Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21 - Chelsea 0 : 1 QPR (02.01. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 8,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Amaterska greska Beniteza da ostavi na klupi Hazarda,Matu,Ramiresa,oni su trebali igrati od prve minute,a i igraci snose veliki dio krivice za ovaj sramotni poraz,jer su olako shvatili protivnika a sto je i najgore nisu se ni trudili ni zeljeli da dođu do pobjede i onda kao šlag na tortu zabiberio nam ga je naš nekadašnji igrac Wright Philips za pobjedu policajaca.
Sve što sam rekao nakon prvog poluvremena, vrijedi i za drugo. Nijedna izmjena se na vrijeme nije odradila, a vjerujem da ne treba napominjati da se s tim izmjenama i nije pogodilo u sridu, što bi se reklo. Bijedan pristup utakmici, bijedna igra, bez organizacije, bez glave i repa. Svaki igrač je vodio svoju malu utakmicu, pokušavalo se individualno nešto napraviti, a gledajući sa strane znate i sami kako je to sve ispalo - blago rečeno, katastrofa.

Pohvalit ću Cahilla koji je odigrao za trojicu i bio najbolji igrač Chelseaja danas, a s druge strane skidam kapu Shaunu zbog toga što je pokazao svoju veličinu ne proslavljajući gol protiv bivšeg kluba, a nije da nije imao što slaviti.

Gospodi ukinuti plaću ovaj mjesec; ne samo igračima, nego i stručnom stožeru. Bolje će onda u budućnosti raditi, igrati i unaprijed će razmišljati o nekim svojim potezima, kako na terenu, tako i izvan njega.
Ja ću dat svoj osvrt iako neman volje za živit... Prva stvar ne igra nam 5 standardnih prvotimaca Cech, a.cole, terry, mata, hazard.. Ne razumin zašto onda ćoravi idiot mudruje sa igrom i postavom.. Ako si već osakaćen neigranjem radi više sile nekolicine igrača onda se ostavi mate ,hazarda i ramiresa... To su jedini igrači koji imaju znanje ( izuzev oscara ) napravit višak ili gurnit neki balun za ono deblo, stablo, panjinu ili kako ga nazvat... Ali ne on stavlja marina koji je triba dobit crveni u 3 min ( možda bi bilo bolje da ga je dobija ) i bertranda za kojeg neman riječi osim da je glup ka neka stvar...S ovim smo riješili sezonu i ono šta sam davno napisa LP iduće sezone lagano odmiče a di su gostovanja city, utd, liverpool, stoke...... nećemo 2 boda donit s tih utakmica.. Sramotno
Ovo se dešava kad klub gubi svoj identitet.
Imaš managera plaćenika, i to scouserskog plaćenika kojeg boli kurac za ovim klubom i njegovim navijačima, boli njega neka stvar za našim osjećajima i historijom. Zato on ne zna šta znači izgubiti od QPR-a na Stamfordu, isto tako ne zna šta znači osvojiti bilo kakav trofej za ovaj klub jer on to ne radi zbog njega nego da dobije Romanove naftaške pare. Zbog toga ne zna ni motivirati igrače, niti zna bilo šta s njima. Ovo je daleko najveća sramota od utakmice koju sam pogledao u zadnje vrijeme. Neću vam palamuditi o igri, svi smo sve vidjeli.
Govno sjedi na klupi, piše neke zabilješke ko da gleda jebeni tenis. Nema emocija, nema ničega. Ovo nije nogomet i ovo nije Chelsea i neće ni biti sve dok ne potjeramo pičke iz našeg kluba. Marš napolje !

http://www.youtube.com/watch?v=dNI6gekZ09Y

Ovo je nogomet, ovo su emocije, ovo je Chelsea !
[img]https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2xhcmdlL2JyeGNxdy5qcGcUAhYAEgA&s=cwmHq7z1jjululkvDs224VR_T-ctk2HpGc42kommORU[/img]
[b] Redknapp: "Samo gluperda ne bi uspela na klupi Čelsija!"

Svako ko preuzme trenersku palicu u Čelsiju i ne uspe da ostvari rezultat je prava gluperda, mišljenje je iskusnog trenera Harryja Redknappa.

