Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 6 : 1 Nordsajelland (05.12. sri)

23 člana su glasala

1. 1.

• Ne vjerujem. Mi Ä?emo izgubit od Danaca, a Shakhtar i Juventus Ä?e prijateljski podijelit bodove i proÄ?i dalje.
      13%
      3
    • Ne vjerujem. Chelsea Ä?e ostvarit pobjedu nad Nordsjaellandom, ali Ä?e Shakhtar i Juventus remizirati.
      52%
      12
    • Prolazimo. Vjeujem u Fair play; mi dobivamo Dance, a Shakhtar Talijane.
      34%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='EdvinTB' timestamp='1354746380' post='93176']jebaji ga sta je tu je! Barem smo se "s obrazom" oprosltili od LP! ima nekih koji su se oprostili porazom, bez ijedne pobjede u 6 utakmica i neigraju ni EL :P ako znate na koga mislim[/quote]

A jaka utjeha i usporedba nam je to.

Sve u svemu katastrofalan ishod u ligi prvaka. Ispali odmah u grupnoj fazi, uzas.
  • Odgovori 100
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseathebest' timestamp='1354746485' post='93181']
čini mi se da je malo prevelika euforija ovdje nakon pobjede protiv momčadi na razini Dinama (eventualno malo bolje)...
[/quote]
meni je najvise krivo sto ce sad odma ovi ljubimci Torresa odma biti dosadni sa tim da je "proradio" Torres i da je odlican!!! I jes bio veceras, ali kao sto kazes protiv ekipe koja je na razini Dinama [-(
nakon nekoliko dana zatrpanih obavezama dolazim na forum i gledam utakmicu i zapitam se da li ce chelsea proci skupinu? vjerujem kao i svaki navijac da oce, da i dalje postoji ta nada koja gori u svakom od nas, ali nazalost kraickom oka gledam i drugu utakmicu gdje jedan klub koji je osuden za namjestanje utakmica znaci kriminalci daju gol iz cistog zaleda i prolaze dalje pored indisponiranih ukrajinaca tj. bolje receno brazilaca koji su vec na godisnjem X(

prva dobra utakmica beniteza, nadam se da ce sto prije otici van iz naseg preduzeca :-j

Nema ljutnje chelsea je i dalje velika momcad i nema odustajanja NIKADA :x za svoj se klub zivi i umire, u vrijeme najvecih uspjeha i padova samo chelsea
Poslije dugo dugo utakmica konacno da se obradujemo pobjednom. Reci su iskreno da mi nije zao zbog lige prvaka jer smo ipak mi prvaci a i pomirio sam se jos prije dvije sedmice sa cinjenicom da necemo proci.. Sami smo sebi krivi za ovo. Nakon one kradje protiv Manchestera nam je sve krenulo niz brdo, nadam se da je ova utakmica prekretnica da nam sada forma krene u drugom pravcu...

Odigrali smo vrlo dobro i drago mi je da su nasi bili razigrani, jer ova utakmica me podjesjetila na pocetak sezone kada smo igrali neprikosnoveno. Zadovoljan sam igrom svih igraca i drago mi je da je Torres zabio jer bilo je i vrijeme, njegovi golovi su nam potrebni da se vratimo u borbu za premiership. Bez njegovih golova tome se ne mozemo nadati. Hazard, Mata, Oscar su odigrali kao sto su igrali prije mjesec i po, dva. Luiz je bio odlican i moram reci da bih ga volio vidjeti na poziciji DMa ili CMa jer je veoma kreativan i dosta dobro barata sa loptom a zna i gurnuti luptu prema naprijed onako iznenada kao Lampard, sto Ramires, Romeu i Mikel ne znaju...

Torres je mogao zabiti jos 2,3 gola da je jaci u duelu ali sta se moze, dobro je i ovako samo da se vidi napredak...

Eto to je to sto se tice mog komentara.. Dobra igra, nadam se da je ovo pocetak nase dobre forme i samo da igraci ne padnu u depresiju zbog ispadanja iz lige prvaka...
[quote name='stifmeister' timestamp='1354747017' post='93201']
A jaka utjeha i usporedba nam je to.

