Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CWC Final - Chelsea 0 : 1 Corinthians (16.12. ned)

23 člana su glasala

1. 1.

• HoÄ?e
      91%
      21
    • NeÄ?e
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/67920_394367413980302_1625409643_n.png[/img]

:'(
  • Odgovori 110
  • Pregledi 10,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo da i ja napišen par rečenica o ovome danas... Slažem se sa chelsea the best ovo je najveća bruka zadnjih sigurno 4,5 godina možda atletico uz ovo. Druga stvar ovaj corinthians je dno dna a mi do 85 minute ako izuzmemo onu kontru kad je mosesu vratar obranija 0 bodova.... Ovo je čista sramota od igre i svega...
Cech- 90 posto kriv za gol bez razloga je istrčava
A.cole- jedan od boljih
Luiz- napokon pravi po meni najbolji od užasnih( mislin na ostale )
Cahill- užas
Ramires- imam osjećaj da se ruga s klubom
Lampard- prije 2 godine ne bi moga igrat ovu utakmicu a ne sada
Mata- trudia se ali nedovoljno
Moses- katastrofa
Hazard- brzo će dostić torresovu razinu ( u negativnom smislu ovo mu je 5,6 utakmica da ništa nije napravija )
Torres- IDIOT
Sad bih odmah potpisao da se zavrsi ova sezona.Place mi se od muke zbog ovog poraza i naseg nastupa u ova 3-4 meseca.Usli smo u borbu za 7 trofeja i SVE smo usrali a u tim ulozeno jos 100 miliona evra.
Atletiko nas je unistio,od Sitija smo izgubili,u PL smo se vec na pocetku oprostili od titule,u Ligi Sampiona smo jedini prvak u istoriji koji je ispao u prvoj fazi...

Pet prvak Evrope je uzastopno osvajalo titulu prvaka sveta i nasli smo mi da prekinemo to i da bas mi ne osvojimo.
Ne mogu recima da opisem koliko mi je krivo zbog ovog poraza.
[quote name='Batigol' timestamp='1355662671' post='94859']
Sad bih odmah potpisao da se zavrsi ova sezona.Place mi se od muke zbog ovog poraza i naseg nastupa u ova 3-4 meseca.Usli smo u borbu za 7 trofeja i SVE smo usrali a u tim ulozeno jos 100 miliona evra.
Atletiko nas je unistio,od Sitija smo izgubili,u PL smo se vec na pocetku oprostili od titule,u Ligi Sampiona smo jedini prvak u istoriji koji je ispao u prvoj fazi...

Pet prvak Evrope je uzastopno osvajalo titulu prvaka sveta i nasli smo mi da prekinemo to i da bas mi ne osvojimo.
[/quote]
Kad vidim ovu tvoju proflinu sliku dođe mi plakat
[quote name='Batigol' timestamp='1355662671' post='94859']
Atletiko nas je unistio,od Sitija smo izgubili,[b]u PL smo se vec na pocetku oprostili od titule[/b],u Ligi Sampiona smo jedini prvak u istoriji koji je ispao u prvoj fazi...

[/quote]

Protiv Fachestera, momak. Protiv FAchestera.

I opet bi sve ovo potpisao zbog one noci u Minhenu.
Plavusha pokusala da bude crnka pa se boja isprala. Najantipaticniji trener svih vremena pokusao da bude smeker pa ispao mnogo glup.Neke stvari se ne menjaju tek tako.
Posle svake tekme sa nekim slabijim protivnikom ovde 75% postova u stilu vracamo se, tores opet igra, najbolji smo, kakav fudbal. A evo po stoti put se ponavlja, iole ozbiljnija ekipa i mi smo gola kurcina. I nemojmo da podcenjujemo, Korintians nije neozbiljan tim. Tu su svi igraci na mnoooogggooo visem nivou fizicke pripreme nego sto je predrasuda o svim juznoamerickim ekipama a tehnicki i da ne govorim. Namucili bi oni 95 % evropskih ekipa iz top klase. A sto se tice sexy fudbala, mi smo danas bas igrali onaj fudbal klasicnog bunarenja. Benitez je ocajno pripremio utakmicu, podcenio ih je, i isao na kartu naseg samopouzdanja a nije svestan da ekipa iako ga ima u nekoj meri brzo ga gubi. Slabo poznaje tim koji vodi i slabo je upoznao protivnika.
[quote name='cobinho' timestamp='1355663144' post='94865']
Plavusha pokusala da bude crnka pa se boja isprala. Najantipaticniji trener svih vremena pokusao da bude smeker pa ispao mnogo glup.Neke stvari se ne menjaju tek tako.
Posle svake tekme sa nekim slabijim protivnikom ovde 75% postova u stilu vracamo se, tores opet igra, najbolji smo, kakav fudbal. A evo po stoti put se ponavlja, iole ozbiljnija ekipa i mi smo gola kurcina. I nemojmo da podcenjujemo, Korintians nije neozbiljan tim. Tu su svi igraci na mnoooogggooo visem nivou fizicke pripreme nego sto je predrasuda o svim juznoamerickim ekipama a tehnicki i da ne govorim. Namucili bi oni 95 % evropskih ekipa iz top klase. A sto se tice sexy fudbala, mi smo danas bas igrali onaj fudbal klasicnog bunarenja. Benitez je ocajno pripremio utakmicu, podcenio ih je, i isao na kartu naseg samopouzdanja a nije svestan da ekipa iako ga ima u nekoj meri brzo ga gubi. Slabo poznaje tim koji vodi i slabo je upoznao protivnika.
[/quote]

