Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - West Ham 3 : 1 Chelsea (01.12. sub)

Istaknuti odgovori

Ja ne znam samo dokle ce ovo ovako ici dok se nesto ne promjeni.Sve u svemu tuga jad i cemer.Odavno losiji nismo bili.Ja imam neki osjecaj da i ovi igraci bojkotuju ili Beniteza,ili Romana,ali to kao da nisu oni isti igraci sa pocetka sezone.Nema zara nema borbe,mlitavo ulaze u duele,tuse loptu.Ne znam vise sta bi napisao,ali ovo je zesce sranje.
  • Odgovori 112
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='BluesForever' timestamp='1354373240' post='92252']
Nadam se da ce Ashley Cole otici iz kluba,više mi ide na kurac treba mu tri sata dok se oslobodi lopte kreten glupi.A o Torresu da ne govorim.
[/quote]
A ono kad nas je spasio,kad je izbacio loptu sa gol linije.
Ne valjaj gluposti,zivota ti!
[quote name='BluesForever' timestamp='1354373240' post='92252']
Nadam se da ce Ashley Cole otici iz kluba,više mi ide na kurac treba mu tri sata dok se oslobodi lopte kreten glupi.
[/quote]

:-O

Šta reći, ne nerviram se, štaviše, ravnodušan sam. Ni kod gola se nisam radovao.

Mi smo smeće.
Vec vidjeno. Nakon vodjstva sansa za prelom utakmice, Mata nije iskoristio, kasnije glupo primljen gol uz faul (?), onda stativa, 2 promasaja Torresa i to je to. Mozemo samo cekati da ovo prodje i nista vise.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1354373455' post='92259']
jedino sto valja iz ove utakmice je prvo poluvrijeme gdje smo imali sansi da damo drugi gol i da mirno zavrsimo poluvrijeme,u drugom sramota,kako igramo trebamo biti sretni ako budemo medju 4 prve ekipe.
[/quote]
Uz ovakvo poluvreme lako bi izgubili i da smo imali 2:0. WH ovako napaljen a mi bez energije, ideje lako bi i to izgubili. WH je verovatno odigrao jedno od najgorih poluvremena a posle jedno od najboljih. A ako trener mislis da je izasao da igra protiv amatera onda on nije za fudbal.
Nista,idemo dalje.Gurati do januara.Probati zadrzati trece mjesto da bi sljedece sezone igrali LP.
U januaru dovesti Falcaa i Fellainija.Otjerati Torresa i Beniteza.
[quote name='cobinho' timestamp='1354373793' post='92274']
Uz ovakvo poluvreme lako bi izgubili i da smo imali 2:0. WH ovako napaljen a mi bez energije, ideje lako bi i to izgubili. WH je verovatno odigrao jedno od najgorih poluvremena a posle jedno od najboljih. A ako trener mislis da je izasao da igra protiv amatera onda on nije za fudbal.
[/quote]vjeruj da nebi,nas jedini problem je kad primimo izjednacujuci pogodak je sto se ekipa nezna dici i tada idemo samo iz greske u gresku kao sto je bilo danas.
Cudni potezi igraca, igra, ponasanje, upiranje prstom u druge za svoje greske.

Smrdi na pobunu, onu protiv Beniteza.
[quote name='Essien Bison' timestamp='1354374100' post='92286']
Cudni potezi igraca, igra, ponasanje, upiranje prstom u druge za svoje greske.