„Benitez je uveden u već formiran tim, tim koji je osvojio Ligu Šampiona, tim koji nudi velike mogućnosti, zar ne?“
„Morali bi da bude prava gluperda, pa da upropastite stvar sa igračima kakvi su Hazard, Mata, Lampard.“, ističe Harry Redknapp.[/b]
Ma ljudi moji mozemo se svi skupa posrat na te sve šuteve i držanja lopte i korenere i sve.Na kraju sezone kad određeni klub (nama najmrži United ili City) budu dizali pehar a mi onako na trečem mjestu (ako ) budemo razmišljali što je sve moglo biti.S ovakvon igron,ovakvon efikasnošću koje osim pobjede nad Aston Villom uopće nema,necemo nista osvojiti.Torresa prodati pod hitno,ne znam zasto je još u Londonu.
[quote name='cobinho' timestamp='1357163319' post='98748']
Ako mi mislimo da budemo ekipa koja treba da bude u konkurenciji za osvajanje PL a, tu svakako jedan Marin ne bi smeo da pridje Stadionu a kamoli da igra. KOje su ovo pizdarije i eksperimenti. Odakle ideja da ovaj Luiz moze da igra srednjaka. [b]Odakle ideja da Oskar sa onom snagom moze da igra PL[/b]. Odakle ideja da imamo samo jednog i to kretena od centarfora. Odakle ideja da se bunker razbija po sredini. I ima jos 100 Odakle u ovom timu.
[/quote]

sorry na izrazu ali ajde sad ne seri, jedan poraz i sad po svemu seri, marin za kojeg se stalno tuli da mu se da prilika sad ti ne vridi, luiz kojim ste svi bili oduševljeni ka srednjakom sad ti ne vridi i ono šta me najviše smeta u ovom postu ti je boldano, sad ćeš i protiv oskara koji je jedan od naših najboljih igrača.
[quote name='Brane' timestamp='1357167891' post='98816']
Prva pametna pijanca Harrya.
[/quote]
Iskreno, uzeo bih starog đuturuma ispred Govneta dok si reko keks.
[color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]A realno, nema mi sta da trazimo u ovoj sezoni, da uzmemo League Cup i FA Cup, i prezadovoljni.[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]Ne mozemo da funkcionisemo sa Benitezom, ne mozemo da se borimo za najvece trofeje. Pa nije li to onaj covjek sto je pljuvao po klubu i po navijacima, i sada kao odjednom zeli da osvaja trofeje?! Naivan je onaj koji misli da ce nesto osvojiti. Boli njega kur** za klub i za sve. Citam mu sada izjavu, kaze naisao los dan... Jebo te los dan. [/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]Isto tako i Torres i companija, boli njih dupe za Chelsea.[/background][/size][/font][/color]

[color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]Zato ja kazem, treba se drzati osnove, tacnije igraca koji su prosli kroz teske trenutke kluba, koji su bili tu u vrijeme Mourinha i koji su prezivjeli 2008. godinu. Neka igra i jebeni Paulo Ferreira, vise ce uraditi nego ove pridoslice, koje se samo gomilaju, i koje ce se i dalje gomilati. Ovo vise ne lici na Chelsea.[/background][/size][/font][/color]

[color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]CECH, TERRY, Cahill, COLE, FERREIRA, IVANOVIC, Mata, LAMPARD, pa i Luiz, to su momci koji igraju za klub. Jos da se vrati ESSIEN, i super.[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3][background=rgb(250, 250, 250)]Ostali su manekeni (mada ovi noviji, Hazard i OScar tek treba da se dokazu).[/background][/size][/font][/color]
ovo je gore od sramote, pa od koga smo mi to izgubili? od QPRa koji od svakog kluba dobijao nogu u guzicu, imamo najjacu ekipu pa i uz City najskuplji, i dopustili sebi da ih QPR pobjedi, pa da tu ima imalo zelje, strasti za pobjedom, za trofejom, nebi ovako ispalo

pogledajte samo United i njihovu ekipu, pa Ferguson od pocetka sezone samo rotira, izvodi neke formacije, ali ljudi igraju, ljudi pobjedjuju, i sad zamislite da United nekoliko utakmica izgubi, i da mi te utakmice dobijemo, to se ne moze ni zamisliti

sad tek razumijem kad kazu, titula se na malim utakmicama osvaja, ne boli mene toliko sto smo izgubili od zadnjeligasa, boli me to sto smo vec na pola sezone ispisali sami sebe iz utrke za osvajanje titule, razocaran sam stvarno

mene bi sramota bila bilo sto sad izjaviti pred kamere, stati pred kamere

nikad nismo ovako losiji bili, nikad
rek´o bi covjek uz ovakva pojacanja da cemo hladno do prvog mjesta i osvajanja premiershipa, ma kakvi, tamo Man Utd bez svoje odbrane pobjedjuje sve redom, a sta bi jos bilo da su u formi Ferdinand, Vidic, bolje da ne znam

rekao bih jos stosta, al to se ne moze opisati rijecima
[quote name='Wisey' timestamp='1357168876' post='98826']
Duša me boli kad čujem QPR-ove navijače kako pjevaju: 'Can we play you every week..' Raspadam se.
[/quote]ahhahaaahhahah sami su si krivi kad nisu ni potrcali