Zato i jesu pobjedili svaki put u zadnjih 5,6 godina... Ne bi bili među 10 u premier lizi
We don't want Fat Spanish Waiter, we want OUR club back!! This is NOT Chelsea!! #rafaout
Ja na casu matematike i ulazi muz od profesorke i kaze izgubio Celsi,ja kadar nevera
Luzeri, jbm li im sunce plaćeničko.. Od ekipe koja se nikoga i ničega nije bojala, ekipe koja je imala igrače s jajima do poda, ekipe koja je osvojila haman sve moguće trofeje, postali smo skupina luzerčića.

Mamicu im njihovu, prije svi drhte kad Chelsea ugledaju, onda koga god poznajem sve su u superlatima govorili o Chelseaju (iako ga ne vole), a sad ko god me vidi, zajebava me zarad čundara koje se znaju samo vuć po terenu..

Hej pa AL Ahli ih(brazilce) nadigra u polufinalu, ljudi veze s vezom nemaju i onda ekipa u koju je uloženo 500 miliona, ne može meda.. Puu..
Nikada ovako razočaran nisam bio, kao što sam sad. Sramote jedne..

Nije ovo ni do Beniteza, i s našim kraljem Robiem smo zijanili 2-3 trofeja. Znači samo je do čundara na terenu.. Ne mogu da ne gledam Chelsea, a majke mi, nisu zaslužili nikakvu pažnju. Ništa. Niti od nas navijača preko TV, a pogotovo ne od onih pravih, koji su stalno na tribinama.

Samo Čech i donekle David Luiz su dobri bili, ostali mrš...

I onog ćelu Emersona, eto što bih mu volio onu ćelu izrazbijati, jebo mu Gatuzo mater s onim glumatanjem i valjanjem po terenu, kao da ga voz spiči, a ne izbiju mu loptu iz nogu.....
Gledao sam drugo poluvreme u selu i kada je moj cale,nevidjeni maler od coveka,rekao da cemo izgubiti i u sledecem napadu primili gol,znao sam da je gotovo.A lepo sam ga zamolio da cuti,a on ne moze.E,zato ce zapamtiti kada cu mu opet otici.
Meni je ovaj poraz mnogo tesko pao,skoro kao i moskovsko finale.Ljut sam ,tuzan,ma ne mogu recima opisati.Dosao sam u stan i ne mogu da se dozovem sebi.Imam 34 godine i pustio sam suzu,a to nikad ne radim.Eto,toliko meni znaci Chelsea!
Moskovsko finale sam zacelio minhenskim,dace Bog da i ova rana zaraste,sto pre.
[quote name='essien5' timestamp='1355663239' post='94868']
Zato i jesu pobjedili svaki put u zadnjih 5,6 godina... Ne bi bili među 10 u premier lizi
[/quote]
ja ne pricam o onome pre 5 god nego sada. Ozbiljna liga gde se ne vrti bas tako mala lova. A u ovom timu protiv kojeg smo mi igrali pored iskusnih igraca koji su igrali u evropi ima i igraca koji bi imali mesta u nekom atletiku, bajernu, dortmundu, valenciji, napoliju..................
[quote name='Cleo' timestamp='1355663337' post='94871']
Ja na casu matematike i ulazi muz od profesorke i kaze izgubio Celsi,ja kadar nevera
[/quote]
skola u nedilju :-O :-O :-O :-O :-O :-O
inace koliko cemo jebenih finala spusit
Meni nije ni krivo toliko, jednostavno, otkako je Robi dobio otkaz, postao sam prilično nezainteresovan. I to je ono što je najgore, gubi se identitet kluba uprkos tome što su legende još tu...
[quote name='how yes no' timestamp='1355664015' post='94882']

