Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Ballack (2006-2010, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 270
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

E ako je gledao tu utakmicu protiv Evertona onda je srećković. Pogledao je najljepšu igru Chelseaja u zadnjih 20 godina. Mada je i on 2009-10 bio dio tima koji je igrao zaista lijepo na oko.

• 1 mjesec kasnije...

Veliki kralj Michael Ballack, ljudina. Kako volim kad ovako igraci dodju, ni ne igraju dugo za klub a zavole ga bas od srca. Dokaz velicine Chelseaja.

• 10 mjeseci kasnije...

Nadam se da ce prihvatiti, vrijeme je da igraci koji su davali nesto za ovaj klub pocnu raditi u klubu, tu prije svega mislim na Lamparda, Drogbu, Terya kad zavrsi karijeru, Balacka, Esiena i sve redom.

Esijen i Kol već saradjuju sa klubom u nekom obliku ali ne vidim da se vodo zvanično kao ambasadori

kolko sam ja ispratio, Balak je jedan od najaktivnijih ljudi na društvenim mrežama(mislim na to podržavanje kluba)

on ima one fazone da prognozira rezultat, pozdravlja, izbacuje stalno slike sa nekih dešavanja oko kluba

• 5 mjeseci kasnije...

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5814755/Michael-Ballack-Chelsea-finishing-fifth-not-good-enough.html

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2018/6/7/17436564/possible-future-director-of-football-michael-ballack-sings-the-song-of-youth-for-chelsea

Ovako govori abd nas buduci direktor:

“It’s not what Chelsea is asking for, running so far behind. Chelsea with its history shouldn’t have different ambitions. You have to think about what happened the last three years.

“Finishing fifth is not good enough for Chelsea, and especially in the last three seasons not qualifying for the Champions League twice. It’s a sign, it’s a development with which you have to be careful. You have to question yourself inside Chelsea to see what you have done right and what you have done wrong.”

“It’s not always about the money to be successful it’s also about the strategy. They have a really good youth team that beats everybody. They have good young talent which you can work with. There is quality there. I have seen them myself there.

“It’s not always about spending the big money, taking risks, relying on one or two players. Maybe it’s time also to go in a different way for Chelsea.”

Svaka ti je zlatna, Michaele!

• 2 godine kasnije...
  • 9 mjeseci kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 3 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.