Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Ballack (2006-2010, 105 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 270
  • Pregledi 27,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo upravo mi prijatelj na msn-u priča da je Ballack jučer na Sport1 izjavio da će navijati za Chelsea svim srcem da zajedno s Leverkusenom prođe u sljedeću fazu Lige prvaka.

Michaele legendo, vrati se što prije među Plavce u bilo kojoj ulozi pa makar opet kao igrač!!!

Ballack2604_468x481.jpg

Fali on nama u ovim teškim trenucima puno više nego što vi mislite.

• Autor

Meni jedna od najdražih liÄnosti u nogometu općenito, ljudina i igrač kakvog bi svatko poželio, jbg prodalo ga se nakon ozljede, nije bilo za očekivati da će ponovno onako igrati, a evo sad je bolji nego svi naši veznjaci.

odličan igrač, drago mi je da je sa leverkusenom prošao dalje .. malo mi nije sjela baš reakcija boasa na izjavu ballacka o utakmici.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
[img]http://img683.imageshack.us/img683/2995/33398151712816900112583.jpg[/img]

Predobar igrac, zao mi je sto nije ostao jos koju sezonu kod nas :rolleyes:
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1315820848' post='771']mislim da na planeti Zemlji ne postoji navijač Chelsea kojem Michael Ballack nije bio jedan od najdrazih igraca Chelseja, po meni se moze nazvai jednom od legendi kluba, jer je sa toliko emocija i žara igrao za Chelsea.... [/quote]

Ballack je srcem igrao za Chelsea i to se moglo vidjeti na terenu. Ali jednostavno dosao je prekasno i ostao premalo da bi bio legenda...
Ali sigurno je da je mnogima urezan u srce kao igrac koji je davao maximum, i naravno ostavio je traga...
Ima par utakmica i golova koje su mi u sjecanju a mozda ih nikada necu zaboraviti ali oni trenuci kada je trcao za Tom Hening Ovrebom ce mi uvijek ostati u sjecanju, kao i one Drogbine rijeci....
Ballack LEGENDA za mene

žao mi je što on i Drogba nisu tamo ubili boga u onom antikristu ovrebu poslje najveće krađe u povijesti nogometa

[quote name='Adis988' timestamp='1325975417' post='15288']

Ballack je srcem igrao za Chelsea i to se moglo vidjeti na terenu. Ali jednostavno dosao je prekasno i ostao premalo da bi bio legenda...
Ali sigurno je da je mnogima urezan u srce kao igrac koji je davao maximum, i naravno ostavio je traga...
Ima par utakmica i golova koje su mi u sjecanju a mozda ih nikada necu zaboraviti ali oni trenuci kada je trcao za Tom Hening Ovrebom ce mi uvijek ostati u sjecanju, kao i one Drogbine rijeci....
[/quote]

što se tiče Chelsea, možda se Ballack nemože svrstati u istu skupinu s JT-om, Zolom, Lampsom i ostalima, ali za mene je on LEGENDA isto kao i ovi prije navedeni i naravno jedan mi je od najdražih igrača
A vidi tog djecaka sto place na kraju videa... On ce do kraja zivota proklinjati sve do jednog igraca Barce i taj posrani (da izvinete) klub, pricati svojoj djeci i unucadima kako smo pokradeni...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.