Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - West Ham 3 : 1 Chelsea (01.12. sub)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354277093' post='92081']
Ja mislim da ga sutra primamo, ali i da dobijamo.
[/quote]Tako i cure misle sutra navecer da ga primaju a na kraju samo dobiju :D
  • Odgovori 112
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igrači su već smoreni od Rumenog:

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/9b/b6/0,,10268~11450011,00.jpg[/img]
Ako ovo ne dobijemo stvarno ne znam vise.
Oni su sjajni iz prekida,fizicki perfektno pripremljeni ali tehnika i kvaliteta je na nasoj strani i ocekujem da Mata rijesi ovo.
Nije odavno zabio neki gol.
Torres vs Caroll hahaha odbrane mogu da miruju bar sto se ove dvojice tice.Oni ga nebi uvaljali ni mojoj ekipi iz razreda.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_me7xrm4gfr1rnj1gio1_1280.png[/img]
A nadao sam se da ce barem 1 biti spreman .
  • Autor
Sutra ne očekujem ništa bolju utakmicu i igru od prošle. Mora se čudo desiti da ih pobjedimo. WHU je jaka ekipa i ManU se namučio protiv njih. Da nemaju svjetske klase u napadu (RVP) ne bi ni oni pobjedili. A mi nemamo svjetske klase u napadu.
ni West Ham nije dugo pobijedio jer su imali malo tezi raspored u zadnji nekoliko utakmica,ali mi to neznamo iskoristiti ko sto nismo znali protiv Fulhama kad su igrali bez nekoliko kljucnih igraca i bili potpuno ravnopravni s nama,ako pokazemo igru kao protiv Fulhama, bez nekih velikih sansi tesko cemo ih pobijedit.
Lagana dvojka, bez primljenog gola 0:2!!! A vi što očekujete da izgubimo.... ,što vam je Vest hem jedan od dražih klubova, što vam je Teri precenjen igrač, itd. terajte se u tri lepe mamine mame p...e!!!
Odete lepo na bilo koje sportske vesti, pa tamo serendate šta hoćete, a ne da dođete ovde pa pljujete po klubu, i igračima za koji "kao" navijate!!! Niste ni znali ni ko je, ni šta je Čelsi dok nije došao Roman i njegovi jebeni milioni, balavci!!!!
[quote name='Рале НС' timestamp='1354305945' post='92143']
Lagana dvojka, bez primljenog gola 0:2!!! A vi što očekujete da izgubimo.... ,što vam je Vest hem jedan od dražih klubova, što vam je Teri precenjen igrač, itd. terajte se u tri lepe mamine mame p...e!!!
Odete lepo na bilo koje sportske vesti, pa tamo serendate šta hoćete, a ne da dođete ovde pa pljujete po klubu, i igračima za koji "kao" navijate!!! Niste ni znali ni ko je, ni šta je Čelsi dok nije došao Roman i njegovi jebeni milioni, balavci!!!!
[/quote]
S kim se ti svađaš?
Pa nitko tu ne podržava West Ham nit misli da je Terry precijenjen...
  • Autor
[/quote]

Svašta ću ja ovdje pročitati xD
[/quote]

Vrati se u teretanu i molim te, nemoj više da ostavljaš komentare ovde.
Igi lolčina.[quote name='Igi' timestamp='1354307951' post='92153']
Vrati se u teretanu i molim te, nemoj više da ostavljaš komentare ovde.
[/quote]
Meni se čini da ga je Roman poslao da nas sviju zastraši. Prate me... :-S
A očekujem tešku utakmicu ko što je i svaka u zadnje vrijeme. Ne očekujem puno golova, 1-2 na utakmici maximalno. Nadam se pobjedi kao i uvijek.
obećao sam si da je ovo prva tekma koju ču gledat pod rafinim vodstvom, probao sam prve dvije al umor i onako atraktivan i zanimljiv nogomet su me uspavali u prvih 10-15 min. al sutra nema zajebancije, ima da popijem bačvu kave i da ne trepnem 90 minuta, a opet tko zna..... taman tekma pada kad i popodnevni spavanac..
Ma treba podrzat ove momke na terenu ipak svi mi gledamo Chelsea zbog njih a ne zbog jednog Beniteza ili Abramovica.Sto se mene tice Rafa moze osvojit sve trofeje ove sezone al ja ga necu podrzat meni je to isto kao kad bi nas dosao vodit Ferguson i on mi nije nimalo simpatican.Isto tako od Torresa ne ocekujem da da gol ni na jednoj utakmici al zato su tu ostali igraci zbog kojih gotivim Chelsea.Vidi se da se momci trude al nije ni njima lahko kad svako malo dodje neko novi i kaze e od sad igramo ovako pa se ti prilagodjavaj ponovo.Al jebaji ga kad ne ide ne ide al proci ce i ovo ne mozemo 20 utakmica igrat ovako,svake godine zapadnemo u krizu pa se opet izvucemo.Mozda mi sutra necemo pobijediti al ne mozemo ni odigrat 3 utakmice zaredom onako kako smo odigrali protiv Citya i Fulhama.Valjda cemo se sutra dozvat malo pa krenut igrat bolje,treba malo izmijesat i ekipu jer se vidi umor na igracima,pruzit priliku Mosesu i Marinu.
[/quote]

