Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - West Ham 3 : 1 Chelsea (01.12. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 112
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

____________________Cech____________________

___Azpi________Bane_______Cahill________Cole___

_____________Ramires________Mikel_____________

___Mata_____________Oscar_____________Marin___

_______________ Moses / Sturridge________________
Hazard i torres na klupu... Od prve marin i sturridge pa šta bude... I bez mudrovanja u veznom redu mikel,ramires,mata,oscar,marin i to je to...
Mislim da je krajnje vrijeme da jednu utakmicu pobjedimo, ne zato sto igramo dobro nego cisto sto je teoretski nemoguce imati toliki niz bez pobjede :D
Kao sto kazu:" i corava koka nadje po koje zrno ", sto se tice nase igre jedino je odbrana stabilnija u zadnje vrijeme, ostalo je sve otislo u qrac.
Sa ovakvom igrom jedina sansa da pobedimo je da damo 2 brza gola na pocetku utakmice,jer jedan nije dovoljan(pokazalo se vise puta).Molim Boga da pobedimo,jer me odra supruga od zezanja.Kaze:Pre ce i najavljeni smak sveta(21.12) nego sto ce Chelsea zabeleziti pobedu.Eto,dokle je doslo.
Ovo ce se dobiti u to sam siguran, zao mi je West Hama jer su mi jedni od drazih ekipa u ligi ali ovdje ocekujem njihov potop.
Ma ja bi samo da ne bude X.. Naravno volio bi da pobjedimo al ako vec necemo nek ga ispusimo da vidi Roman sta je uradio!
[quote name='AnuBis.' timestamp='1354215410' post='91975']
Mislim da je krajnje vrijeme da jednu utakmicu pobjedimo, ne zato sto igramo dobro nego cisto sto je teoretski nemoguce imati toliki niz bez pobjede :D
Kao sto kazu:" i corava koka nadje po koje zrno ", sto se tice nase igre jedino je odbrana stabilnija u zadnje vrijeme, ostalo je sve otislo u qrac.
[/quote]

ahahahahahaha,spali smo na crni humor

Eh šta bi dao sad da je Dzoš tu pa da ga stavi da igra pored dm a ispred njega one tri pčelice
Torres vs Caroll! 2 najvise precjenjena igraca u historiji engleskog nogometa!

Fakat me je stid, ali moram biti iskren i reci da prizeljkujem i ocekujem pobjedu Hammersa :( pa nebi li rus skonto da je pojo govno i otjero ovog smrada s klupe
Spammersi su fizički dominantna ekipa i mislim da mi nemamo tu snagu da im se suprotstavimo. Big Sam će to dobro posložiti, pripremiti svoju ekipu, igrače napaliti na nas... i to je zijan od 2 razlike.
Ma nek Torres i Caroll daju po jedan gol pa nek onda utakmica zavrsi kako god hoce :-j
[img]http://edinameskovic.files.wordpress.com/2009/06/konj_sa_kruga.jpg?w=310&h=270[/img] [img]http://www.panj.hr/Slike/Panjpanj.jpg[/img]

Carroll vs Torres
Ja mislim da ga sutra primamo, ali i da dobijamo.
[b] Benitez has left Oscar out of the match against West Ham tomorrow because of his poor performance against Fulham!

[/b]Nije neki izvor, vidio sam na fb negdje..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.