde je najvise i davao, Dovesti trenera koji ce da im j*** sve po spisku ako ne igraju kako treba (jedan,jedini,neponovljivi[u][b] Mourinhno[/b][/u]) da uvede disciplinu i red u ekipi koja se previse opustila. ....eto par vizija...Romane angazuj me.
hahah pa jbt, kontam od juventusa vodit 2:0 pa 2:2 al od jednog Southamtona pa jbt, ovo nea nigdje... nisam gledo drugo poluvrijeme al konto sam da će dati još 1 ili 2.. a oni idoli primili
Iskreno ja nikada i nisam vjerovao u Luiza jednostavno nevolim neodgovorne igrače,on nikada neće moći imati odgovornost u zadanom kao što je naš kapetan ili pak Cahill(koji je ruku na srce po meni bolji stoper za klasu od čupka),da znam da zna zabiti iz slobodnjaka 2 od 30 pokušaja ali šta nam to vrijedi kada zabije ga jednom Nordsjellandu ili nekom lijevom kada već imamo prednost.Objektivno više je zasrao nego što nam je dobra donio,jednostavno nije čovjek od zadatka na koga se možeš osloniti,da smo malo više zapinjali mogli smo se izboriti za nekog mnogo mnogo boljeg stopera.Pa šta fali i ako ima npr 31 godinu bar će čovjek sve čistiti pred sobom,iako mrzim to reći ali pogledajte odbranu Uniteda.Đubrad nisu pretplaćena nađena su negde na otpadu igrača ali funkcionišu bez greške.Kod nas platiš jednog čuponju 25 miliona on trči u napad gore i kad ostane u odbrani napravi asistenciju protivničkom napadaču.Bar je 7 8 golova tako zasrao hvala Bogu da imamo jednog Terrya i Baneta koji njegova sranja isprave inače prošle sezone nebi vidjeli trofeja.Sve u svemu ima tu i Aspilikueta neko mu je utuvio u glavu da zna igrati i zabiti gol šta da se radi.Ova dvojica navedena prave tolike rupe nazad jer kada god protivnik uradi kontru mi smo na tankom ledu jer su svi naprijed.Klasu možete momci imati,za Chelsea je nemate,odgovornost nije urođena odgovornost se uči..
Za ono sinoć ekipu ću ponovo nazvat luzerima. Onakvo vodstvo prokockati, na domaćem terenu, mogu samo već pomenuti luzeri, a ne ekipa koja pretenduje za sami vrh.

Jebeš ekipu u kojoj samo 2 igrača igraju za istu, Lamps za sebe i svoj ugovor, a ostale ionako boli qrac.

Ovo samo može Mourinho vratiti na pravi put, niko više.
kako ovi arapi prenose svaka im cast,kod prvog gola njihov igrac skace na loptu a nasi u odbrani staje i gledaju,kod drugog gola greska Azpilicuete morao je bolje i reagirati,a zavrsnica je bila rutinski neobranjivo pod precku.
http://www.youtube.com/watch?v=NiVI0j_2Q5o
[quote name='Džafa8' timestamp='1358378920' post='102248']
Iskreno otkako je debeli konobar došao na mjesto trenera(čiji su uspjesi na prethodnim mandatima Liverpoolu bili bar po meni slučajni)sve manje gledam naše utakmice i kada gledam jednostavno to postane dosadno jer igra je u kurcu nemam �ivce kao konopce gledati naše mučenje,mogao bi kao većina nabrajati razloge ali već su navedeni..Mislim da je neminovno u skorije vrijeme uraditi čistku u klubu.Počev od trenera,odbrane,playmakera,do realizatora,jer to still believe neka ide u 100 p.m.Zar smo spali na ovo večeras sebe pitam jednostavno,zar smo spali pre toga da nas jedan Swansea šamara,da nam jedan Shaktar [b]i prosječni Juventus[/b] zagorčavaju �ivot.Nisam očekivao da se ponovi uspjeh od prošle sezone jer ekipa je jednostavno isuviše neiskusna i neuigrana ali neke osnovne ciljeve nismo ispunili koje klub kalibra našeg je MORAO da ispuni,ulo�iš oko 300 miliona u tim nikakvi rezultati,kamenjari pojačanja driblaju orangutane u shaban ligi nekoj i dodje naš skaut i ajde momak ti si za Chelsea.Od početka mi se ova politika nije sviđala isuviše na silu ide ova smjena generacija koja nas vodi u propast,neznam šta više da ka�em i kako da okarakterišem ovo stanje kod nas.Pozdrav.

[/quote]

Prosječni Juventus ? Koji ti nogomet pratiš,pa Juventus je za nas avion
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.