Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Chelsea 2 : 2 Southampton (16.01. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 94
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Vrlo dobro prvo poluvreme,odlican rezultat,reklo bi se rutinski.
Dobro poluvrijeme .
Hazard i Ba najbolji pojedinci na terenu . Kakav pogodak Ba ali i Hazarda prelijepo .
Oscara nema u ovoj utakmici . Lampard malo skrt , vidi se koliko mu je stalo da bude najbolji strijelac .

Najljepsi detalj : Radovanje Dembe <3
Prvo poluvrijeme odrađeno kako treba, iako smo počeli igrati pravo napadački tek u zadnjih 10 minuta, dok smo prije toga išli na neko čudno čuvanje lopte pri 0-0 rezultatu bez pravih akcija. Demba pokazuje kako jedan napadač treba igrati i izgledati na terenu. Lamps malo izgubljen na početku, ali kasnije je bio dosta bolji. Oscara nema. Hazard vrlo dobar. Obrana na nivou. Čech bez pravog posla.

Dva prelijepa gola smo vidjeli, svaka čast i Dembari i Edenu. Valja utrpat još jedan dok ne uđe Trolles i svima nam po običaju iščupa živce.
Drugo poluvrijeme ocajno .
Oscar kao da nije ni dosao na utakmicu . Cesar onog Swah , ili kako se zove ne moze stici od njihovog gola jos ovaj s loptom . Kod golova Cech nije nista mogao .
[quote name='Elao' timestamp='1358368518' post='102112']
Stigao sam na zadnjih 15 min poluvremena i ocekivano laganica i 2 gola, u drugom jos 2 ocekujem ;)
[/quote]
I bi 2 gola al u mrezi Chelsea, joj sramote, pa svaku tesku pobjedu u gostima protiv jakih ekipa su ponistili ovim silnim kiksevima protiv bezveze ekipa. A sta da kazem kad je Torres usao ma neaa znao sam da nema nista od eventualnog gola :)
Vala mi je i drago sto smo primili golove, svejedno nismo mogli stici Manchestere i da smo pobijedili. Jebo im pas mater i jebena dodavanja Luiz - Cahill! Pa koji kurac moram svaku utakmicu gledati kako napadi pocinju od njih dvojice, nakon sto se pola sata dodaju. Jebem ti mater debelo krme s naocalama! Jebo ti Torres mater na tom desnom krilu! Pa zasto imas na klupi Marina koji treba da igra krilo? Zelim da bude jos ovakvih utakmica, samo da on dobije otkaz, a sa njim i jebeni Torres!
sto rec. a ne opsovat...ovo samo mi sebi mozemo dozvolit,nmg da vjerujem...daj duplu dozu da se moze zaspat...
sramota kako se zalazu pojedini igraci iako misle da sa vakim nacinom budu prvaci varaju se nemogu odrze dva gola prednosti protiv Sautemptona.
Majku vam vašu, šta uradište od hrama zvanog Stamford Bridge? Počevši od Romana, preko uprave koja se ni u što ne pita nego samo klima glavom, nestručnog "stručnog" stožera na čelu s Glupnitezom i ovih 11 momaka koji 2-0 na svom terenu pred svojim navijačima prokockaše protiv tima koji se skoro pa bori za opstanak u ligi.

Nije bila dovoljna blamaža svjetskih razmjera protiv najšugavijeg kluba na svijetu QPR-a, nego moramo i protiv Sotona gubiti bodove, i to na svom terenu. Nakon onakvog prvog poluvremena, izać i igrat ovako, bez duše, bez inata, bez pola truda, bez briga. Neodgovorno i neprihvatljivo.
Jedino je Chelsea u stanju ovavko nešto napravit. Ja ne mogu virovat, pa koji im je kurac više, zbog koga ja prosipam živce? Zbog Luiza koji će sutra okačit neku fancy sliku i boli ga kurac? Zbog Torresa kojega ionako nikad nije ni bolio kurac za klubom? Zbog Romana koji pravi lakrdiju od svetinje? Zbog Beniteza koji je tvrđavu Bridge pretvorio u njivu koju svaki protivnik preore? ma gonite se svi jebem li vam sve...
Sad su vam se valjda končano nakon ove utakmice otvorile oči!!
Toliko o tome koliko je ova ekipa zrela za naslov. Polijevanje hladnom vodom za sve one koji još žive u snovima i nisu shvatili da je jutro odavno prošlo...
Ovo je ekipa koja nema apsolutno nikakav karekter, a Torres je najveće SMEĆE koje je igralo za klub u cijeloj njegovoj povjesti.
A unatoč tome što cijelo vrijeme tvrdim da je ova sezona jad i bijeda, ja sam najveći kreten na svijetu, jer znam da kur*u ne vrijedimo i opet degenčina stavljam ogromne pare na stoku.
Hvala vam momci za još jednu prekrasnu partiju i za činjenicu da ste mi olakšali novčanik za 2.000 EUR.

