Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Chelsea 2 : 2 Southampton (16.01. sri)

Istaknuti odgovori

cq5dam.thumbnail.200.200.pngcq5dam.thumbnail.200.200.png

PREMIER LEAGUE

16.01.2012, WEDNESDAY, 20.45H

CHELSEA vs. SOUTHAMPTON

Uvodničar: grena

• Odgovori 94
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam poslao uvod valjda ce biti ubacen, nego da se vratimo na utakmicu. Mislim da ce ovde Benitez odmoriti Lamparda zbog Arsenala,mozda Oscar dobije sansu,a nesto mi i govori da ce Torres startovati od prve minute,jer ih izgleda menja po utakmicu. Taman da se Torres dokaze. Voleo bi da vidim Piazona u sastavu ili bar na terenu u slucaju povoljnog rezultata,mislim da je on veliki potencijal. Moguce i da ce Hazarda odmoriti,dati sasnsu Marinu. Mada ako to uradi puno se kocka sa tim,setimo se QPR-a///Mislim da nece biti utakmica kao u kupu,tako visoka pobeda jer ovima stvarno gori pod nogama,ali svakako se nadam pobedi,uvertiti pred Arsenal.
Ja mislim da Ba ovu ne moze da igra.Ovo je utakmica 17.kola EPL,a tu utakmicu Ba je odigrao sa Newcastle-om.Jedino,ako nije bio u protokolu za tu 17.utakmicu kod Svraka.
Sastav:Ceh-Ivanovic,Luiz,Teri,Kol-Ramires,Lampard-Azar,Oskar,Mata-Tores (pod uslovom da Ba ne igra).
[quote name='denko' timestamp='1358168170' post='101693']
Ja mislim da Ba ovu ne moze da igra.Ovo je utakmica 17.kola EPL,a tu utakmicu Ba je odigrao sa Newcastle-om.Jedino,ako nije bio u protokolu za tu 17.utakmicu kod Svraka.
Sastav:Ceh-Ivanovic,Luiz,Teri,Kol-Ramires,Lampard-Azar,Oskar,Mata-Tores (pod uslovom da Ba ne igra).
[/quote]
Sta bolan HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA, pa nije to europska liga :D
[background=#FFFFFF]

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it[/background]
igramo dosta slabije kod kuce nekoliko zadnjih utakmica,ocekujem pobjedu i sastav isti kao protiv Stoka samo Marina na krilu umjesto Bertranda.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1358168718' post='101694']
Sta bolan HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA, pa nije to europska liga :D

[background=#FFFFFF]CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it[/background]
[/quote]

Znam,ali pogledaj:Ba je odigrao ovo 17.kolo sa Svrakama.I sada on opet odigra to isto kolo sa nama.Na kraju ispada da je on odigrao 39 od mogucih 38 utakmica u ligi.
Slazem se sa Zemom. Valjda je i Benitez shvatio da Bertrand nema sta da trazi na krilu,a Marina staviti od prve minute. I naravno,Ba, a ne Tores.

Bice ovo pobjeda.
[quote name='Elvis' timestamp='1358172849' post='101709']
Slazem se sa Zemom. Valjda je i Benitez shvatio da Bertrand nema sta da trazi na krilu,a Marina staviti od prve minute. I naravno,Ba, a ne Tores.

Bice ovo pobjeda.
[/quote]

ako rotiramo,pre bi stavio Piazona, jesam malo i dosadan sa njim,ali zasluzuje priliku odusevio me je debijem,a mislim da moze da pruza ekstra partije... samo sto to onda opet Marina iskljucuje, a i ne dobija priliku ovako ....
S Torresom u ekipi zabit ćemo maksimalno 2 gola i oba će bit djelo nekih drugih igrača a ne Torresa, dok bi sa Dembom bilo drugačije, on bi iskoristio pokoju priliku. :D uglavnom očekujem pobjedu, ne briga me kako ni koliko razlike..
demba moj daje gol sigurno, možda ga i torres tuljančina ubaci isto, a od hazarda očekujem odličnu partiju sa puno peta i želim da vidim rabonu, nije uradio odavno

GG3+
[quote name='Blues_95' timestamp='1358184937' post='101737']
Ko ce ovo prenositi ?
[/quote]

sportklub 5 -.-
[quote name='Spaha' timestamp='1358197633' post='101778']
pa zar moramo primiti gol

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]

Volio bi da ne moramo ali teško je vjerovati u to,mozda jedino John spasi nešto sa crte :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.