Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CWC Final - Chelsea 0 : 1 Corinthians (16.12. ned)

23 člana su glasala

1. 1.

• HoÄ?e
      91%
      21
    • NeÄ?e
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 110
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

haha, gubimo 1:0, 83. minuta, Rafa zatvara utakmicu i uvodi Azpija. ÄŒuvaj rezultat jebo ti ja mater debelu.
Kraj !
Ispusili jos jedan trofej u nizu . Ovo je trebala biti najbolja sezona a pokazat ce se kao najlosija !
Prvi puta u 17 godina otkad navijam za Chelsea - [b]SRAMOTA ME[/b] što sam njihov navijač. :ph34r:
Od kakvih mi indijanaca izgubimo. Zbilja preorite Stamford Bridge i zasadite kukuruz!! :-&
ljudi sta smo mi u finalnim utakmicama bez KINGA DROGBE ,,znaci nista,... romane ljubim te u dupe vrati ga nek daje golove kad treba :(
još uvijek nemogu vjerovat' zašto nitko od trojice igrača koja su stajala na gol liniji nije skočio na loptu, jebem ti sve -.- ovo je trebao biti užitak gledati, a ne ova patnja koju sada proživljavamo radi jebene tekme...
Benitez i Torres <3 nije ono sve od prije moglo proći nekažnjeno, ovo karma vraća Abramoviču, nažalost - preko voljenog nam kluba.

Drago mi je čak što su popušili, jer ovo nije moj klub, ne kakvim sam ga znao :)
3 finala 0 trofeja sramota :(

zapocela je benitenizacija- proces unistavanja klub
debeli govnar je katastrofalan nek vodi torresa sa sobom

torres nemogu ce nacudit komentarima komentatora na eurosportu2, on na torresa gleda kao da je igrac poput falcaa ili slicnih velemajstora ove igre, bezrazlozno ga obasipa hvalospjevima, a on je katastrofalan igrac, igra kao da ima 2 lijeve noge,a desnjak je

odnos igraca prema ovom natjecanju je nikakav nema tu nikakve zustrine 60 minuta utakmice poluamaterska momcad brazilaca dominirala je europskim prvacima

takodjer nije mi jasno kako igrac emerson nesposobni debil kojeg bi ja neznam pa i igrac iz zupanijske lige mogao cuvati driblja nase igraca samo tako isto tako i olinjali starac guerrero

SRAMOTA X(
kako ja sad da učim? kako? Pa ne mogu virovat, ove sezone smo u svakom natjecanju zasrali, čudo sezona. Jebem te Romane, ovaj poraz bi lako prebolio da je Robbie na klupi...
[quote name='razbijach' timestamp='1355660863' post='94792']
još uvijek nemogu vjerovat' zašto nitko od trojice igrača koja su stajala na gol liniji nije skočio na loptu, jebem ti sve -.- ovo je trebao biti užitak gledati, a ne ova patnja koju sada proživljavamo radi jebene tekme...
[/quote]
Pa covjece nije Luiz 3 metra visok.Frajer je zakuco pod precku.Eto ti bi skocio.Daj molim te..
znači bruka i sramota
ovakva sramota se ne može riječima opisati

izgubimo finale od jebenih indijanaca iz Amazone koji bi se borili za opstanak u PL

svi su bili kurčine osim Luiza
Hazard, Mata, Moses -nisu se pojavili na tekmi
Ramires - 0 bodova
Cahill - imao nekoliko greška koje su mogle biti kobne, na kraju crveni (iako nisam vidio situaciju)
Bane - katastrofa
Cole - jedan dio dobro odigrao, ali na kraju i on loše
Plavuša - vratio se on kurčinu moju, i ja mogu zabit norwichu i takvima...par golova ne mijenja stvari, on je i dalje kurčina najveća, marš iz kluba više

nadalje, Romane jebem ti tvoj sexy nogomet
kakav je to nogomet? jebem li ti Barcelonu koja je ismislila takav besmislen nogomet da ti jebem, pa je naš gazda mutavi želi kopirati

