Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Norwich City 0 : 1 Chelsea (26.12. sri)

Istaknuti odgovori

norwichvschelsea_1348676458.png

PREMIER LEAGUE

26.12. 2012, WEDNESDAY, 16:00H

NORWICH CITY vs. CHELSEA FC

Uvodničar: Gospodin Posebni

Vaša očekivanja?

Visokom pobjedom nad Aston Villom Chelsea je zasjeo na 3. mjesto Premiershipa, zaostajući 11 bodova za vodećim Manchester Unitedom. Ukoliko želimo držati priključak i nastaviti kakvu-takvu borbu za titulu, pobjeda je ovdje ponovo imperativ.

• Odgovori 77
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nasi su nabijeni samopouzdanjem posle 2 ubedljive pobede. Ako pristup igri bude na nivou prethodne utakmice, pobeda nece doci u pitanje.
Kao i protiv svih slabijih timova, rani gol je kljucan, cak i za ishod utakmice.

Rafa vreme je za Feruza Rafa !
Mislim da ce ovo bit laksa pobjeda nego sto mi ocekujemo....

i otkud utakmica u ovom terminu ?
Norwich je prekinuo niz od 10 utakmica bez poraza. Nas Romelu ih je dokrajcio, sada je vrijeme na ostale momke. Bice nezgodno gostovanje svakako. Momci trebaju samo ohladiti glave, zaboraviti ovih 8:0 bar na trenutak i smireno uci u utakmicu. Treba ici tekmu po tekmu i gledati samo svog narednog protivnika, tabelu zanemariti, samo se sebi okrenuti i nizati pobjede. Idemo po nova 3 boda!
Pa još nije počeo drugi dio sezone, a mi opet igramo s Norwichem. Nedavno smo igrali i pobjedili ih. Zašto sada opet?

Evo teme, 6.10. igrali s njima a sada samo 2 mjeseca i kusur pa opet s njima:

http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/697-matchday-07-chelsea-4-1-norwich-city-0610-sub/

Kako to?
Pa drugačiji je raspored u PL, svake godine je tako... Ako smo u prvom kolu igrali sa Viganom, ne znači da ćemo sa njima opet igrati tek u 20. kolu.
Ne znam kad smo zadnji put pobijedili na boxing day.Sjecam se da smo prosle godine igrali 1:1 sa Fulhamom.
Moramo nastaviti pobijedjivati i skupljati bodove da bi sustigli Manchestere.
Postava ista kao protiv Ville i samo hocu Feruza na klupi !
Feruza ste svi od mene prepisali ebem li vam sunce :D

Rafa je jos uvek nov u Chelsea-ju, kad pogleda par treninga i utakmica omladinaca znace cime raspolaze.
to je to, balkanika na djelu..
sekunda je potrebna da se vinemo do neba u euforiju, a već sljedeće sekunde smo u takvom ponoru da sami po sebi pljujemo od jada..

nadam se eto samo pobjedi, jebeš ti kad nekoga izdegenečiš 8-0 a već sljedeće kolo kixaš protiv nekog fenjeraša ili recimo osrednje ekipe kao što su kanarinci..tako da, bolje 8 tekmi za redom po 1-0 dobivati, golovima u zadnjim sekundama i teškim pobjedama nego nekog ovako ugaziti pa već sljedeću kixati..
znači samo pobjedu očekujem, pa makar i autogolom, jer ona je imperativ, kao i većina ostalih koje nam slijede u premiershipu ako želimo zadržati ikakvu nadu za osvajanje najjače lige svijeta-premiershipa B-)

COME ON BLUES
Auu bas me interesuje kako ce momci odgovoriti ovom izazovu nakon prosle utakmice,bas me interesuje hoce li imati toliku zelju kao proslu utakmicu,i povrh svega da li ce odigrati onako dobro kao prosli put,da sama igra bude na vrhuncu i bude ih lijepo gledati,sa pregrst sansi i borbom do poslednjeg sudijskog zvizduka.....

P.S. Druga sam smjena :(( , moram u mrtvu skolu ici a sto je najgore tada cu samo sjediti i blejiti u zidove,ocjene zakljucene nema kontrolnih nista a ja u skoli i propustam eventualno maestralnu igru nasih....tacno se premisljam da li da odem uopste....
  • Autor
Kad Brane otvara temu, Chelsea pobjeđuje :P

Nova utakmica, novi izazov, al ponovo očekujem onakav pristup igrača, želju za natjecanjem, za golom više tijekom svih 90 minuta. Apsolutno sam uvjeren u pobjedu pa bi iskoristio ovu utakmicu da ponovo neki igrači koji su bili zapostavljani do sada dobiju priliku ( čitaj: Lucas Piazon, prije svega ).

Krenuti s ÄŒechom, Ryanom, Banetom, Garyem i Azpijem u obrani, Davida ponovo na zadnjeg veznog pokraj Lampsa, ispred njih Hazard, Oscar/Lucas i Vic Mojsije te Fernando u napadu. Oderat im guzove i nadat se kiksu rivala, prije svega Uniteda koji bi ( ja se bar potiho nadam ) mogao slomiti zube na Newcastleu.

Pripaziti na Holta, Cahill i Bane ga moraju, kao najveću protivničku opasnost, stalno imati na oku i strpat ga u džep. U prvoj ovogodišnjoj utakmici s njima upravo nam je on ( a tko drugi? :D ) zabio gol gotovo ni iz čega. Treba sutra raditi na još jednom clean sheetu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.