inace luiz odlicno igra na novoj poziciji, ali jbt ne mora sutat svaku di ode u 3pm ili mati uzest slobodni pa moras bit idiot
ivanovic sa 3 udarca s 50 m
marin tek prvu starta i da ce on odma 5 golova zabit dobro se kreta malo mudla
oscar isto ne los
ali torres to ne mogu opisat, dovoljno je reka komentator - on ne trci ne trudi se nista jedno veliko nista
moses isto cudan jos neprilagoden
izmjene prekasne i neefikasne
podcjenjivacki se uslo i jbg
onaj lampsov gol jeli ponisten s pravon ili
[quote name='ja13' timestamp='1357167898' post='98817']
sorry na izrazu ali ajde sad ne seri, jedan poraz i sad po svemu seri, marin za kojeg se stalno tuli da mu se da prilika sad ti ne vridi, luiz kojim ste svi bili oduševljeni ka srednjakom sad ti ne vridi i ono šta me najviše smeta u ovom postu ti je boldano, sad ćeš i protiv oskara koji je jedan od naših najboljih igrača.
[/quote]
Sory ti, ali nismo dobili 15 pa izgubili jednu. Ove stvari se precesto desavaju. Protiv Evertona smo imali i malo srece pa se iscupali.
Sto se tice luiza ja nisam bo odusevljen tom idejom. Moze da igra zadnjeg veznog ali centralnog ne nikako, posebno protiv ovakvih ekipa. Marin, decko mulja petlja gubi lopte i onaj start, na sta ono lici. Trebao mu je dati crveni pa da ga kazne u klubu i od FA pa da se opameti. Oskar nema snage za 90 min i mora jos popare da jede da bi igrao u PL. Pa kad pogledas ceo roster videces da imamo 5 6 igraca koji znaju da igraju i ostalo polovnjaci ili igraci koji nisu jos za PL a pitanje da li ce biti ikad. A Marina sam i ranije pratio, uopste nisam bio odusevljen idejom sto ga dovodimo i sa njim kao i sa mnogima desice se neke pozajmnice poneko uvodjenje sa klupe i posle 2 god cemo ga prodati i stalno ce tako da dovodimo igrace bez plana i ideje dok na celo sportskog sektora ne dodje covek za vizijom. Jedno pitanje imam za tebe, ako uzmes Murinja kao trenera trenera i da se nadje u ovom klubu na leto sta mislis koliko bi igraca oterao a koliko zadrzao. Ja ti tvrdim da bi bar 7 8 igraca oterao.
Mozemo sada da tupimo i da se nerviramo...svi smo mi bili za rotaciju, pa mnogi su govorili da se Feruz ukljuci u startnih 11....Velika greska Beniteza je to ssto od pocetka ne krenes sa najjacim sastavom,steknes 2-3 :0 i onda das sansu Marinu,Piazonu, Feruzu ili nekom petom,ako prokockaju taj rezultat, sut karta iz kluba. I dalje ne mogu da verujem da Benitez u svakom intervjuu mora da spomene Toresa,ne znam jel baca na njega ili sta, brate mani ga se,jedan od igraca je i to je to...Toresu treba odmor,Tores nema nista protiv konkurencije,Tores ovo,tores ono....Jeste zao mi ga je kroz sta je sve prosao,ali previse je previse... Moze da bude drugi napadac u timu,trenutno mislim da za njega ne bi trebalo biti mesta u startnih 11.... potcenili smo protivnika za kojeg sam rekao da je skup kvalitetnih pojedinaca ali nepovezanih i neuigranih. Sutevi su isli preko gola svaki, Kako ocekujemo da pobedimo? Benitez,hvala za Aston Vilu,ali mislim da je vreme i ti da pakujes kofere....Napadac nam treba pod hitno iako dodje Ba,a mislim da je vec dosao jos jedan nam minimum treba! I povuci De bruynea sa pozajmice,Lukakua, Prodati neke igrace i da se klub normalizuje konacno,
[quote name='cobinho' timestamp='1357170942' post='98836']
Sory ti, ali nismo dobili 15 pa izgubili jednu. Ove stvari se precesto desavaju. Protiv Evertona smo imali i malo srece pa se iscupali.
Sto se tice luiza ja nisam bo odusevljen tom idejom. Moze da igra zadnjeg veznog ali centralnog ne nikako, posebno protiv ovakvih ekipa. Marin, decko mulja petlja gubi lopte i onaj start, na sta ono lici. Trebao mu je dati crveni pa da ga kazne u klubu i od FA pa da se opameti. Oskar nema snage za 90 min i mora jos popare da jede da bi igrao u PL. Pa kad pogledas ceo roster videces da imamo 5 6 igraca koji znaju da igraju i ostalo polovnjaci ili igraci koji nisu jos za PL a pitanje da li ce biti ikad. A Marina sam i ranije pratio, uopste nisam bio odusevljen idejom sto ga dovodimo i sa njim kao i sa mnogima desice se neke pozajmnice poneko uvodjenje sa klupe i posle 2 god cemo ga prodati i stalno ce tako da dovodimo igrace bez plana i ideje dok na celo sportskog sektora ne dodje covek za vizijom. Jedno pitanje imam za tebe, ako uzmes Murinja kao trenera trenera i da se nadje u ovom klubu na leto sta mislis koliko bi igraca oterao a koliko zadrzao. Ja ti tvrdim da bi bar 7 8 igraca oterao.
[/quote]

