13. mart 2012.14 god. comment_35398 [quote name='Wisey' timestamp='1331676239' post='35395'] Osvojio je i Luiz već poslije jedne polusezone, pa ga ne možeš proglasiti legendom. Ne ide to tako jednostavno. Cero Otkud ti Garry u ovoj priÄi ? Jel znaš ti koliko je taj utakmica odigro za United, koliko je titula osvojio, na kakvom je nivou igrao ? To je poreÄ‘enje baš niÄ‘e veze. A to staro doba ne bih želio komentirati, vjerovatno postoji razlog zašto je baš taj Äovjek legenda. Uostalom, Chelsea je bio puno drugaÄiji klub. [/quote] A jel stvarno po tebi Ballack ne zaslužuje status legende? A Robben zaslužuje? E ne znam stvarno, ja onda možda precijenjujem Ballacka, ali sigurno ne bez razloga. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35399 [quote name='Wisey' timestamp='1331676239' post='35395'] Osvojio je i Luiz već poslije jedne polusezone, pa ga ne možeš proglasiti legendom. Ne ide to tako jednostavno. [/quote] nije to to...Luiz mora još puno dati za ovaj klub da bi za njega imalo tolko mjesta u srcu kolko ima za Ballacka Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35400 To su emocije. Kako ti znaš koliko Luiz mora dati ? Vidiš Ballacka kako maše rukama prema Ovrebu, psuje ostalim sudijama, ljubi grb i legenda je. Nije bogami. Pa prije bih Ferreiri dao nego njemu, ako ćeš iskreno. Kad sam reko da Robben zaslužuje dobiti taj status ? Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35402 mislim da balack zasluzuje da bude legenda kluba i mislim da bi ostao u chelsea jos jednu sezonu da nije imao onu povredu u finalu fa cupa protiv portsmuta zbog koje je i propustio svjetsko prvenstvo Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35404 nego šta nego emocije...a zašto su te emocije prisutne? zato što je on dao beskrajno našem klubu i uvijek se borio do zadnje kapi znoja a uostalom, ako je tebe Luiz već sada osvojio kolko i Ballack, onda se nemamo o Äemu raspravljat Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35407 [quote name='chelseathebest' timestamp='1331676981' post='35404'] nego šta nego emocije...a zašto su te emocije prisutne? zato što je on dao beskrajno našem klubu i uvijek se borio do zadnje kapi znoja a uostalom,[b] [/b]ako je tebe Luiz već sada osvojio kolko i Ballack, onda se nemamo o Äemu raspravljat [/quote] Jašta je nego osvojio. Šta je to dao Ballack našem klubu da zasluži takav status? Nešto mi na igraÄkom polju i nije baš bio vrhunska klasa konstantno. Essien je puno bolje igrao za ovaj tim od njega, pa niko njega ne spominje kao legendu. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35408 [quote name='Wisey' timestamp='1331677239' post='35407'] Jašta je nego osvojio. Šta je to dao Ballack našem klubu da zasluži takav status? Nešto mi na igraÄkom polju i nije baš bio vrhunska klasa konstantno. Essien je puno bolje igrao za ovaj tim od njega, pa niko njega ne spominje kao legendu.[/quote] što ne? i Essien zaslužuje biti legenda Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35411 To je već druga tema. I ja bih se oznojio na terenu za veliku platu kakvu je Bally primao kod nas. Ono ljeto kad smo se riješili tih staraca bilo je prava stvar, sad treba napraviti isto sa preostalim. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35424 deÄki Ballack nemože dobit status legende iz jednostavnog razloga zato što nije osvojios srca svih navijaÄa , pa zbog tog smrada je naš Pešta poÄeo za barcu navijat hahahaha kao što vidite svi ste dobili pluseve , iz razloga pto ste svi u pravu, prvo Slavko i Cae , Ballack ako gledamo kriterij kojim su se titule "legende" djelile prije 100 godina onda Ballack definitivno zaslužuje tu titulu. Dok opet i Wis ima pravo on se borio za ovaj klub, i znojio ko crnac al većina igraća ostavi srce na terenu, prvo zbog plaće, drugo zbog svog osobnog ugleda, treće i oni bi trofeje i medalje oko svojih vratova i da mogu reć jednog dana e ja sa osvojio sve ovo... Ono što Wis želi reć je da nemožemo titulu "legende" djelit ko bombone, svkome tko se oznoji za ovaj tim, i tu se slažem s njim ( Äak se i rimuje ) Trebale bi se uzet sve te titule igraÄima koji nisu zaslužili i krenut od poÄetka, realno gledano a ne ovako.... Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35473 Ok, stavite na anketu pa ćemo da vidimo šta će narod odluÄiti. Ja sam ipak za to da se proglasi legendom. Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35478 Mislio je na sluzbenu legendu, ne mozemo mi izglasati legednu Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35484 Za mene nije nisu Ballack niti Robben legende kluba , a niti Luiz , barem ne jos uvijek . Prijavi
20. mart 2012.14 god. comment_36812 puno srece i sto vise utakmica i golova [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/ballack-od-ljeta-u-jednom-od-klubova-iz-mls-a/76956"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/ballack-od-ljeta-u-jednom-od-klubova-iz-mls-a/76956[/url] Prijavi
20. mart 2012.14 god. comment_36850 njega isto treba vratiti u klub na neku poziciju kad se umirovi Prijavi
21. mart 2012.14 god. comment_37063 Treba ga vratiti sad, izmisliti neku funkciju samo ga ugurati u klub da se širi pozitivna energija. Prijavi
26. april 2012.14 god. comment_43683 Zanimljivo pitanje. Za koga će Ballack navijati u finalu? Prijavi
26. april 2012.14 god. comment_43699 [quote name='chelseafan97' timestamp='1335475303' post='43683'] Zanimljivo pitanje. Za koga će Ballack navijati u finalu? [/quote] Koliko ja znam njegov najdraži klub u NjemaÄkoj je Bayer, a za Bayern je igrao samo profesionalno. Vjerujem da će biti uz Chelsea! Zamislite njega uz Di Mattea i Eddy Newtona! SVRŠAVANJEEEE! Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_44997 Izjavio da će navijati za oba kluba, ali je objektivnog mišljenja da će Bayern osvojiit. I odma ga naši navijaÄi po facebooku pljuju - SRAMOTA! Koliko je dao za klub imaju svi da šute, a to što je iskreno i objektivno rekao tko je favorit to sve stoji. Ako budemo slavili mi 19.05, slavit će i on jer će on zauvijek biti dio Chelseaja! Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45004 [quote name='Caeruleus' timestamp='1335966064' post='44997'] Izjavio da će navijati za oba kluba, ali je objektivnog mišljenja da će Bayern osvojiit. I odma ga naši navijaÄi po facebooku pljuju - SRAMOTA! Koliko je dao za klub imaju svi da šute, a to što je iskreno i objektivno rekao tko je favorit to sve stoji. Ako budemo slavili mi 19.05, slavit će i on jer će on zauvijek biti dio Chelseaja! [/quote] i ja sam objektivan i kazem da ce bayern osvojit ali subjektivno kazem da cemo ih napunit Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45006 Neka što više ljudi govori da će Bayern osvojiti. To samo može valjati našim igraÄima, vjerujte. Možda i Bally želi postići taj bumerang efekat ovom izjavom. Prijavi
20. maj 2012.14 god. comment_50776 On da je igrao, mi nebi osovjili. Sreća pa nije Koliki je to baksuz, a vjerujem da je bio za Bavarce juÄer.. Prijavi
10. juli 2012.14 god. comment_63707 Tuga je proÄitati da ovaj Äovjek nije osvojio Ligu prvaka, a npr. jedan konj Gary Neville dva puta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.