Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 6 : 1 Nordsajelland (05.12. sri)

23 člana su glasala

1. 1.

• Ne vjerujem. Mi Ä?emo izgubit od Danaca, a Shakhtar i Juventus Ä?e prijateljski podijelit bodove i proÄ?i dalje.
      13%
      3
    • Ne vjerujem. Chelsea Ä?e ostvarit pobjedu nad Nordsjaellandom, ali Ä?e Shakhtar i Juventus remizirati.
      52%
      12
    • Prolazimo. Vjeujem u Fair play; mi dobivamo Dance, a Shakhtar Talijane.
      34%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1354728697' post='93032']
Iako sam prethodno rekao da ću gledat Shakhtar, ne da mi se. Ne želim si ni dati mogućnost da gledam nogomet koji to nije, ne želim gledat kako će se mrcvariti na terenu i odigrat prijateljski, neriješeno i tako pokazat izlazna vrata mom klubu. Ne želim tu gubit živce.

Ako ih već trebam gubit, gubit ću ih na Chelseaju, klubu koji se pretvara u nešto drugo, ali opet je to naš klub. Jebiga.

Shakhtaru svaka čast ako večeras odigra pošteno, ako izgore za pobjedu, pa ako i remiziraju, nije problem. Imat će moj naklon do poda. Ali ako se dogodi ono što i sve kladionice predviđaju, ono čega se i ja bojim, onda ne trebam ništa reći. Oni će sami cijelom nogometnom svijetu pokazati tko su i što su. To je najveća cijena koju mogu platiti.
[/quote]

Meni će na laptopu bit upaljen Chelsea a na televiziji Šahtar, pa ću paralelno pratit.
Slažem se to za pokazivanje onoga tko su, večeras jedino Šahtar ima pokazat to, Juventus je već pokazao koliki su cigani. ;)
  • Odgovori 100
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako Shakhtar i Juventus odluce od prve minute igrati prijateljski, sta ces... ne mozes im nista. To je situacija kao ona kad je Adriano dao gol Dancima, to je sve licna stvar i licni izbor. Idu na remi i to je njihova stvar, bilo je takvih utakmica i u proslosti i bice ih jos. Neki odluce da odigraju i tu utakmicu kao i prethodne, sa zarom i za navijace, a neki je samo "odrade". Veceras gledamo Plavce u utakmici koja bi mogla biti doprinos boljim rezultatima u ligi.
Joj oce ih Chelsea napucat veceras, Okore im vjerovatno ne igra kao ni Nordstrand, Sise, Henriksen, i jos jedan pulen.
Pobjedit cemo Nords, ali nisam siguran u nas prolazak dalje. Kako i da je, ja se nadam pobedi kao i svakoj utakmici koju igra Chelsea, bez razliku na sve!
[b] Chelsea XI: Čech, Ivanović, Cole, David Luiz,Cahill, Romeu, Ramires, Juan Mata, Moses, Hazard, Torres."
Subs'Hilario,Paulo,Marin,Mikel,Bertrand,Oscar.Bitno je da igra zemljak Romeu koji pojma nema,a Oscara ostavio na klupi cccc,pa ovako ce samo uništiti odlicnog Oscara on mora da igra stalno.[/b]
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354724666' post='93010']
Uplatio onih 37e od sinoc na Shaktar....
[/quote]

A kurac? :o Bolje da si ostavio u džepu ;)
[quote name='soxx' timestamp='1354725094' post='93013']
Trebo si na x2 :D Jest da nebi bio dobitak veliki al veselio bi se uglavnom :D
[/quote]

Samo pi*ke igraju duplu sansu. :D :P

[quote name='Kalouda' timestamp='1354733636' post='93055']
A kurac? :o Bolje da si ostavio u džepu ;)
[/quote]