Smrdi na pobunu, onu protiv Beniteza.
[/quote]
I meni se cini da igraci namjerno igraju ovako,da bi sto prije otjerali Beniteza.I da pokazu Romanu da se ne slazu sa otkazom Di Mateu.
[quote name='lamps82' timestamp='1354374319' post='92293']
I meni se cini da igraci namjerno igraju ovako,da bi sto prije otjerali Beniteza.I da pokazu Romanu da se ne slazu sa otkazom Di Mateu.
[/quote]
Ako je tako onda je to dobro. Postoji jedna velika greska i bag u nasem klubu. A to je da sportski direktor i menadzer imaju ogranicena ovlascenja i da se rus mnogo mesa u rad kluba. Stvar postavljenje na neprofesionalan nacin. Da je recimo Frenk Arnesen bio na mestu sportskog direktora i da je Roamn njega poslusao ne bi dosla do ovakvog transfera kao sto je ovaj Plavusana. Nije ispostovana struka nikako i doveden je iz hira. E isto se desava i u igri i u ponasanju. Kod nas se desavaju stvari koje ni u jednom drugom klubu ne bi prosle.
Ovako kako stoje stvari, bitna je rec Terija i Lampsa. Ukoliko oni kao kapiten dignu glas i Debeli moze otici kao sto je otisao AVB. KOd nas je menadzer i velikom broju slucajeva mozda i najmanji problem kad nemamo rezultata ali i ovom slucaju to je jasno kao dan da Rafa nije trener za klub poput nas.
Dobro su rekli ovi stručni komentatori na Premieru. Nema vođe u momčadi. Prelijevanje iz šupljeg u prazno.
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487069_516938181679736_1589169766_n.jpg[/img]
Odriza bi ja njima svima rigorozne kazne pa bi se borili iduću utakmicu a ne se prešetavali po terenu... Šta njih boli kurac ko sidi na klupi... Da se razumimo ja sam prvi bija protiv debelog ali sad kad je doveden nije rjesenje ne igrat ili ga bojkotirat na ovaj ili onaj način... Oni su profesionalci koji moraju uvik davat 100 posto onaj ko ne daje triba ga kaznit a ako ne pokaže želju potirat ga šta dalje bija on torres, mikel ili lampard.. Ljudi moji ne živi se na staroj slavi čist primjer liverpool a čini mi se da smo na dobrom putu da ih dostignemo po budalaštinama...OVO JE SRAMOTNO
[quote name='Wisey' timestamp='1354230631' post='92043']
Spammersi su fizički dominantna ekipa i mislim da mi nemamo tu snagu da im se suprotstavimo. Big Sam će to dobro posložiti, pripremiti svoju ekipu, igrače napaliti na nas... i to je zijan od 2 razlike.
[/quote]
Što li sam uvijek prokleto u pravu ?

Ne mogu reći da nisam očekivao takav rasplet. Ekipa je u rasulu, fizički a pogotovo psihički.
[quote name='Wisey' timestamp='1354382914' post='92389']

Ne mogu reći da nisam očekivao takav rasplet. Ekipa je u rasulu, fizički a pogotovo psihički.
[/quote]svaka cast,Kleopatra je mala maca za tebe,jos da znas kladionicu pogadjat da nam javis sigurne.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1354383111' post='92391']
svaka cast,Kleopatra je mala maca za tebe,jos da znas kladionicu pogadjat da nam javis sigurne.
[/quote]
Eh starac moj, drugo je kad igraš za pare. Odmah razmišljaš šta bi moglo bit, šta neće bit, ko će koga... To je totalno drugačije.

Mada, imam druga koji je digao para i para, sve na moje prognoze.
[quote name='File' timestamp='1354375928' post='92330']
Dobro su rekli ovi stručni komentatori na Premieru. Nema vođe u momčadi. Prelijevanje iz šupljeg u prazno.
[/quote] Zato je potreban Lamps,on je taj vođa koji toliko nedostaje.
[quote name='Wisey' timestamp='1354382914' post='92389']

[/quote]
Daj,covjece malo cesce posjedjuj temu "Sportsko kladjenje" i nabaci nam koju siguricu.
Prvo poluvrijeme vrlo dobro, drugo pak sasvim loše. Jedina pozitivna stvar iz tog drugog poluvremena je što smo još jednom mogli vidjeti fantastičnu prdu Eve Carniero. Ništa više. Puu!
[quote name='Brane' timestamp='1354388036' post='92416']
Jedina pozitivna stvar iz tog drugog poluvremena je što smo još jednom mogli vidjeti fantastičnu prdu Eve Carniero.
[/quote]
Uh, uh kako sam to samo zaboravio .. Mislim da je ono najbolji kadar dosad bio, čekamo sad sličice. :P
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.