Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Norwich City 0 : 1 Chelsea (26.12. sri)

Istaknuti odgovori

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', serif][size=4]Grant Holt se vratio treninzima nakon ozljede. Norwich City će biti bez braniča Stevena Whittakera, koji je ozlijeđen prošlo kolo. Očekuje se da će njegovo mjesto zauzeti Russell Martin, dok bi Holt trebao zamijeniti Stevea Morisona. Ryan Bennett je također oporavljen nakon ozljede i postoje šanse da i on nastupi.[/size][/font][/color]

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', serif][size=4]Rafael Benitez ne može računati na Johna Terrya, a upitan je i nastup Ryana Bertranda.[/size][/font][/color]

[color=#1D1D1D][font=Georgia, 'New Century Schoolbook', serif][size=4]Nadam se pobjedi. Bilo kakvoj.[/size][/font][/color]
  • Odgovori 77
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo ce mi biti 2 utakmica u sezoni koju necu moci gledati .
Ocekujem pobjedu , nece biti lako protiv Ville , Norwich je u odlicnoj formi . Nakon one pobjede od 8:0 nas tim je prepun samopouzdanja samo da im se to ne obije od glavu .
Bilo bi ludo da ne dadnu barem 2 gola nakon prosle utakmice.Ali 2 gola u njihovoj mrezi nisu dovoljna,jer takav rezultat visi u zraku.Treba Norwichu odmah uvaliti 2-3 gola na pocetku i ako je moguce razvaliti ih u nastavku,ne smiju biti milosrdni prema protivniku.Ocekujem Isti sastav kao u prosloj utakmici,s tim da bi Moses trebao biti malo ubojiti,ne treba biti onako mutavo hladnokrvan.
Ekipa Norwicha je po meni uz WBA najveće iznenađenje ove sezone. Svakom protivniku su pružili veliki otpor, i ne nalaze se đabe oko 10-11 mjesta.

U prošloj utakmici (što vrijeme brzo leti u pm) da nije bilo onog brzog izjednačujućeg gola ko zna šta bi se zbilo.
Po meni jako teška utakmica, nisu oni bezazleni, pogotovo kod kuće, dobili su i Fachester i Arsenal. Nadam se pobjedi makar minimalnoj
realno, sve zavisi do nas
ako dečki nakon Ville počnu igrat kako mogu i kako se od njih očekuje, Norwich ladno može par komada ko od šale primit

ali ako opet budu ladili muda po terenu kao protiv Corinthiansa, onda je 1X sigurica
[url="https://twitter.com/search?q=%23Norwich&src=hash"][b]Norwich[/b][/url]: Bunn; R. Martin, Bassong, Turner, Garrido; Pilkington, Johnson, Tettey, Snodgrass, Hoolahan; Holt ©

[url="https://twitter.com/search?q=%23Chelsea&src=hash"][b]Chelsea[/b][/url] Cech, Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole, Mikel, Luiz, Moses, Mata, Oscar, Torres
  • Autor
Chelsea subs: Subs: Turnbull, Ake, Ferreira, Lamps, Marin, Hazard, Piazon
. [url="https://twitter.com/chelseafc"][s]@[/s][b]chelseafc[/b][/url] XI to play [url="https://twitter.com/search?q=%23NCFC&src=hash"][s]#[/s][b]NCFC[/b][/url]: [b]Cech (c), Ivanovic, Cole, Luiz, Torres, Mata, Oscar, Mikel, Moses, Cahill, Azpilicueta[/b]

Nije mi jasno što Lampard ne igra umjesto Mikela.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1356531792' post='96998']
stvarno sere s ovim sastavom,u prvoj je trebao biti i Hazard i Lampard.
[/quote]

Hazard je medju igracima koji su najvise igrali ove sezone.
Nije ovo FM, ovde su ljudska bica u pitanju, a njima treba odmor.
Sto se Lampsa tice njegovo izostavljanje se moze tumaciti kao znak da je njegova odiseja u Chelsea-ju stvarno zavrsena.
Gdje ces Lamparda ostavljati na klupi, koji k pocinjati sa dva defanzivna vezna, ne igra se protiv Barcelone cc
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1356439716' post='96825']
Oderat im guzove i nadat se kiksu rivala, prije svega Uniteda koji bi ( ja se bar potiho nadam ) mogao slomiti zube na Newcastleu.
[/quote]

Poluvrijeme: United 1 - 2 Newcastle :P
realno, Norwich je kurac od ekipe i da je utakmica bolje pripremljena, već bi ladno vodili 2-3 gola razlike

kao prvo Oscar nema šta tražiti na krilu, igrač manje...
a ni Mosesa i Torresa se nije vidlo veći dio poluvremena

ne znam zašto Lampard nije u prvoj...nadam se da će što prije ući umjesto Oscara
Igra onako,imam osjecaj da Chelsea igra onoliko mu treba.Mozda se to i obije o glavu.
U drugom dijelu uvesti Lampsa ili Ramiresa i Hazarda da se ovo zavrsi jer ovdje necemo pobijediti ako ostanemo samo sa jednim postignutim golom.
United gubi,ovo moramo iskoristiti.
Srednja zalost, sreca pa ima znalac Mata da preuzme stvar u svoje ruke, u drugom ubaciti Ramiresa odma na pocetku.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.