istina ima igrača za oterat što murinjo bi možda i napravio, ali ja ipak mislim da mi skoro pa imamo igrački kadar za borbu za prvo mjesto. Obrana sa čehom na golu je možda i najbolja u PL-u, u vezi imamo genijalce poput mate, hazarda oskara (da genijalac je ma što ti govorio a već je puno toga i pokazao), lamparda, solidnu klupu predvođenu mosesom, jedino što nam fali je pravi napadač jer torres to više nije. uglavnom zaključak je da nije problem u igračkom kadru, imao je manchaster i slabije momčadi pa se uvjek borio za titulu, samo treba sve to dobro posložit i uigrat.
najveći problem chelsea, koji nije od danas već odkad je abramović doša, da previše mjenjomo trenere jednostavno nemaju kontuiteta, nemaju kad uigrat ekipu, ne može se ništa preko noći. Ja sam bio izuzetno razoćaran RDM-ovim odlaskom, iako nisam bio najoduševljeniji njegovim vođenjem ekipe, jer čovjeku jednostavno treba dat vrimena nemoguće je u tako kratkom roku s potpuno novom ekipom od lani sve tako brzo posložit i još tražit atraktivnu igru. nisam oduševljen ni benitezom no mišljenja sam da kad je već tu da mu treba dat vremena to je jedino pravo riješenje...
Ja odavno ništa i ne očekujem, po meni je ovo sve u kurcu i onih 5-6 pobjeda to nisu ni malo promijenile. Ali i mene koji ama baš ništa ne očekuje ovo je zaboljelo...
Ovo je stvarno otislo u pm.
Prvo imamo trenera kojeg boli kurac za klub, odnosno mrzi ga sto je i svojim izjavama od ranije to potvrdio.
Onda napad, sto nije napad nego napadac jer imamo samo jednog klotza u napadu kojeg majka vise ne rađa i kojeg isto
tako boli kurac za klub jer on je tuda primio svoju platu i nista drugo.
Sredina, ne znam sta bi za sredinu rekao, ima tu mata, hazar, oscar i jos poneki al da mu jebes mater nema tu neke ljubavi prema klubu i tacno se vidi u pojedinim trenutcima da nema sloge medju igracima kao prije.
Cini mi isto da imaju neki klanovi pa spanci, brazilci i englezi.
Odbrana isto tako igra toplo hladno.
Sve u svemu mozemo se pozdravit sa ovom sezonom mozda osvojit neki kup ja bih bio zadovoljan.
mene je sramota... mislio sam prespavat, mislio sam da ce me proc bijes i sve ali nista od toga... jbt ja se probudim usred sna, nekog finog sna i sjetim se da smo izgubili od QPR-a, tragedija, a bas je dobar san bio.
Dosta mi je vise one spanjolske pickice u vrhu napada koja ne moze zabit gol kad treba.
Dosta mi je i i kretenskog spanjolskog konobara s onim njegovim glupim blokicem za pisanje na klupi nesag Chelsea. Pa jebo te je kad ti dozvolis svoj ekipi da tako uđe u utakmicu, tako nezainteresirano, nonšalantno, lako cemo mi, a nismo stvorili postenu sansu u poluvremenu protiv ekipe kojoj se citava liga sprda, kojoj cak i polumrtvi Liverpool s dva ipo postena igraca u svojoj ekipi utjera 3 komada u pola sata. Dosta mi je vise i onih kretenskih, nelogicnih izmjena dok mi trebamo lovit rezultat protiv napadacki potpuno sterilne ekipe, a spanjolski placenik mijenja poziciju za paziciju, mjenja jednog Lamparda koji je toliko puta pokazao da moze zabit vazne golove, a ostavi dva napadacki potpono beskorisna beka da cuvaju svoju sjenu.
Meni je ovo velika tragedija, ja neznam kad sam toliko bio razocaran nakon utakmice. Valjda sada i Roman vidi sta se desi kada proda i otpusti legende ovog kluba i zamjeni ih placenicima koji si se par godina prije kleli u ljubav prema najvecim Chelseavim rivalima, a sad polako unistavaju ono sto ovaj klub jest.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.