Sve u svemu katastrofalan ishod u ligi prvaka. Ispali odmah u grupnoj fazi, uzas.
[/quote]
kao sto rekoh, sta je-tu je! ne vrijedi plakati za neuspjehom, nego gledati dalje i biti optimistican :D/ mozda budemo prvi klub koji nakon LP sezonu poslije osvoji EL ;)
Dostojanstveno opraštanje od lige prvaka, mislim da ulazimo u uski krug klubova koji su osvojili 10 poena a nisu prošli dalje, ali priča se o poznatom novom rekordu

Sada idemo u evropa ligu, biti će neobično gledati nas četvrtkom, ali šta je tu je, volio bi da Torres podere Liverpool u polufinalu i Atletico u finalu :D
[quote name='hunter' timestamp='1354748648' post='93224']
Dostojanstveno opraštanje od lige prvaka, mislim da ulazimo u uski krug klubova koji su osvojili 10 poena a nisu prošli dalje, ali priča se o poznatom novom rekordu

Sada idemo u evropa ligu, biti će neobično gledati nas četvrtkom, ali šta je tu je, volio bi da Torres podere Liverpool u polufinalu i Atletico u finalu :D
[/quote]

liverpool nece proci skupinu :P
Jes da smo mi bili dobri veceras ali ne treba to da nas zavarava. I mi igramo kao i svako drugi koliko protivnik to dozvoli a ovi indijanci su nam dozvolili da kombinujemo koliko hocemo. E sad, ssa ovom igrom protiv agresivnijeg protivnika pitanje kako bi bilo. Meni se licno svidja sto se oseca ipak neko samopouzdanje u timu i sa tim ako udjemo u dalje tekme moze da nam donese dosta toga dobrog. Iskreno mislim, posebno za sve one koji misle da je tako, ja mislim da titula jos nije izgubljena. Prvo i najbitnije samo pogledajte koliko je bodova prosuto od svih ekipa a tako ce biti i na dalje posebno sto Man utd ocekuju teske utakmice. Siguran sam da ce i City i Utd da prospu jos 20 bodova. Tako da sa par pojacanja mi mozemo da udjemo u neizvesnu trku.
Hazard perfektan, Torres se napokon oslobodio! Dobra igra Mate i Mosesa. Obrana odlična, Cole kao i uvijek - dobar. Sviđa mi se odluka menađera da stavi Davida na poziciju centralnog veznog, odlično je igrao na toj poziciji:
Pobjeda nije toliko značajna nit je protivnik bio zahtjevan ali ovo je svakako dobro za naše sampouzdanje. Nadam se da će nakon ovoga sve krenut nabolje.
[quote name='cobinho' timestamp='1354757874' post='93255']
Jes da smo mi bili dobri veceras ali ne treba to da nas zavarava. I mi igramo kao i svako drugi koliko protivnik to dozvoli a ovi indijanci su nam dozvolili da kombinujemo koliko hocemo. E sad, ssa ovom igrom protiv agresivnijeg protivnika pitanje kako bi bilo. Meni se licno svidja sto se oseca ipak neko samopouzdanje u timu i sa tim ako udjemo u dalje tekme moze da nam donese dosta toga dobrog. Iskreno mislim, posebno za sve one koji misle da je tako, ja mislim da titula jos nije izgubljena. Prvo i najbitnije samo pogledajte koliko je bodova prosuto od svih ekipa a tako ce biti i na dalje posebno sto Man utd ocekuju teske utakmice. Siguran sam da ce i City i Utd da prospu jos 20 bodova. Tako da sa par pojacanja mi mozemo da udjemo u neizvesnu trku.
[/quote]

Bas tako neki se zavaravaju da je ovo bila odlicna partija nasih, ali kada vidimo ko je protivnik i kako je igrao onda nije nista cudno sto smo ostvarili visoku pobjedu, pa protivnik nam je dopustio da radimo sta hocemo, mi imamo problem sa ekipama koje igraju presing na nama tj. koje igraju agresivno cist primjer je West Ham u prvom poluvremenu su igrali "mlako" cim su u drugom poceli "vise trcati" mi kiksamo u defanzivi, i ne samo oni Atletiko, Sahtar, Juventus u Torinu, svima smo dopustili da igraju agresivno.

Iako mi je muka od nase politiki da cim nesto ne stima odma bacamo ogromne pare na transfere nama u Januaru treba bar jedan vrhunski napadac i eventualno jedan zadnji vezni ili da se vrati Bizon iz Reala.

