Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21 - Chelsea 0 : 1 QPR (02.01. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 8,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Napokon sam skupio volje da nesto napisem, pa kakva je ono bahatost i pristup utakmici kao da igraju protiv nekog kluba iz San Marina jbt. kao da su svi Messi i Ronaldo, onako mrtvo prici utakmici je za ne povjerovati u ovakvim momentima pozelim da je Chelsea iz Sjeverne Koreje pa da svi zavrse u rudniku na jedno mjesec dana, ne zasluzuju se zvati fudbalerima, nas pobjedi mrtvi QPR koji nije povezao dvije akcije kako treba za 90 minuta, kakvi su ono sutevi sa preko 30 metara.....za kaznu bi im dao da sutaju kamenje cio trening.

Sve dobro sto smo napravili protiv Arsenala, Totenhema i Evertona, smo usrali protiv klubova kao sto su QPR, West Ham i WBA, klubovi koji bi petardu primili od svakog ozbiljnog kluba.
Stvarno ne znam koga vise da krivim, nije ni Rafa toliko kriv onaj sastav je bio vise nego dovoljan za pobjedu, ali ne shvatam taj pristup utakmicama kao da su siti svega a cega ce biti siti kad sve sto su mogli usrati ove sezone su usrali, ajde da su osvojili ona tri trofeja do sada pa se zasitili, mada i tada mi nebi bilo jasno, stvarno nemam rijeci da opisem ovo sranje sto se desava ove sezone, ma necemo mi nista osvojiti, treba biti sretan ako bar zavrsimo kao 4 u ligi.
ekipa koja nije mogla dati gol najlosijoj odbrani za 180 minuta a zeli da bude prvak je sramota,ono sinoc je bilo isto kao prijateljska utakmica,QPR se bez problema odbranio neznam kako se nama desava da zadnjih nekoliko sezona(osimo u prvoj kod Ancelotia)desava da ekipe koje lose igraju i kuci i u gostima odnesu nam bodove,prosle godine A.Vila,Fulham,ove godine isto Liverpol,Fulham,QPR,a da bi bili prvaci ovakve ekipe moramo pobjedjivati.
Trebamo da se ugledamo na Mancester Utd oni svaki put igraju bez problema i dobivaju ovakve utakmice,imaju duplo slabiji igracki kadar od naseg i budu prvaci,mi svake godine kupimo sta hocemo najvise potrosimo u prelaznim rokovima i opet se to nevidi.
QPR mi je jedna od najgorih ekipa u premiershipu ali posle sinocnje partije volio bih da ostanu kad su nas pobijedili nas nasem stadionu i to posle dobre forme nasih igraca,svaka im cast na pobjedi.
Filipsu cestitam na pogodku i cijenim sto nije proslavio pogodak to je dokaz da je proveo dobro vrijeme u ovom klubu i da voli ovaj klub.
  • Autor
Sinoć sam bio u Sarajevu i preumoran sam i još mi Benjo na da sve javlja vijest SMS-om o porazu. Utakmicu nisam gledao, ali sam pravo razočaran i sjeban.

Šta da kažem, nego da se moramo oprostiti od mogućeg osvanjanja titule. Nismo mi materijal za prvaka i to je činjenica. Tako će biti dok se ne vrati Mourinho i opet ne udahne pobjednički duh u srž kluba kao što je uradio 2004. Od Torresa ne treba više ništa očekivati, osim da ode iz kluba. Benitez nije loš trener, ali baš kao i s Liverpoolom i s Interom i s nama igra previše toplo - hladno. I ako budemo treći na kraju sezone, trebamo biti prezadovoljni.
inace iman osjecaj da qpr unatoc pobjedi ispada
a sta se tice chelsea dovoljno je ovo
dns san nasa dlaku iz kose i ja pitan mater jel ovo sida,odakle mi sida dlaka, ona mrrtvo ladno to ti je sta se zivciras zbog chelsea
Nemamo vise pravo kikseva protiv ovakvih protivnika jer bi se moglo dogoditi da se opet pred kraj borimo za LP.
Koliko san pisama poslao klubu,i u vezi Lamparda i RDM-a,koliko postova objavio na sluzbenoj stranici,engleskog ispravljao,sve radi ovog kluba.Nada umire posljednja!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.