I ovo bi ja trebao ići gledati u Prag?? Ne, definitivno NE. Rađe ću te novce potrošiti na to da odvedem sina u Barcelonu na tekmu Barcelona - Milan pa da gledamo ekipu za koju on navija i koja bar nešto vrijedi...
Nabijen ovi klub na kurac na isti nacin na koji on meni nabija živce.Ovo je postalo ne normalno.Stvarno mi dođe da posaljen e-mail klubu u kojima bi in izjeba cilu porodicu i cilu upravu i sve igrace koje nabijen na kurac i ovin puten.Svaka njima čast,neka samo prosipaju prednost isto kao što prosipaju bodove u ligi,svaaaaka njima čast,dok United zabiva po dva gola u 90 minuti dok gube mi se drkamo sa dugim balunima i zajebajemo pri rezultatu 2-2 na Stamford Bridgeu.Stvarno za sve pohvale.Ma da me pitaju bi li da osvojimo ligu reka bi ne,jer ovo je sramota,ovo nije Chelsea,ovo je SRANJE.Obična prčija koju trenira šugavi debeli majmun koji želi upropastit klub.Da Bog da se avio zabije u njega sad pri izlazku sa Stamford Bridgea.Ma mrš sve u kurac
Sranje,jedno veliko sranje.Ja samo ne mogu da skontam da je debeljko napravio samo jednu izmjenu,ali to valjda treba tako,i to kad sam vidio koju izmjenu doslo mi je da povracam.Ne znam samo do kad ce Roman imati zivaca za sve ovo.Kad se sjetim u skorije vrijeme da je malo ko mogao odnijeti bodove sa Bridgea,a sad ih odnose male ekipe.I da su plavci imali jednu od najacih odbrana,a sad nam trpaju golove kako hoce.Propast!
Nema karaktera ekipa, nema srcanosti, nema inteligencije, nema discipline, nema coveka pobednika (sem Lampsa), sve looser do loosera. Koncept nam je los skroz. Otkad sam video onog luiza da organizuje napade jos od kad je dosao debeli sve mi je jasno bilo, i onda kao po porudzbini drugih klubova jos ga stavlja u sredini, pa kad je video da ne ide vraca ga ali mu opet dozvoljava da bude organizator igre. Tacno se vidi da se ne rukovodi realnim stvarima vec ko mu je simpatican odnosno ko mu nije simpatican ili ko zna kojom logikom to mislim da ni on ne zna. Lampsa umesto da ostavi u igri on ga vadi, kreten, A Tores je sve gori i gori i to je strasno koliko je los.
Sve mogu skontat,ima ekipa los dan,neide,lopta nece u gol,sveci nisu na tvojoj strani al' da se ne boris i ne trcis to ne mogu.
Jebem ti sunce,zar je tesko ovim levatima spustit loptu odigrat par finih akcija a ne boli njih neka stvar.Samo nabij loptu da nije kod mene.
Sto bi limeni rek'o:[b][u]Pa ne radis ono sto sam ti rek'o,jebem ti lebac krvavi !!![/u]!"[/b]
[quote name='cobinho' timestamp='1358373007' post='102168']
A Tores je sve gori i gori i to je strasno koliko je los.[/quote]
Oprosti Bože, stvarno nikad nikom u životu nisam želio zlo, ali Torresu od sveg srca želim da na prvom sljedećem treningu doživi trostruki otvoreni prijelom noge, jer je to očito jedini način da ga nikad više ne vidim u plavom dresu.
\jedini krivac za vecerasnju katastrofu je konobar.....na poluvremenu ih je trebao napucat da lete terenom i da dokrajce jadnike al ne usli smo u utakmicu ko na jajima....
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.