Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CWC Final - Chelsea 0 : 1 Corinthians (16.12. ned)

23 člana su glasala

1. 1.

• HoÄ?e
      91%
      21
    • NeÄ?e
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor
[quote name='Ercov' timestamp='1355665635' post='94914']
Kada je Tores promasio sansu pri kraju i ja skocio u neverici i pri tom mu skidajuci sve sa nebesa,moja kcerkica je mislila da sam skocio zbog gola,i pocela da skace sa mnom ,posto imamo obicaj da se radujemo zbog gola,a ja sam morao da joj kazem da se ne radujem i da smo izgubili.Koji bedak. :((
[/quote]

Koji si ti kralj. Bit će bolje ;)
  • Odgovori 110
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355668767' post='94950']
Preslikana utakmica protiv Juventusa...
Bezidejnost, nemoc, praznina...
[u][b]11 igraca na terenu, ko pred streljackim vodom.[/b][/u]
Klasicni zadnji vezni je osnova igre Chelsea-ja. Makelele, Essien, Mikel. Cuvar odbrane, koji omogucava ostalim veznjacima vise napadackih kretnji. Kad god se krene napred, ostaje rupa koju su Brazilci znalacki koristili.
Nadmocni na sredini terena, jer Ramires nikako ne moze sam da ih sve zaustavi.
Previse individualizma, posebno od strane krila. Hazard i Moses vise stete nego koristi. Mata beskoristan, izolovali su ga u potpunosti.
Prevelika potrosnja lopte ispucavanjima prema napred. Torres bez obzira na formu nije napadac koji osvaja lopte u vazduhu.
Sto se Torresovog famoznog promasaja tice, samo sam prekrio oci sakom, i izbrojao u sebi do 10. Nisam ga psovao niti vredjao. Nije dovoljno dobar, ali nije ni on za sve kriv.
2 godine uprava kluba gleda Torresa kako se muci. Dok je Drogba bio tu, ta njegova nesposobnost se manje osecala, jer je Big Man bio tu kad je trebalo.
Sad kad Marshala vise nema, resili su da se oslone na Plavusicu. I to je u redu, treba verovati u svoje igrace. Ali nedopustivo je to sto je on prakticno jedina opcija u napadu. I sve dok bude takva situacija treneri ce muku muciti da postave igru kad je rezultat nepovoljan, jer nema se kome dati lopta.
[/quote]

Druže 10 igraca, Torres nije igrac, nismo imali nikakve koristi od njeg u skoro 2 godine..
dugo nisam gledao losijeg finala,nasi igraci su usli u utakmicu s onim"lahko cemo" i na kraju se ispostavi da su oni bolji od nas,onu sansu Tores je morao realizovat.Nisam vidio situaciju za koju smo dobili crveni karton ali vjerovatno je neko namjerno udaranje,danas je dosta igraca podbacilo i osjetilo se to na terenu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1355668934' post='94952']
Koji si ti kralj. Bit će bolje ;)
[/quote]
Naravno da hoce.Kad ovaj trofej osvojimo.Dace Bog sto pre.
Pa sta nam se ovo desava ove sezone niti jednu bitniju utakmicu nismo pobjedili, od kada smo primili gol nisam uopste mogao da sjedim i ko covjek gledam, sada mi je citav dan sjeban po ko zna koji put ove sezone.

Skroz smo lose igrali kao kolektiv od pocetka se to vidjelo, kada igramo protiv slabijih ekipa sameljemo ih jel dodje neka jaca mi igramo ko 11 kolaca a ne vrhunskih igraca, sada bi mogao kriviti to sto nam hvali zadnji vezni i napadac ali nas pobjedjuju ekipe koje su dosta losije individualno od nas i dokle god ne budemo igrali kao tim dzaba nama i Ronaldo i Messi i Falkao i Maradona I Pele ........

Ovu sezonu nam samo moze iscupati PL ili LE a i to je nedostizno dokle god se nesto drasticno ne promjeni u mentalitetu ekipe, nista ostaje mi samo nada da nam dolaze bolji dani.
KTBFFH
E jbga stvarno sam se nadao da ćemo uzeti ovaj trofej! Puno bi to značilo za igrače ponajviše radi samopouzdanja! Velika šteta :(
  • Autor
Šta reći. Prvo poluvrijeme nisam bio tu u Mostaru, ali sam stigao na drugo. I onda paf. Prvo komentator k'o da papinu sahranu prenosi. Drugo vidio sam da je CFC pravo loše igrao i pitao sam se - da li možemo zabiti barem jedan, jer znam da ćemo barem jedan primiti. I eto primili smo ga, ali ne i zabili. Tuga velika. I nebo je plakalo. Ali ako išta drago mi je zbog onih 30.000 Brazilaca što su bili danas na stadionu. Vidi se da žive za Corinth. Ja sam se samo pitao gdje su naši navijači. Ali kad bolje i razmislim igrači nam nisu zaslužili navijači. Osim jednoga - Davida Luiza! On je zaslužio SVE na ovom turniru, a dobio je NIŠTA. Tuga.
[quote name='cobinho' timestamp='1355663144' post='94865']
I nemojmo da podcenjujemo, Korintians nije neozbiljan tim. Tu su svi igraci na mnoooogggooo visem nivou fizicke pripreme nego sto je predrasuda o svim juznoamerickim ekipama a tehnicki i da ne govorim. Namucili bi oni 95 % evropskih ekipa iz top klase.[/quote]
Ja mislim da su oni otprilike takva ekipa da bi im Barcelona(koju pljuje 98 % ljudi s ovog foruma) nabila 6 komada s pol snage, a Bayern(kojeg smo na sreću mi spriječili da se ovdje pojavi) bar upola toliko...
Barselona svakom timu na svakoj utakmici mogla da utrpa 6 komada,samo je pitanje njihove preciznosti da li ce to uraditi.
Mi smo Celsi.
  • Autor
[quote name='chelseathebest' timestamp='1355752607' post='95178']
ma daj ajde, Corinthians je ekipa koju bi i Eventon ili Tottenham nabili najmanje 2 razlike
[/quote]

Slažem se. Swansea bi ih dobio. Corinthians bezveze ekipa, ali fora je što je Chelsea loš.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.