Benitez - rođeni pobjednik vidi se

SRAMOTA!
Uz onaj poraz u Ligi Sampiona od Scum-a,sigurno jedan od najtezih poraza u poslednjih 10 godina za ovaj klub.
Pa bar bre,majku mu jebem,bar ste danas mogli da pobedite...Prokleta sezona i prokleta ekipa.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1355656711' post='94763']
[b]Frankie jede Brazilce[/b], Hazard se sprda s njima, Ashley po meni također odličan. Zasad najgori Ramires i plavušica.
[/quote]

Jel smo mi gledali istu utakmicu? Pa on je dodal 101 loptu po zraku prema Torresu/Mosesu/Hazardu i od tih 101, 97 ih je bilo neprecizno. Lampard više nije igrač kakav je bio. Nema tu brzine, eksplozije i brazilci su ga pospremili u džep, kao i cijelu našu ekipu.

Kaj se tiče same utakmice i naših, jebem ja njima takav nogomet te im jebem. Pa daj spustite tu loptu na zemlju, koji kurac ju dižete stalno. Razumio bih da je Drogba u napadu koji je 99% zračnih dvoboja dobio.

Torresa zbog onog promašaja u 85.minuti ne da ga treba potjerat iz ekipe, nego iz Engleske da se više nikad ne vrati! Poslat ga na Goli otok, za drugo nit nije.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1355661268' post='94805']
Pa covjece nije Luiz 3 metra visok.Frajer je zakuco pod precku.Eto ti bi skocio.Daj molim te..
[/quote]
sad ćeš reći da nije gledao loptu kako leti na glavu Guerrera? da je Terry bio u toj situaciji odnio bi i loptu i njega
[quote name='VahaCFC' timestamp='1355661268' post='94805']
[/quote]

Mislim da je mislio na to zašto nitko nije izašao naprijed i išao u skok sa ošišanim. To je i meni čudno, bar malo da ga je gurnul netko u skoku ne vjerujem da bi ju baš tak zakucal.
Ne znam,nisam gledao tekmu protiv Monterreya ali ovo danas je bilo fucking negledljivo.
Razočaran sam i usrdno se nadam da je glavni šef poslije ovoga shvatio da nam ne treba nikakav Rafa,Guardiola i neki takvi drkafuzeri s kojima bi igrali tika taka sranja.

Nama treba žestoka obrana pa onda sve ostalo.
I sve sto je Di Matteo uradio prosle sezone ovaj debeli je usr'o u jednoj utakmici.

Romane,obraduje me,daj otkaz govnetu a vrati Mourinha..

[quote name='razbijach' timestamp='1355661459' post='94813']
sad ćeš reći da nije gledao loptu kako leti na glavu Guerrera? da je Terry bio u toj situaciji odnio bi i loptu i njega
[/quote]
Ma dajte ljudi kod gola je najvise kriv Cech.Nije mi jasno koji qrac izlazi sa gola i ganja igrace po 16-ercu.
Ne mogu rijecima iskazati kako se osjecam !!!
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_mf4j0rZ6RO1rb7mvv.gif[/img]
[quote name='VahaCFC' timestamp='1355661818' post='94818']
Ma dajte ljudi kod gola je najvise kriv Cech.Nije mi jasno koji qrac izlazi sa gola i ganja igrace po 16-ercu.
[/quote]
dobro i to, ali mi najviše nije jasno kako se njihovi igrači mogu tako olako šetati po našem 16-ercu to mi nije jasno nikako...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1355661850' post='94828']
Ma [b]NIKO [/b]nije dobro odigrao šta vam je svi su bili kurčine !
[/quote]
Luiz ?
Mene je sramota, ovaj trofej ce Chelsea imati sansu opet osvojiti za nekih 10-15 godina cc. Svi su bili ispod nivoa ali onaj Moses pa ono treba streljat...
[b]
[size=5][font=times new roman,times,serif]Sta reci,mogli smo da budemo prvaci sveta,ali nije nam se dalo (Nije plavuša htjela). Neke stvari jednostavno moraju da se promene u nasoj ekipi (napolje Liverpool) ,ali vidim da moj voljeni klub vise nije ono sto je bio pre.Ta cinjenica me boli vise i od ovog poraza. Plvaci ce ostat moj ponos. [/font][/size][/b]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.