Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 6 : 1 Nordsajelland (05.12. sri)

23 člana su glasala

1. 1.

• Ne vjerujem. Mi Ä?emo izgubit od Danaca, a Shakhtar i Juventus Ä?e prijateljski podijelit bodove i proÄ?i dalje.
      13%
      3
    • Ne vjerujem. Chelsea Ä?e ostvarit pobjedu nad Nordsjaellandom, ali Ä?e Shakhtar i Juventus remizirati.
      52%
      12
    • Prolazimo. Vjeujem u Fair play; mi dobivamo Dance, a Shakhtar Talijane.
      34%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://sportblog.co.za/wp-content/uploads/2010/12/Champions-League-Logo.jpg[/img]

[img]http://www.chelseaitalia.com/images/stories/stagione2012-2013/biglietti/20121205-biglietto-chelsea-Nordsjaelland-presentazione.jpg[/img]

[size=5][b]UEFA CHAMPIONS LEAGUE[/b][/size]

[size=5][b]05.12.2012, WEDNESDAY, 20:45H (CET)[/b][/size]

[size=5][b]CHELSEA versus NORDSJAELLAND[/b][/size]

[size=5][b]preview: [color=#ff0000]reLo[/color][/b][/size]

Sutra igramo zadnju utakmicu grupne faze ovogodišnje Lige prvaka. Vjerujem da već i vrapci na grani znaju da nam je za prolazak potrebna pobjeda protiv Danaca, ali opet ne ovisimo samo o sebi - treba nam i pobjeda Shakhtara u utakmici koju igraju protiv Juventusa.

Ne znam šta bih rekao, ovdje je pobjeda prioritet i unatoč pustim zavrzlamama oko trenera i cijele atmosfere u klubu ja vjerujem da će momci tu pobjedu ostvarit, ali će ipak moje oči biti uprte u susret Shakhtara i Juventusa. Želim vidjeti taj fair play, želim vidjeti te istinske nogometne vrijednosti na djelu. Ako ih ima, danas, ikako..

Vaša očekivanja?

Uređeno , autor izmjene: Caeruleus
Dopuna

• Odgovori 100
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pobjeda ovdje nece doci u pitanje, minimalno 3 komada ce im Chelsea zabiti ali to nece imati nekog uticaja jer se unaprijed zna ishod druge utakmice.
Oprostiti se dostojanstveno.

U drugoj se utakmici zna na sta ce ciljati Shakhtar.
prognoziram da cemo dobiti 5:0 i tako se oprostiti od lige prvaka pred svojim navijacima,veliki je neuspjeh da evropski prvak zavrsi takmicenje vec u grupnoj fazi,ali sami smo sebi krivi,oni bodovi ispusteni protiv Juventusa kod kuce su nas toga i kostali.
Sa Benitezom nemozemo ni osvojiti ni Bosansku premierligu hahahaha :)
Neznam ni dali će mo pobjediti Njordsjaeland uopšte,loše igramo,šanse su teoretske ali ih ima što je važno,Ali opet treba to nenako gledati svjetlije možemo osvojiti recimo Europa Ligu,ali opet tim koji je prošle sezone osvojio Ligu Prvaka da ispadne sramotno.Ali tako je....
[img]http://insideireland.ie/wp-content/uploads/2011/12/EuropaLeague2.jpg[/img]
[quote name='BluesForever' timestamp='1354638230' post='92810']
Hoce li biti mozda prenos na Arenama?Ako ne bude postavite kakvih linkova za tekmu.
[/quote]
Da te obradujem, bice na Areni 3 ;)
[quote name='Elao' timestamp='1354640718' post='92829']
Da te obradujem, bice na Areni 3 ;)
[/quote]

A od ovih domaćih jel znaš možda jel ima igdje? Mada ja ne vjerujem da će iko prenosit.

Očekujem X ovde, vrhunac loše forme :P
Ma Shaktar ce da demolira Juventus i one njihove glupe navijace.
A sto se tice nas,nebi me cudilo da ne pobijedimo.Hocu samo Marina i Mosesa od prve minute da vidimo sta Marin moze da uradi kada igra od prve minute jer je prosle utakmice dobijao premalo vremena.
Pobijedili, igrali nerijeseno ili izgubili nebitno je.
Mi nismo zasluzili da idemo dalje, i ako kojim cudom prodjemo prvi protivnik ce nas izbaciti u osmini.
(posto racunam da se nece nista promijeniti oko debelog konobara i plavuse).
Čech; Azpilicueta; Ivanović©; Luiz; Cole; Ramires; Mikel; Oscar; Mata; Marin; Hazard;

Bez špica, Hazard lažna devetka.

Dao bih traku Ivanoviću, jer je u igri i Čech nema neki uticaj sa gola.

haha bio sam dva puta hazarda stavio

Uređeno , autor izmjene: Kalouda

[quote name='Kalouda' timestamp='1354695996' post='92943']
Čech; Azpilicueta; Ivanović©; Luiz; Cole; Ramires; Mikel;[u][b] Hazard;[/b][/u] Mata; Marin;[b] Hazard;[/b]

Bez špica, Hazard lažna devetka.

Dao bih traku Ivanoviću, jer je u igri i Čech nema neki uticaj sa gola.
[/quote]Zar Edenov brat nije na posudbi ?
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1354697363' post='92946']
Zar Edenov brat nije na posudbi ?
[/quote]

Haha, mislio sam na Oscara. Ispravio sam ;)
Na dečkima je da daju sve od sebe i razbiju Dance, a onda se nadat da će Shakhtar dobit Talijane, sami su si krivi za tu situaciju u kojoj su sada, ali možda nas Bog pomiluje i Shakhtar dobije varalice
Nemojte previse ocekivati od meca u Ukrajini. Ja cu gledati nase momke. Ova pobjeda je nebitna u LS (najvjerovatnije), ali opet bi prijala pobjeda nakon duze pauze. U Ukrajini sta bude bice. Ne ocekujem mnogo.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354724666' post='93010']
Uplatio onih 37e od sinoc na Shaktar....
Ili cu da se stvarno veselim ili necu uopste :D
[/quote]Trebo si na x2 :D Jest da nebi bio dobitak veliki al veselio bi se uglavnom :D
Ja ću također gledati Šahtar. Nadam se prolasku iako ne vjerujem puno u njega, a od naših momaka očekujem dobru predstavu i pobjeda od minimalno 2 gola razlike.
  • Autor
Iako sam prethodno rekao da ću gledat Shakhtar, ne da mi se. Ne želim si ni dati mogućnost da gledam nogomet koji to nije, ne želim gledat kako će se mrcvariti na terenu i odigrat prijateljski, neriješeno i tako pokazat izlazna vrata mom klubu. Ne želim tu gubit živce.

Ako ih već trebam gubit, gubit ću ih na Chelseaju, klubu koji se pretvara u nešto drugo, ali opet je to naš klub. Jebiga.

Shakhtaru svaka čast ako večeras odigra pošteno, ako izgore za pobjedu, pa ako i remiziraju, nije problem. Imat će moj naklon do poda. Ali ako se dogodi ono što i sve kladionice predviđaju, ono čega se i ja bojim, onda ne trebam ništa reći. Oni će sami cijelom nogometnom svijetu pokazati tko su i što su. To je najveća cijena koju mogu platiti.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.