A lika majko moja hahahahahahahhahaha

Ti si nekome našao da pametuješ o precijenjivanju Terryja, budalo jedna. 3 i po sata si na forumu i već si sam sebi zacrtao da si glavni tu i da si najdugoročniji navijač. Teraj se ti lepo u tu prepametnu p...u koja te rodila, jesam, balavac sam, balavac od 16 godina koji je bio na utakmici prije tebe i prije Abramoviča, sezona 2000./01. i što'š sad? Kao što Igi reče, vrati se u teretanu, takvim bolidima jedino tamo i jest mjesto.
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]Cech;[/color]
[color=#333333]Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole;[/color]
[color=#333333]Mikel, Ramires;[/color]
[color=#333333]Moses, Mata,Hazard; Torres.

Idemo po ta 3 boda . [/color][/font][/size]
[quote name='Blues_95' timestamp='1354363058' post='92196']
[font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]Idemo po ta 3 boda . [/color][/font]
[/quote]

Mozda kad bi tri meca igrali sa njima, daj boze da damo i gol.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1354327964' post='92173']
[/quote]

^:)^

Što se tiče utakmice; bit će tvrda, teška, kao i svaka ove sezone. Ne igramo dobro, nimalo dobro, West Ham je nezgodna momčad i sumnjam da će ovdje biti puno golova. Sviđa mi se što je Moses na krilu od početka; s njim imamo probojnost te će biti smanjena ona rošada lopte pred protivničkim vratima, a bez pravog šuta ili izbacivanja napadača/krila u izglednu šansu za gol. S Victorom će to, vjerujem biti puno bolje. Upravo u njemu vidim ključ našeg današnjeg uspjeha. Mora nam donijeti tu toliko potrebnu okomitost danas.
Također, Azpi će danas morati biti na vrhunskom nivou, kao što je to bio slučaj i u svakoj njegovoj dosadašnjoj utakmici. Moses će vrlo vjerojatno ostavljati dosta prostora iza sebe te će Cesar, uz pomoć Mikela, odnosno Ramiresa morati zatvoriti taj prostor i demobilizirati akcije West Hama s naše desne strane.

Imenjak opet na stoperu - moram priznati da mi ga je bio užitak gledati u prošlim utakmicama na stoperskoj poziciji; igrao je fantastično, a iako nije bio kapetan, igrao je pravo kapetanski. Ne sumnjam da će i danas biti išta drukčije.

Ajmo ovo dobit jebote, moraju se nekad bodovi počet skupljat nakon niza loših tekmi.

[b]Team to face West Ham:[/b] Cech (c); Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Cole; Ramires, Obi Mikel; Moses, Mata, Hazard; Torr. [b]Subs:[/b] Turnbull, Ferreira, Bertrand, Romeu, Marin, Oscar, Piazon.
Marina ceka sada sigurno vise od 20 min :) nek je malo Oscara ostavio na klupi, valjda ce Moses odraditi posao kako sljeduje.
ZAdovoljan igrom u prvom poluvremenu , trebali smo dati jos najmanje 1 gol .
Moses slomio 2 branica , Azpi isto dobar .
Na kraju glupost Cech-a ali se odmah iskupio .
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.