25. novembar 2016.9 god. comment_263168 Bio je na nekoj tekmi CFC-a nedavno. Šta mislite koja bi ovo tekma mogla biti? https://www.instagram.com/p/BMcAJkUlcwt/ Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263172 Pa protiv koga smo igrali 5. novembra? Protiv Evertona logično. A inače jako je aktivan na twitteru i stalno pokazuje koliko voli klub... Istinska legenda, nadam se da će ga naši promovisati u nekog ambasadora. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263183 E ako je gledao tu utakmicu protiv Evertona onda je srećković. Pogledao je najljepšu igru Chelseaja u zadnjih 20 godina. Mada je i on 2009-10 bio dio tima koji je igrao zaista lijepo na oko. Prijavi
23. januar 2017.9 god. comment_266123 Nek mu daju više funkciju u klubu da prestane da se šlihta. Prijavi
23. januar 2017.9 god. comment_266130 Veliki kralj Michael Ballack, ljudina. Kako volim kad ovako igraci dodju, ni ne igraju dugo za klub a zavole ga bas od srca. Dokaz velicine Chelseaja. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266494 Kako mi je samo bilo krivo kad ga je pokosio Boateng i sjebao mu nastup na Euru 2012. Prijavi
10. decembar 2017.8 god. comment_276986 Nadam se da ce prihvatiti, vrijeme je da igraci koji su davali nesto za ovaj klub pocnu raditi u klubu, tu prije svega mislim na Lamparda, Drogbu, Terya kad zavrsi karijeru, Balacka, Esiena i sve redom. Prijavi
11. decembar 2017.8 god. comment_277024 Esijen i Kol već saradjuju sa klubom u nekom obliku ali ne vidim da se vodo zvanično kao ambasadori kolko sam ja ispratio, Balak je jedan od najaktivnijih ljudi na društvenim mrežama(mislim na to podržavanje kluba) on ima one fazone da prognozira rezultat, pozdravlja, izbacuje stalno slike sa nekih dešavanja oko kluba Prijavi
7. juni 2018.8 god. comment_281853 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5814755/Michael-Ballack-Chelsea-finishing-fifth-not-good-enough.html https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2018/6/7/17436564/possible-future-director-of-football-michael-ballack-sings-the-song-of-youth-for-chelsea Ovako govori abd nas buduci direktor: “It’s not what Chelsea is asking for, running so far behind. Chelsea with its history shouldn’t have different ambitions. You have to think about what happened the last three years. “Finishing fifth is not good enough for Chelsea, and especially in the last three seasons not qualifying for the Champions League twice. It’s a sign, it’s a development with which you have to be careful. You have to question yourself inside Chelsea to see what you have done right and what you have done wrong.†“It’s not always about the money to be successful it’s also about the strategy. They have a really good youth team that beats everybody. They have good young talent which you can work with. There is quality there. I have seen them myself there. “It’s not always about spending the big money, taking risks, relying on one or two players. Maybe it’s time also to go in a different way for Chelsea.†Svaka ti je zlatna, Michaele! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.