Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Norwich City 0 : 1 Chelsea (26.12. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 77
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Loša igra 90 minuta + trenutak genijalnosti Mate

Ali 3 boda su tu - ne može svaki dan biti Villa i 8 komada u protivničkoj mreži
teška utakmica, nesjećam se kad smo zadnji put dobili nekog 1-0 :D tako pobjede su mi najslađe
Najbitnije je 3 boda, igra nije bila nesto ali dosta zasluge tome ima i utakmica prije samo 3 dana, uglavnom zadovoljan.
Smorio sam se ko krastavac u tegli svih 90 minuta #-o

Ali, kad se uzme u obzir da su Arsenal i Fachester porazeni u Norwichu, ova pobeda je zadovoljavajuca.
Tri bobe su tu.
City izgubio,stizemo ih.Mrtvi United dobi 4-3 u jebenoj 90-oj minuti jebeni Hernandez zabi gol.
Boze,kako me nerviraju.
kako me naživciraju u zadnjih 15 minuta, povuku se opet...pa jebo ih ja, svaki put smo popušili kad smo se tako povukli
uvaljaj protivniku najmanje 2 komada i miran si do kraja, a ne ovako jbt

nekoliko igrača se nije uopće pojavilo na utakmici
greška je Rafe što nije ostavio Lampsa u prvoj umjesto Mikela...Norwich je uglavnom igrao bunkera i tu ti onda ne treba neko poput Mikela, nego je potreban Lampard koji zna prema naprijed (i koji se ne bi bojao šutati po golu za razliku od ostalih)
Torres, Moses i Oscar ostali u birtiji i nisu se pojavili na utakmici

Luiz i Bane ponajbolji
Vrlo vazna 3 boda da se pozicija broj tri drzi sigurna.Bravo za Matu na fenomenalnom golu,odbrana ponovo sacuvala gol.Ajmo sad u seriju pobeda.Ocekivao sam da Lampard igra od pocetak ali to je benitezova rotacija.

Vece je pokvario novi preokret Junajteda ali nista novo.Sampionski karakter,vidjeno milion puta u poslednjih 10+ godina.Ako nema sudije ,tu su fantasticni rezervisti,tu su neki odbici...Ali bar je Siti kiksnuo.
  • Autor
Utakmica prepreprepredosadna, malo prilika, bez pravih akcija, sve smo radili na silu, što bi se reklo. Trenutak genijalnosti jednog igrača riješio je utakmicu. Opet se pokazuje da teško igramo kada protivnik postavi bunker. Najvažnije je, ipak, da su 3 boda u džepu i da smo se približili Cityu na 4 boda zaostatka čini mi se.

Rafa bi trebao naučiti štogod iz današnjih grešaka i primijeniti naučeno u budućnosti. Prije svega, ne sviđa mi se što smo krenuli s dva izrazito defenzivna vezna igrača. O tom po tom.

Sada okrenuti novi list i fokusirati se na sljedeću tekmu, osvajanje 3 boda i držanje priključka za Manchesterima.
Najbitnije da su 3 boda u džepu, a sad tek slijedi pravi ispit. Everton vani za 3 dana. To ako se dobije, možemo biti zadovoljni, jer onda slijedi par lakših tekmi(+ Arsenal doma).
  • Autor
Jingle bells, jingle bells, jingle all the way: oh what fun it is to see the Chelsea win away - OI! :D
United moze postizati golove u nadoknadi, jer ima 3 spic igraca sposobnih za to. Koliko god ih ne voleli RVP, Rooney i Hernandez su jako opasni. Pored toga sva trojica mogu zajedno igrati.
Chelsea je osudjen na Torresa. Jedan napadac, ko god bio, nije dovoljan.
Drugo, opet se povlacimo u zadnjih 15 minuta meca. 1:0 nije zavrsen posao, i nikad nece biti, posebno protiv slabih ekipa.
Opet se namece cinjenica da pre januara i dovodjenja napadaca ne moze se mnogo toga promeniti.

Ake dobio par minuta, sto je za pohvalu.
dosadna utakmica bez nekih velikih sansi,Norwich i nije imao neku veliku priliku osim na kraju kad je sutao Basong,najvaznije je da smo pobijedili i zadrzali prikljucak.
norwich priliku nije ima, nasi dvi tri prilike, teren natopljen od kise , utakmica nakon bozica = katastrofalno dosadna utakmica

opci dojam falla bogu na 3 boda i jbt uniteda
a za 3 dana slijedi poslastica
Da su kiksali Man utd bilo bi sve otvoreno do kraja ali ja sam i dalje siguran da nista nije gotovo. 8 boda se stize a da li smo sposobni za to videcemo protiv evertona. Pravi ispit za ove momke. Ako dobiju poprilicno cu biti siguran da imamo karaktera da okrenemo situaciju na tabeli PL a. Siguran sam da ce Man utd izgubiti bar 15 boda jos. Pa ako smo pravi sticicemo ih.
Koliko god negodovali, ova utakmica je odradjena rutinski. Imali smo sanse da mnogo prije rijesimo utakmicu ali nismo. Ono sto mi je zapalo za oko jeste to da Norwich nije stvorio sansu na utakmici. Dosta sigurno smo djelovali i to je ono sto nam je potrebno pred Everton. To ce biti pakao od utakmice a raspored je jos pakleniji. Tekmu po tekmu, korak po korak pa da vidimo dokle cemo doci. KTBFFH!
Prezadovoljan sam danasnjom pobedom.Po teskom terenu i ispraznjeni posle demoliranja Ville,nismo ni mogli vise.Kriticne periode utakmice,kada smo uglavnom primali golove,smo odigrali veoma pametno.Odigrali smo presing na pocetku drugog poluvremena a na kraju utakmice smo znalacki sacuvali loptu.I svidja mi se sto se nismo samo branili,nego smo i trazili nacine da ugrozimo gol protivnika.Nismo nesto sjajno odigrali,ali dovoljno za pobedu.
  • Autor
Zaboravih napomenuti, momci ispunili moju želju i ostvarili još jedan clean sheet.
Prezadovoljan sam pobjedom malo mi je to pokvario Man utd ali opet je super bitno je da mi ne prosipamo bodove a i oni ce morati prije ili kasnije kiksati.
Iako je bilo dosta tesko i Norwich se dobro otimao moglo je biti svega, jedno me raduje a to je sigurnost u nasoj igri, Norwich je igrao dosta agresivno sto nam do sada nije odgovaralo, nekako smo izgledali sigurnije nije nam toliko visio gol u nasoj mrezi kao sto je znalo biti.
Sada nam slijedi malo jaci test zvani Everton ako njih savladamo sve ce biti puno lakse, jer ko zna mozda vec sa QPR-om budemo sa Falkaom u napadu :)
Nisam gledao utakmicu ali sam oregledao neki kraci hajlajt..
Drago mi je sto smo odnijeli vrijedna tri boda,
clean sheet,
sto su odmoreni neki igraci,
sto kako kazete nisu dopustili protivniku da pridju golu i
sto je Nathan Ake debitovao...

Treba imati na umu da su igraci sigurno umorni zbog prevelikog broja odigranih utakmica tako da je ova pobjeda i vise nego zadovoljavajuca...
Odlicna golcina Mate i vidio sam dvije prilike Mosesa, jednu sansu Hazarda i cini mi se jos dvije sanse Mate koji je cini mi se bio raspolozen za igru...

Cestitke na dobrim igrama i golovima koje nam ovaj decko priredjuje i koji za razliku od pojedinih za platu dobija siću..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.