Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CWC Final - Chelsea 0 : 1 Corinthians (16.12. ned)

23 člana su glasala

1. 1.

• HoÄ?e
      91%
      21
    • NeÄ?e
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 110
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

http://mojtv.hr/kanal/tv-program/51/eurosport-2/ponedjeljak.aspx

U ponedjeljak u 9:00 h LIVE !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
hahaha ma to je onda greska u rasporedu, vjerovatno ce biti, pa koji debil bi uzeo pravo prenosa i prenosio sve utakmice osim finalne, to jos nisam cuo da se desilo :D
Sta vam je ljudi,sta ima da gledate u raspored,ES je kupio prava prenose i prenose godinama unazad SP za klubove.Naravno da ce biti prenosa.
Prenosi Eurosport 2 rs, a ne hrvatski pa vas to buni, uglavnom ustanem u 11:10 napravim zobene pahuljice, odem u wc, kad se vratim mlijeko se uvuklo u pahuljice i tacno 11:25 jedem i onda gledanje utakmice :) nadam se da ce Marin dobiti sutra sansu, barem 20 min.
[quote name='Elao' timestamp='1355612838' post='94727']
Prenosi Eurosport 2 rs, a ne hrvatski pa vas to buni, uglavnom ustanem u 11:10 napravim zobene pahuljice, odem u wc, kad se vratim mlijeko se uvuklo u pahuljice i tacno 11:25 jedem i onda gledanje utakmice :) nadam se da ce Marin dobiti sutra sansu, barem 20 min.
[/quote]

Sve mi je jasno, osim zobenih pahuljica #-o
Ja sutra imam u planu da ustanem u 8, odem do pekare po kruh, doručkujem, skuham tursku kavu, malo žešću, onako pravu jutarnju. Kad se kava zgotovi lijepo sjest za stol i oplest po matematici do utakmice. I lijepo nakon osvajanja prvog trofeja ove sezone ponovo se bacit na matematiku. Blago tebi Elao kad ćeš do 11 spavat. :D
Mislim da bi ovo igraci ozbiljno trebali shvatiti ovo finale.Ukoliko ovo izgube,bit ce to tezak udarac,jer nece imati svake godine priliku da osvoje ovakav trofej.A znaju kako su se namucili da dodju do ovog.Uostalom,moglo bi im nestati samopouzdanja za sljedece utakmice kao npr Capital one cup,koje i nije nesto veliko ostvarenje(ali bilo bi fino da i to bude u Celsijevom ormaru).Ma da ne trebamo mi gledati barem ja tako crno,nadam se da ce novi trener biti konkretan i da potvrdjuje ono sto zapravo govori i obecava svima.Prognoziram sutrasnju utakmicu najmanje 1 razlike u nasu korist,jer Corinthias nije sigurno naivna ekipa koju bi olako mogli pobjediti.
[b] [/b]
Ne podcijenjujte Corinthianse, imaju dobrog oglmana Cassia to im je najveći plus. Nadam se pobjedi ali, Corinthians nije za pdocjenjivanje. Nisu bolji od Chelsea ali mogu zabiiberit dobri su iz kontri.
[b]
Chelsea team for Corinthians: Cech, Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole, Ramires, Lampard, Mata, Moses, Hazard, Torres.[/b]
Nije lose, ali vec sada je ocito da Oscar i Mikel nemaju sta kod Beniteza da traze u prvoj kada su u pitanje "jace" utakmice, izgleda da vise vjeruje Moses-u nego Oscaru, a da mu Mikel nikako ne odgovara za njegov sistem igre.
Po meni,Mozes je jedan od najboljih igraca tima i mora da igra u prvih 11 na osnovu onoga sto je prikazao u dosadasnjem delu sezone.
Neka nam je sa srecom i da za 3 sata slavimo titulu prvaka sveta.
Loše igramo, teško stvaramo konkretne prilike za udarac a kamoli za postići gol. Desna strana nam je skroz odsječena od napada, Mata pomalo nevidljiv, kao i Moses u prvih pola sata.

Oscara u igru odma na poluvremenu.
Nisam pratio od pocetka ali ovo sto sam pratio bilo je solidno.Mogli smo povesti da golman ne odbrani onaj odlican sut Mosesa.U drugom moramo jos jace da bi zabili koji gol.
Luiz dobar u odbrani, samo je onaj slobodnjak trebo dati Tati Lampsu ili Hazardu.
Hazard se sprda po njima, Lampard diriguje igrom fino i dijeli lopte ko rukom.

Očekujem Marina.
Nemamo nikakvu ideju,to se vidi.Mata ubedljivo najlosiji igrac na terenu,obzirom na ono sta se ocekuje od njega.Bas,bas,neprepoznatljiv.
Steta za onaj sut Mozesa,majstorski udarac,ali golman pokazao klasu.

Oskar bi trebao uci umesto Mate ako Huan nastavi ovako,mada on moze uvek jednim potezom da napravi dar-mar.
Srecno nam bilo.
Lose prvo poluvrijeme . Cahill par greskica u odbrani . Sredina losa , osim Hazarda . Po meni losiji od ostalih Moses , dok je najbolji Luiz i Hazard . U drugom poluvremenu Oscar u igru , i da damo brzi gol na pocetku poluvremena .

Come on CHELSEA !
Dosadna, predosadna utakmica. Eto koliko mi je zanimljivo bilo da sam pristao starom otić po cigare u 20. minuti.

Chelsea, iskreno, loš. Nema prave igre, organiziranih napada koji sadrže glavu i rep; pokušavamo previše neke individualne akcije koje njihovi igrači lakoćom zaustavljaju. Ne možemo uspostaviti pravu inicijativu na sredini terena, Corinthians nam sjecka napade i ne da nam da prevladamo na tom području.
Dosta govori i podatak da smo svega dva puta natjerali njihova golmana da se rastegne koliko je dug i širok; prvi put kad je Cahill pucao s par metara, a onda pred kraj poluvremena i Moses iskosa.

Ramires, koliko god solidan bio u defenzivi, danas prema naprijed ne valja, blago rečeno, qrca. Jebote popizdio sam kad je par puta zaredom doslovno doveo loptu do suigrača i tek mu je onda predao. To tako ne ide.
Mate nema nigdje; Moses pokušava, al ga ne ide ( osim onog udarca ) ama baš ništa. Hazard dosta radi, proigrava, ali ni on ništa konkretno nije napravio. Torres se ne vidi, također.

Sad bi lijepo došao Mikel umjesto Ramiresa da na najbolji mogući način upotpuni praznine u našem veznom redu, a ujedno da slobode u kretanju Lamparda ( koji je čini se najraspoloženiji od naših veznjaka ) kako bi se ovaj više mogao koncentrirati na organizaciju igre u ofenzivi.

Treba pohvaliti Luiza koji je i danas uistinu dobar. U obrani bez greške, a lijepo se pridodavao napadu i pokušavao nešto napraviti kad već naši veznjaci ne mogu. Al onaj slobodnjak, brat bratu, zaslužuje šamar u svlačionici :D

Nas je ovdje, bar u prvom poluvremenu, jedino spasilo što ni protivnik ne zna, ne može više od ovoga. Mi nismo pokazali bolju igru, nego samo malo manje lošu.

U drugom poluvremenu želim posve drukčiji, pametniji pristup utakmici bez prevelikog srljanja. Treba spustit loptu na zemlju, polako gradit napade i preuzet inicijativu koju za sada nemamo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.