Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Ballack (2006-2010, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 270
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Danas je bio gost na Sky Sports-u i pratio je s novinarskim kolegama utakmicu Chelsea vs. Stoke City. Nakon utakmice navodno obavio audio-interview s Frankom Lampardom. Navodno ovo mu je rekao.

“Hey Frank it’s Ballack, you’re still going well I see!”
— Michael Ballack

Ako bude video molimo postavite.

Ballack: "I hope my team reaches the Champions League final."

Interviewer: "So Bayern?"

Ballack: "No, Chelsea."

• 1 mjesec kasnije...

Idealno riješena situacija oko poplava u Ballackovoj domovini Njemačkoj. A nije ni skupa investicija, samo pameti poštenja i dobre organiziranosti što nama ba Balkanu fali.

10382508_678073892265990_602447467511545

i sto je ovo bitno za Balaka ? 

a jesi zreo za bana :D :P 

• 1 mjesec kasnije...

Prilikom diskusije na ESPN-u za vrijeme SP i engleske repke, odnosno odbrane, kaže Ballack:

"Dont bring up John Terry name, he owes me a champ league medal." :D

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Osvojili su sve, ali 'ušatog' ne

Mihael Balak – esencija broja 13

Sledeći na listi je još jedan ‘malerozni’ Nemac, možda i najmalerozniji igrač ikada, koga je takođe splet neverovatnih

okolnosti sprečio da se domogne najvećeg trofeja u klupskom fudbalu u dva navrata, ali i nečega još vrednijeg – titule prvaka sveta i Evrope sa nacinalnim timom. Mihael Balak izgubio je četiri velika finala, tri puta je proglašavan igračem godine u domovini, Pele ga smatra jednim od 125 najboljih živih igrača, a kroz celu svoju karijeru, ironično, nosio je broj 13 na leđima. Kada se pojavio na velikoj sceni predstavljao je prototip modernog veznjaka – sa snažnim šutem, preciznim pasom, odličnim fizičkim predispozicijama, konkretnim učnikom u defanzivi i karakteristikama pravog vođe.

Balak je karijeru otvorio na senzacionalan način – trijumfom sa svojim Kajzerslauternom u Bundesligi, da bi posle tri izgubljena finala sa Bajerom pokupio tri titule I četiri Kupa sa Bajernom. U želji za novim izazovima otišao je u London i za četiri sezone osvojio tri FA i jedan Liga Kup.

Ovo je zlatna prilika za mene da ispravim sve te nesreće iz prošlosti i konačno slavim. Uvek se nerado setim tog prvenstva (2002. godine), imali smo pet bodova viška na tri kola pre kraja i na kraju ipak bili samo vicešampioni”, rekao je Balak pre finala sa Mančester Junajtedom 2008, ali mu se želja nije ispunila.

“Ljudi me često pitaju kakav je osećaj izgubiti četiri velika finala, ali mi je teško da im opišem šta vam sve u takvim trenucima prolazi kroz glavu. Kada sam poražen sa Leverkuzenom 2002. od Reala, tada je bilo poprilično jasno da smo u potpunosti bili nadigrani – što je na neki način i lakše prihvatiti nego ovakav neuspeh na penale. Kada ste isključivo vi krivi. Čak i kada prođu godine, osećaj i sećanja su i dalje isti. Sedenje u svlačionici u kojoj niko ne progovara…”, rekao je Balak, koji se 2012. godine povukao iz fudbala u dresu Leverkuzena.

Izvor: B92

• 6 mjeseci kasnije...

Nijemac Michael Ballack je još jedan bivši igrač Chelseaja koji se osvrnuo na nekonstantnost ekipe ove sezone.
“Naravno da sam iznenađen, pogotovo uz njihove financijske mogućnosti, potrošili su puno novaca, a sada ih se osuđuje zbog određenih odluka,” rekao je Ballack.
“Europa i cijeli svijet gledaju što se događa u Premier ligi zato što je to još uvijek najpoznatija liga na svijetu, a ako klub ne igra dobro počinju priče.”

• 4 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Ballack (protiv Barcelone, 2009. godine): "Te noći ste mogli vidjeti kako sudije igraju protiv igrača. Nisam ni sanjao da će jedno polufinale biti tako uništeno. Tek kada sam pogledao snimak, shvatio sam da nam nije suđeno čak 6 penala."

12990942_1018246188259085_12536502487415

• 6 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.