To su bile pare za rezervnu gumu. Bice dosta 4 zimske :D
2:0 Hazard,Mikel :D

ajmo sakhtar [img]http://www.hnkhajduk.com/forum/images/smilies/phpbb/blob9.gif[/img][img]http://www.hnkhajduk.com/forum/images/smilies/phpbb/blob9.gif[/img][img]http://www.hnkhajduk.com/forum/images/smilies/phpbb/blob9.gif[/img][img]http://www.hnkhajduk.com/forum/images/smilies/phpbb/blob9.gif[/img][img]http://www.hnkhajduk.com/forum/images/smilies/phpbb/blob9.gif[/img]
Ako ih ne pobedimo,Rafa neka kupi odmah kofere,ali dosta zavisimo i od Sahtjora.
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60812_519264964780391_2101822129_n.jpg[/img]
I Sakhtar i Juve idu sa najacim sastavom, kod Juventusa nema Marchisia, a kod Sakhtara ce igrati Eduardo u napadu umjesto Adriana.
[quote name='Elao' timestamp='1354735716' post='93067']
I Sakhtar i Juve idu sa najacim sastavom, kod Juventusa nema Marchisia, a kod Sakhtara ce igrati Eduardo u napadu umjesto Adriana.
[/quote]

Odlicna vest da ne igra Marchisio.....

Trebala se koristiti prilika dok je Juve hteo Essa....
Gledat' cu paralelno utakmice zavisno od rezultata.
Samo da Shaktar uvalja na pocetku gol,ovi su pusiona kad moraju ganjat rezultat a znamo kakvu kontru ima Shaktar.
A kako je jadno kad zavisis od drugoga,kad si bespomocan.Sreca nas je u proslosti dosta puta pogledala,no nece uvijek.Mi imamo pravo i na takvu noc.Samo ja bih volio da ona nebude ova veceras.
C'mon Chelsea and Shaktar !!!
Realno aka Šahtar bude igrao onako kako zna, Juve nema tu šta tražiti, a opet kada pogledamo igru nas, juveta i šahtara međusobno uopšte nismo zaslužili da prođemo dalje. GO Shahtar !
  • Autor
Šta je ovo ljudi moji, u minuta 3 penala, jedan za Dance drugi za nas, vidio sam da je Hazard mašio, al ne znam jel ovaj prvi Čech obranio il je njihov igrač fulao cijeli gol :D Jebem ti stream
Da dozivim i to u 6 minuta 3 penala, mada jedan nepostojeci :). Ovo je ocekivano laganica, to pokazuje i nevjerovatna igra Torresa krunisana golom :) u drugom poluvremenu jos 2 i to je to.
Stream me sjeba tako da nisam vidio nijedan gol.Uspio sam gledati sve do Hazardovog promasaja.
Cech nas spasi ponovo ali bitno je da vodimo.
I da kakav je ono penal za Dance ? Cahill 2 metra van 16-erca.
A sad se prebacujem na Shaktar-Juve.
Vrlo dobro prvo poluvreme.Pokusati u nastavku dati jos koji gol za podizanje samopouzdanja pred naredne utakmice.
  • Autor
Bože sačuvaj ovog cirkusa na Bridgeu :D

Chelsea igra strahovito dobro, što zbog izuzetne napaljenosti koju im daje nada za prolazak dalje koja još postoji, što zbog manjka kvalitete protivnika.

Cahillu nije trebao biti sviran penal, lopta ga je pogodila u ruku, to stoji, ali ruka je u tom trenutku bila van naših 16 metara. Svaka čast Čechu na obrani.

Ajde, Cahill se odmah iskupio izborivši penal na drugom kraju terena, ali Hazard nije uspio realizirati danu mu šansu. Dalje, nakon par minuta, još jedan penal za Chelsea, siguran izvođač je David Luiz. Moram naglasiti da nisam siguran je li ovaj penal opravdano dosuđen.

Dobro se igra, više rukometa nego nogometa al ajd :D U drugom dijelu ne zabijemo li još 2, ništa nismo radili.

Začudo, i Plavušan uspio ućerat loptu u gol. Javljaju obilan snijeg u Londonu.
Već sam mislio novi Ovrebo kad im je sudio nepostojeći penal, Cahilla pogodila lopta u ruku vidljivo izvan 16.
Naša 2 čisti kao suze, oba su bili ruke.
Bravo Torres, samo trpaj kralju.
Deremo guzove Dancima, realno. Moralo je ovo biti i uvjerljivije ali necu sad kenjati, vodimo 2:0 i u natavku samo nastaviti i pregaziti ih sa 4-5 komada i to je to.
Vodi juve..

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.