Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15 - West Ham 3 : 1 Chelsea (01.12. sub)

Istaknuti odgovori

Chelsea bolji od West Hama 5 puta, stvarali smo prilike, pucali, šteta što je samo jedna lopta ušla u gol. Na kraju malo popustila koncentracija, Čech napravio malu glupost, ali je odmah i iščupao loptu iz gola tako da je ispravio svoju grešku.

U drugom poluvremenu očekujem da zabijemo još jedan, minimalno.

PS. dobro smo prošli, Čech je mogao vrlo lako dobiti crveni karton u zadnjim minutama, igrao je rukom debelo izvan svoga šesnaesterca.
  • Odgovori 112
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sviđa mi se što na terenu nema lošeg pojednica, ne sviđa mi se što se spetaljavamo u kontranapadima.
Važno je da vodimo,igramo dobro,stvaramo prilike,zasad to sve izgleda dosta dobro.Samo se bojim da ga ne primimo. Ajmo sad i drugi dat!!! C'mon Chelsea!
Odlicno prvo poluvreme.Hajde jos jedan da damo,da ne strepimo do pred kraj.
Odlična igra, zadovoljan sam. Puno smo bolji bili od West Hama, do pred kraj nisu opalili ja msm nijedan udarac na gol. Samo ovako nastaviti i u drugom poluvremenu te postići još jedan gol kako bi se osigurali :D
gledam vec godinama skoro sve celzijeve utakmice cak i one koje gotovo sigurno znam da cemo izgubiti,ali vise necu gledati nista i ovako se stideti
Svaka čast W.H.U. na pokazanoj igri,tako se igra...
Jeba me je internet pa nisam gleda drugo poluvrijeme, sva sreca, pa jebote koji im je vrag. Umisto da zabiju ziicere i rjese utaknicu svaki jebeni put ovako zavrsi. Ne mogu vise virovat, pa dokad? Sta je Romane? Di je sad sexy football? Di ti je onaj atraktivni Chelsea? Jel ti zao sad sto nema RDM-a? Velis da je?! E pa neka je kretenu jedan, hvala ti na upropastenoj sezoni, ti si najzasluzniji za to. Puuuu..
Stid me i to mnogo, srusio se eto i rekord star 17 godina, fuj neam rijeci, ajde sto nece ove sezone igrati LP nego vjerovatno ni iduce.
ovo je ravno katastrofi,prvo poluvrijeme odlicno igrali,u drugom haos,Karton Kol nije dao gol 22 utakmice i da ga nama i to se pope na cojka i dade gol,,i Mikel je bio medju najlosijim.
ja se kroz citavu utakmicu smijem, ko napusen, a tek sam se odvalio smijati kad je Cole zabio prvi gol

a pazi sad ovo
[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/47313_388526531231057_1183365118_n.jpg[/img]
Sramota,sramote.Stid me ove igre i ovog rezultata.
Rafa pa jebemu majku najbolje igrace izvodi a Torres mu igra.
Joj ne mogu ni pisati koliko sam bijesan.

Edit:Nemojte se nervirati,kad je njima svejedno,zasto bi ja ludio?
Nadam se da ce Ashley Cole otici iz kluba,više mi ide na kurac treba mu tri sata dok se oslobodi lopte kreten glupi.A o Torresu da ne govorim.
Sramota.U drugom poluvremenu svi zakazali,a najvise Mikel,Ramires i Benitez.A kako sam bio srecan posle prvog poluvremena?To jest kakva sam budala bio i mislio da cemo napokon pobediti.
Poceo sam da mislim da je Looserpool namerno posla ova dva kretena da nam uniste klub. Ovakvo neznanje i ovakva sranja moye da radi samo neko ko ima IQ 60 ili namerno radi protiv. Sad i prica o tome sta ne valja u igri nema smislila. Kao da pricas o tome sta je starcu od 90 godina na samrti. NIIIISSSSTTTTTAAAAAA NEEEEEEE VAAAAAAALJAAAAAAAAAA. Ubio bih skota debelog.
jedino sto valja iz ove utakmice je prvo poluvrijeme gdje smo imali sansi da damo drugi gol i da mirno zavrsimo poluvrijeme,u drugom sramota,kako igramo trebamo biti sretni ako budemo medju 4 prve ekipe.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.