Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 6 : 1 Nordsajelland (05.12. sri)

23 člana su glasala

1. 1.

• Ne vjerujem. Mi Ä?emo izgubit od Danaca, a Shakhtar i Juventus Ä?e prijateljski podijelit bodove i proÄ?i dalje.
      13%
      3
    • Ne vjerujem. Chelsea Ä?e ostvarit pobjedu nad Nordsjaellandom, ali Ä?e Shakhtar i Juventus remizirati.
      52%
      12
    • Prolazimo. Vjeujem u Fair play; mi dobivamo Dance, a Shakhtar Talijane.
      34%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 100
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema sanse..

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Odlicna predstava momaka ali ispadamo.
Krivo mi jest al' idemo dalje.
Sami smo sebi krivi za to.
A ovog Shaktara bi volio da neko otrese onako momacki.Samo da im zapadne Dortmund a Juveu Real pa da vidimo moze li se tu sta namjestiti.
I pada je velicanstven let...Od ambisa medju zvezde,pa nazad.Nije ni lako biti navijac Celsija.
Idemo u Ligu Evrope,potpuno zasluzeno smo treci,nema sta da se prica.

Lepa utakmica za kraj,dosta golova,titulu smo predali vec u decembru.

Uređeno , autor izmjene: Batigol

Samo smo krivi,upali smo u losu formu kada nije trebalo i posle se svasta dogadjalo
ova pobjeda apsolutno ništa ne znači, taman da su dobili 16:0, nije nikakvo opravdanje za sramotno ispadanje

ajde da smo bili u grupi s Realom i Bayernom, ali ovo je bruka i sramota jer će i Šahtar i Juventus ispasti već u sljedećoj fazi, a mi smo europski prvaci
Sta je tu je dobra partija danas nasih igraca, ali nismo zasluzili da idemo dalje nakon svih losih partija u proslim utakmicama .
spali smo ,nema veze idemo dalje nastavak naseg Evropskog takmicenja nastavljamo u EL.Sto se tice vecerasnje utakmice dobro je svakako da smo pobjedili jednim visokim rezultatom da se vratimo u formu.Hazard je po meni igrac utakmice maestralno je odigrao,Torres ne daje golove u vaznim utakmicama,mada i ova dva gola nemojte da vas zavaraju jer znamo da on igra toplo hladno vcrs je dao golove i bog zna kada ce opet,mada ja bih iskreno volio da ga krene od veceras da zabija golove.
Jbg, fina pobjeda, fina igra, ali sve džaba. No šta je tu je, život ide dalje, a i fudbal bgm.. Iako je Nord... veoma slaba ekipa, bilo je fino gledati naše momke, da konačno nekoga unište.

Nek u Subotu i na dalje, nastave dobro igrati, pa nekako ćemo zaboravit ovo ispadanje.

I da,

David Luiz i Hazard ^:)^
Šta reći. Drago mi je kako smo igrali. Ispali, pa šta. Ovo je bila cijena osvajanja Lige prvaka. Nema veze :D

Idemo sada pokušati osvojiti Europa ligu.
Trpaona. ok tekma.. luiz bzvz dobio si drugi zuti sad nece moci igrati, zzenuli sm ose sami, za kaznu lijepo uzet mjesecnu placu pa neka se nauce pameti!
  • Autor
Sjajna igra naših momaka, napokon energija na terenu, rastrčanost, poletnost, okomitost, bez velikog maltretiranja lopte pred protivničkih 16 metara. Pojedince neću izdvajati, jer su zaista svi bili odlični.

Šteta, ispadamo iz Lige prvaka, ali nisam iznenađen, to sam i očekivao. Nisam ni razočaran, ne znam zašto. Više ravnodušan.

U jedno sam samo siguran: Ukoliko ovako budemo igrali u Europskoj ligi, ne vidim tko bi nam se mogao suprotstaviti na putu do trofeja.
nisan gledao utakmicu tako da ne znam nista pogledat cu sazetke
a sad
all i want for shaktar is barcaaaaaaaaaaa
ooooo and for juve madrid yeaaaaaaaa
da bog da obojicu naguze i to momacki
Ahaha, jesmo ih natrpali, sve mi je smiješno kako golovi padaju, a ja šutke gledam u livescore na mobitelu drugu tekmu.
Što reći, svaka čast, iako smo im trebali 10 zabiti. Super drago mi je radi Torresa, ne znam od koga ima veću podršku nego od mene, ali brate mili, 2 gola od 5-6 mrtvih... Ajde ajde, neka bude ovo taj "poticaj", neka se oslobodi, neka ne znam što, neka Sv. Petar pukne prstima i da majstor krene zabijati kako bi trebao. Još uvijek vjerujem da može.
Euroliga? I to mi je čudno, nakon 10 godina proljeća u LP, mi ćemo igrati četvrtkom navečer (koji je inače svjetski priznati Dan djevojaka, kad napokon male dođu na red nakon utorka i srijede i Lige prvaka). Bit će problema već vidim, haha.
Sad jurišanje po naslov, tog još nemamo! B-)
Odlicna utakmica najbolja predstava Chelsea ove sezone , da li je to zbog toga sto su Danci losi ili su nasi momci imali svoju noc ne znam . Ispadamo sami smo si krivi . Po meni ispadamo zbog ispustenog vodstva u prvoj utakmici protiv Juventusa .
Nema veze idemo dalje . Ostaje zal sto je prekinuta tradicija duga 10 godina .

BTW : Kad je zrijeb za 16 Europske Lige ? :D HAHAH
[quote name='Blues_95' timestamp='1354745656' post='93156']
Odlicna utakmica najbolja predstava Chelsea ove sezone , da li je to zbog toga sto su Danci losi ili su nasi momci imali svoju noc ne znam . Ispadamo sami smo si krivi . Po meni ispadamo zbog ispustenog vodstva u prvoj utakmici protiv Juventusa .
Nema veze idemo dalje . Ostaje zal sto je prekinuta tradicija duga 10 godina .

BTW : Kad je zrijeb za 16 Europske Lige ? :D HAHAH
[/quote]

[size=6]U petak.[/size]
Odlicna utakmica plavih momaka.Svaka cast za presing tokom drugog poluvremena,kojim smo samleli protivnika.Cak u jednom trenutku su nasa dva stopera bila na desnom krilu.Nevidjena scena.Pozitivne stvari ovog meca su dva gola Toresa,pobeda Beniteza i okretanje ka PL.
jebaji ga sta je tu je! Barem smo se "s obrazom" oprosltili od LP! ima nekih koji su se oprostili porazom, bez ijedne pobjede u 6 utakmica i neigraju ni EL :P ako znate na koga mislim
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.