Vidjecemo vec protiv Sunderlanda na cemu smo i jesmo li izasli iz krize, moje misljenje da nam je ove sezone maksimum svjetsko klupsko prvenstvo, i eventualno jedan ili oba engleska kupa, PL smo vec vjerovatno izgubili , a od Lige Evrope nema nista pa sa toliko zgusnutim rasporedom u Ligi Evrope moramo da igramo sa kombinovanim sastavom a to protiv jacih ekipa nece ici.
Momci su sinoc izgorili i zadovoljan sam. Trebala nam je visoka pobjeda i ostvarena je. Nebitno je sto je ovo Nordsjaelland, bar mi neku nadu daje ta zelja koja je sinoc bila prisutna u ekipi nakon dugo vremena. Mozda je ova utakmica nagovjestaj bolje forme. Valjda ce biti tako, vidjecemo vec u ligi i to na teskom gostovanju ekipi koja prima veoma malo golova.
Ne znam sta ti nije jasno, ili mozda neces da vidis jer se kao i ja jos nadas da ima sanse, ali treba biti realan oba Mancestera nisu u formi pa nam opet bjeze po 10 odnosno 7 bodova koliko su se samo puta provukli, sta ce tek biti kad udju u formu a igracki kadar imaju za vrhunske forme, i jos kao da samo mi mozemo kupovati u Januaru pa i oni ce se pojacati.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1354786046' post='93271']
moje misljenje da nam je ove sezone maksimum svjetsko klupsko prvenstvo, i eventualno jedan ili oba engleska kupa, [b]PL smo vec vjerovatno izgubili[/b] , a od Lige Evrope nema nista pa sa toliko zgusnutim rasporedom u Ligi Evrope moramo da igramo sa kombinovanim sastavom a to protiv jacih ekipa nece ici.[/quote]
Baš zato treba igrati ozbiljno EL. Da se spere bar malo sramota ovog ispadanja iz LP i da se uzmu svi mogući preostali trofeji do kraja sezone.
[quote name='Gandalf' timestamp='1354801654' post='93305']
Baš zato treba igrati ozbiljno EL. Da se spere bar malo sramota ovog ispadanja iz LP i da se uzmu svi mogući preostali trofeji do kraja sezone.
[/quote]
Prvo Sanderlend,pa SP za klubove,pa cetvrtfinale Capital cup-a,pa cemo videti na cemu smo.Do utakmica LE mozemo imati vec dva trofeja u dzepu,a to ce biti veliki stimulans za ekipu.
Slazem se da bi trebali ici ozbiljno na EL ali to ne zavisi od nas, ako budemo gledali kombinovane sastave od toga nema nista, sve zavisi sta uprava odredi kao prioritet, zbog zgusnutog rasporeda mora se nesto zrtvovati nadam se da opet necemo biti 5-6 i da to bude cijena osvajanja EL tako je bolje i ne osvojiti.
Ali kao sto Ercov kaze za 15 dana cemo imati puno bolju sliku na cemu smo i mozemo li bar nesto uraditi ove sezone, iskreno i ovo sto je ostalo nije malo.
Ako postoji nesto dobro u ovome je da nas u LE ocekuju 4 ili 6 tekmi protiv ekipa na kojima se mogu prekaliti nekoliko nasih igraca i mozda uigrati nova pojacanja i prilika da se Mata Hazard i OScar malo odmore kao i da se bizon vrati u formu. To treba iskoristiti maksimalno. Ovaj trenutak bi trebao da bude neka vrsta crte, da se podvuce linija i nastaviti sve iznova. Pvoljan tren je za tako nesto jer posle dobre pobede igraci opet mogu doci do onog samopouzdanja koji ih je krasio.
da sam menadzer uradio bih sledece:
1. Plavusi ultimatum. Decembar ako ne da bar 3 gola u PL, raus. Ali mu treba promeniti ulogu u timu i da igra mnogo blize golu (skoro pa kao Pipo Inzagi)
2. Svakako dovesto jednog centarfora. Ako plavusa ode neki skuplji (El tigre Hulk) a ako ne ode onda neko poput Dumbie ili ovog sto je poceo da dere iz Vitesea.
Dovodjenjem Hulka dobijamo rezervu na mestu centarfora i dobijanjem jos jednog igraca u dvojici ispred odbrane ukoliko igra na krilu ( Obi, Ramiz, Roemeu. i Oskar)
3. Teziste igre mora opet da bude neposredno iza centarfora AMC kao na pocetku sezone cak i po cenu nekog vise primljenog gola a ne kao na pocetku ove serije Rafe gde je teziste bilo na MC u.
4. Varijante u kojima imamo prazne napade svesti na minimum. (ispucavanje Ceha, centarsutevi u kojima se gadja Tores a on protiv skakca koji glavom hvataju kosarkaski obruc, Toresovo driblanje 4 igraca na centru igralista, driblanje Luiza i td.....)
5. probati nekog iz omladinskog pogona na mestu centarfora.
6. Mikelova mora vise da ucestvuje u igri, ovako njegova uloga u igri je minimalna tj ne koriste se njegove mogucnosti 100 %.
Hulk nam treba koliko i Callejon iz Real Madrida. Neka hvala. Eno ga, otkad je dosao pola Zenita je u kurcu, u svadji i sa trenerom + nam je nepotreban a kostao bi €50m.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354909635' post='93532']
Da li vas raduje ova utakmica i dan danas ili ipak ne?
[/quote]

Zašto da ne, svaka dobra utakmica Chelsea me raduje. Dns sam je još jednom odgledao ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.