Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21 - Chelsea 0 : 1 QPR (02.01. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 8,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Neka pobjedimo i 1-0 samo me zanimaju 3 boda,ali kako je QPR zadnji na tabeli i kako loše igraju za ocekivati je minimalno 3-0. :D
Queens Park Rangers. Uz United, najšugaviji britanski klub. Barem meni.

Svi smo svjesni da nas očekuje mini-bunker, da će se zabarikadirati u svojoj polovici i čekati šansu iz kontri. Neće bit lak posao probiti taj bunker; rijetko kad nam je bilo lako. Gradski smo rivali i protiv nas će oni uvijek biti posebno nabrijani, izgarat će na terenu.

Ove sezone, kao što sam i želio, grle dno tablice ( gdje im je i mjesto ) i usprkos pustim pojačanjima dovedenima prošlog ljeta ne ide im dobro, nimalo dobro. Mi smo Chelsea, mi smo europski prvak. Mi moramo u sljedećoj utakmici zgaziti te mrave, sravniti ih sa zemljom i pokazati da u europskoj prijestolnici nema mjesta za te šugavce. Moramo dati sve od sebe da ih prikujemo za začelje tablice, moramo dati sve od sebe za Terrya, našeg kapetana, kojeg su kriminalistička organizacija FA i banditi na njezinu čelu proglasili rasistom, iako je civilni sud optužbe opovrgnuo; moramo dati sve od sebe zbog pustih krađa koje su nas zadesile na jebenom Loftus Roadu. Zgaziti ih, zapaliti i iživjeti se na ostacima tog šugavog kluba.

Želim da moj Chelsea u Novu 2013. godinu uđe s pobjedom, sa strašnom pobjedom protiv ovih šugavaca. Igramo na svom terenu, na svom Stamfordu, pred svojim navijačima. Trebamo im od prve minute pokazati tko je gazda na terenu, ali i u gradu. Krenuti silovito, kao što je Everton danas krenuo protiv nas. Slomit njihov bunker i nakantat ih.

Ross na golu, Azpi, Cahill, Bane, Cole u obrani, Lamps i Ramires u vezi, ispred njih Oscar, Mata i Hazard, u napadu Moses. Ova momčad bi rastavila jebene šugavce na proste faktore. Vjerojatno će Rafa poslati Torresa na teren, Mosesa vratiti u vezu, a na klupi ostaviti Hazarda. Nije bitno. Želim da momci grizu i da pojedu QPR.

Na krilima preokreta protiv Evertona ovdje osvojit sva 3 boda i približit se dvojcu iz Gaychestera, posebno Cityu koji bi na Novu godinu vrlo lako mogao izgubiti bodove protiv Stokea.

[color=#0000ff]#kaaaaaaeeeeeeeeeeaaaaaaajmooooooooooooooo[/color]
Tri boda ne trebaju dolaziti u obzir.Očekujem šansu za Ejka i Feruza (mogli bi dobiti i više minuta u slučaju povoljnijeg rezultata).
Voleo bih da vidim sledeći sastav: Turnbul-Azpilikueta,Kejhil,Ivanović,Kol-Luiz,Lampard-Oskar,Piazon,Azar-Balvan.
Klupa:Blekmen,Ejk,Fereira,Ramireš,Marin,Mata,Feruz.Matu odmoriti jer je on naš glavni igrač.U slučaju kao što je bilo sa A.Vilom,što ranije da uđu Ejk i Feruz.Samo 3 boda.Idemo plavci.KTBFFH!!!
jebat im bo'a ... ocu da snimak ove utakmice bude zabranjen na redtube. Kad jedan liverpool im uvali 3 gola msm dosta za reci.
Iskreno, uzeo bih i 1-0 golom plavuše rukom iz trometarskog ofsajda u 5. minuti nadoknade od 3 koliko su sudije prvobitno nadoknadile.
[quote name='Wisey' timestamp='1356906554' post='98181']
Iskreno, uzeo bih i 1-0 golom plavuše rukom iz trometarskog ofsajda u 5. minuti nadoknade od 3 koliko su sudije prvobitno nadoknadile.
[/quote]

Daj nismo mi Fachester :D

Sve sto zamislim o ovoj utakmici padne u vodu kad se setim da Turbulencija stoji izmedju stativa...

Bane, Gary Bog vam zdravlja dao spasavajte ako Boga znate. Amin.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356915578' post='98229']

Daj nismo mi Fachester :D

Sve sto zamislim o ovoj utakmici padne u vodu kad se setim da Turbulencija stoji izmedju stativa...

Bane, Gary Bog vam zdravlja dao spasavajte ako Boga znate. Amin.[/quote]

Neće oni ni prići Turbulenciji.. Kad na svom stadionu nisu Liverpoolu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti, neće ni nama.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1356915578' post='98229']
[u][b][size=6]Bane, Gary Bog vam zdravlja dao spasavajte ako Boga znate. Amin.[/size][/b][/u]
[/quote]

E, tako :D :P
Samo nek Chelsea pobjedi, to je jedino obavezno. A sad oće li to bit minimalnih 4-0 ili više ne zanima me. :D
Ross jest imao svojih žutih minuta prošle sezone, ali je par puta branio sasvim dobro. Ja ne sumnjam da će u srijedu ponovo odraditi svoj dio posla kako spada.
Ma pobjeda kakva god samo da je uzet tri boda.
Oni su ove sezone blago receno smijesni i moramo ih nasamarat'.
Turbbull(nazalost)-Cesar-Ivanovic-Cahill-Cole;Luiz-Lampard;Hazard-Mata-Moses;Torres(nazalost).4-2-3-1 :D

Nikako krenuti sa Mikelom i Luizom u sredini jer ce oni sigurno igrati bunker i tu moramo imati Lamparda koji je ofanzivno bolji od Mikela.
Volio bi da Oscar krene umjesto Hazarda jer je zadnjih par utakmica Oscar odmoran i zeljan igre a Hazarda stize umor i bilo bi odlicno kada bi odmorio ovu utakmicu. :D
Ja mislim da triba rotirat sta vise igraca...jer u ovom mjesecu ce odigrat dosta utakmica. triba odmorit i Hazarda i Matu. Od prve minute Oscar-Moses-cak i Marin...jer QPR se moze lako dobit.

Kad se igra ona zaostala utakmica...jel zna tko?
Ne moze Ros toliko golova primiti,koliko mi mozemo dati.Pobeda ne dolazi u pitanje,samo je pitanje kojim rezultatom.Predvidjam 7+,naprimer 5-2,6-2,6-1,tako nesto.Odmoriti Luiza i Hazarda,od prve Mikel i Oskar.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.