Nije ovo ni do Beniteza, i s našim kraljem Robiem smo zijanili 2-3 trofeja. Znači samo je do čundara na terenu.. Ne mogu da ne gledam Chelsea, a majke mi, nisu zaslužili nikakvu pažnju. Ništa. Niti od nas navijača preko TV, a pogotovo ne od onih pravih, koji su stalno na tribinama.

[/quote]
Sa ovim se potpuno slazem.
Pa cekaj malo,tu su Anceloti,Viljas Boas,Di Mateo i Benitez.Pa majku mu,ti ljudi nesto znaju.
A kakve su nama prethodne 3 sezone zajedno sa ovom?Hvala dragom Bogu za cudo iz prosle sezone u Ligi Sampiona ali sve u globalu od titule 2010.godine je gol golcati kurac,kad moram tako da se izrazim.A tek posaje jos veca kita kada se zna koliko je miliona i miliona evra ulozeno u tim.
Koliko poraza imamo u PL,mislim da nam je omer pobeda i nepobeda 50-50 sto je OCAJ.
[quote name='Ercov' timestamp='1355664086' post='94885']
Gledao sam drugo poluvreme u selu i kada je moj cale,nevidjeni maler od coveka,rekao da cemo izgubiti i u sledecem napadu primili gol,znao sam da je gotovo.A lepo sam ga zamolio da cuti,a on ne moze.E,zato ce zapamtiti kada cu mu opet otici.
Meni je ovaj poraz mnogo tesko pao,skoro kao i moskovsko finale.Ljut sam ,tuzan,ma ne mogu recima opisati.Dosao sam u stan i ne mogu da se dozovem sebi.Imam 34 godine i pustio sam suzu,a to nikad ne radim.Eto,toliko meni znaci Chelsea!
Moskovsko finale sam zacelio minhenskim,dace Bog da i ova rana zaraste,sto pre.
[/quote]

Ne bih da ista diram,sve sam citirao;ne bih se usudio dirati iskrenu ispovijest vjernog Celzijevog plavog brata....nekada pomislim da li sam mozda lud i kad u skoli kazem likovima svojim,ispalim ih kazem ne mogu ici na pice ili ne bitno gdje vec,slijedi pitanje sto ?....ja ponosno odgovorim moram gledati utakmicu, igra Chelsea;oni svi u cudu i kazu jebo to ko to jos prati...eto,ja pratim a vidim i puno stariji(no offense mlad si jos haha) i ozbiljniji ljudi prate i zive za nas plavi klub.....tacno mi je lakse kad vidim da nas ima i ne sumjam da ova aktivna raja na forumu osjeca isto...i da ovo mi pada ako ne kao ono finale moskovsko.....cekamo bolje dane Naprijed Chelsea !!! :)>-
Ja sam definitivno na onoj strani navijaca kojima ovaj poraz pada tu nekoliko mesta posle finala u Moskvi.Ne znam da li je tako sa svim navijacima.
Meni je zaista ovo takmicenja bilo jako,jako bitno,ovaj trofej od neprocenjive vrednosti...Mnogo,mnogo i mnogo smo veceras(napisao sam veceras a ono pola 3) izgubili.
Jedem se od muke.
[quote name='DROGBA750' timestamp='1355664882' post='94902']
Ne bih da ista diram,sve sam citirao;ne bih se usudio dirati iskrenu ispovijest vjernog Celzijevog plavog brata....nekada pomislim da li sam mozda lud i kad u skoli kazem likovima svojim,ispalim ih kazem ne mogu ici na pice ili ne bitno gdje vec,slijedi pitanje sto ?....ja ponosno odgovorim moram gledati utakmicu, igra Chelsea;oni svi u cudu i kazu jebo to ko to jos prati...eto,ja pratim a vidim i puno stariji(no offense mlad si jos haha) i ozbiljniji ljudi prate i zive za nas plavi klub.....tacno mi je lakse kad vidim da nas ima i ne sumjam da ova aktivna raja na forumu osjeca isto...i da ovo mi pada ako ne kao ono finale moskovsko.....cekamo bolje dane Naprijed Chelsea !!! :)>-
[/quote]
Kada je Tores promasio sansu pri kraju i ja skocio u neverici i pri tom mu skidajuci sve sa nebesa,moja kcerkica je mislila da sam skocio zbog gola,i pocela da skace sa mnom ,posto imamo obicaj da se radujemo zbog gola,a ja sam morao da joj kazem da se ne radujem i da smo izgubili.Koji bedak. :((
[quote name='Ercov' timestamp='1355665635' post='94914']
Kada je Tores promasio sansu pri kraju i ja skocio u neverici i pri tom mu skidajuci sve sa nebesa,moja kcerkica je mislila da sam skocio zbog gola,i pocela da skace sa mnom ,posto imamo obicaj da se radujemo zbog gola,a ja sam morao da joj kazem da se ne radujem i da smo izgubili.Koji bedak. :((
[/quote]

Sta reci dalje nego:U tuzi,u sreci,u dobru,i u zlu tu smo za tebe plavi klubu !!! Respect ! :)>-
Mislim da Benitez nije zasluzio da bude prvak svijeta sa Chelsea-em.On se nije izborio da dodje do ovog.Chelsea je djelovao opasniji u prvom poluvremenu,ali ne i efikasan.Dok se drugo poluvrijeme potpuno povukao,nije licio na sebe.Od onog sombrera se nema sta ocekivati,cisti promasaj.Lako je bilo davati golove slabim timovima.Nisam vidio u njemu nikakvu pozrtvovanost,uzimaju mu loptu od sale,a ni ostali igraci se nisu nesto otimali.Inace kad vezni igraci imaju sansu za pogodak ima i Torres(govorim za prosle utakmice).Lampard nije trebao igrati od prve minute,trebao je kasnije uci.Da je Chelsea primio na pocetku 2.poluvremena go ,mislim da bi bila drugacija situacija.Tek su poceli igrati kad je Cahill dobio crveni.A i da kazem za Corinthians,nije me nesto ipresionirao,kad od onakvog tima Chelsea moze da izgubi,onda fakat Chelsea ima veliki problem.Da je Bayern u kojem slucaju igrao ovo,samljeli bi Corinthians sa 4-5 golova(ne volim Bayern nego govorim kakva je realna situacija).
[quote name='9Mus3' timestamp='1355667333' post='94937']
Mislim da Benitez nije zasluzio da bude prvak svijeta sa Chelsea-em.On se nije izborio da dodje do ovog......
[/quote]

On nije zasluzio da osvoji,ali Chelsea jeste....sa ostatkom sam saglasan :)>-
Preslikana utakmica protiv Juventusa...
Bezidejnost, nemoc, praznina...
11 igraca na terenu, ko pred streljackim vodom.
Klasicni zadnji vezni je osnova igre Chelsea-ja. Makelele, Essien, Mikel. Cuvar odbrane, koji omogucava ostalim veznjacima vise napadackih kretnji. Kad god se krene napred, ostaje rupa koju su Brazilci znalacki koristili.
Nadmocni na sredini terena, jer Ramires nikako ne moze sam da ih sve zaustavi.
Previse individualizma, posebno od strane krila. Hazard i Moses vise stete nego koristi. Mata beskoristan, izolovali su ga u potpunosti.
Prevelika potrosnja lopte ispucavanjima prema napred. Torres bez obzira na formu nije napadac koji osvaja lopte u vazduhu.
Sto se Torresovog famoznog promasaja tice, samo sam prekrio oci sakom, i izbrojao u sebi do 10. Nisam ga psovao niti vredjao. Nije dovoljno dobar, ali nije ni on za sve kriv.
2 godine uprava kluba gleda Torresa kako se muci. Dok je Drogba bio tu, ta njegova nesposobnost se manje osecala, jer je Big Man bio tu kad je trebalo.
Sad kad Marshala vise nema, resili su da se oslone na Plavusicu. I to je u redu, treba verovati u svoje igrace. Ali nedopustivo je to sto je on prakticno jedina opcija u napadu. I sve dok bude takva situacija treneri ce muku muciti da postave igru kad je rezultat nepovoljan, jer nema se kome dati lopta.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.