Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Chelsea 0 : 0 Fulham (28.11. sri)

Istaknuti odgovori

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354141774' post='91784']
Pojam navijanja je ocigledno razlicit za sve.[/quote]
Je, pogotovo ako netko "pravim navijačima" smatra one imbecile koji nekom zapale auto samo zato jer ima "krive tablice", koji unište pola grada na putu do stadiona, koji "ljubav prema klubu" pokazuju jedino tako što mu svaku europsku utakmicu osiguraju "poklon" u vidu par desetaka tisuća eura kazne od UEFE zbog divljanja i pirotehnike ubačene u teren i one zbog kojih se svaki normalan čovjek sa sobom na utakmicu boji povesti svoje dijete...

Pojam je svakako različit... Hoćeš vidjeti prave NAVIJAČE i pravo navijanje po mom skromnom mišljenju?
Odi na bilo koju tekmu MEDVEŠČAKA u Zagrebu !! ^:)^

[quote name='BluesForever' timestamp='1354142187' post='91791']
ako si nekada gledao Borusiju Dortmund vidio si sta su vatreni i pravi navijaci.[/quote]
Jesam i to nedavno u Madridu protiv Reala. I nisu ravni Ajaxovima.
I da, nakon njih su komunalci imali bar 4 dana što čistiti po gradu jer nije bilo zida, podzemnog vlaka i sl. gdje nisu poljepili kojekakve Borussiine naljepnice...
  • Odgovori 115
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jos jedna stvar.

U ovoj kriznoj situaciji Roman sedi hladan i nezainteresovan u svojoj stolici, navijaci pokusavaju da mu privuku paznju, a jedini koji se trude da nesto urade povodom toga su igraci na terenu.

Njima se ne okrecu ledja ! ! !
Sta ocekujes whisper? Da zapale baklje?

[quote name='BluesForever' timestamp='1354142187' post='91791']
De bolan nemoj se provaljivat ziv bio kakvo navijanje crno ja nista ne cujem,jedino mozda mi Televizor nevalja,cuj odlicno navijanje oj hljebe,tri puta kazu C mon Chelsea i to navijanje :)) ,ako si nekada gledao Borusiju Dortmund vidio si sta su vatreni i pravi navijaci.
[/quote]
Ja sam protiv fulhama slusao 90 minuta pjevanje, ne znam gdje si ti gledao...
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354142357' post='91797']
Jos jedna stvar.

U ovoj kriznoj situaciji Roman sedi hladan i nezainteresovan u svojoj stolici, navijaci pokusavaju da mu privuku paznju, a jedini koji se trude da nesto urade povodom toga su igraci na terenu.

Njima se ne okrecu ledja ! ! !
[/quote]
ja mislin da je roman bia zaspa pa nije cua nista
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1354142676' post='91801']
Igra je bila jedan veliki veliki ogromni kurac.[/quote]
Eto bar se u nečemu, manje - više svi slažemo. :(
Gledal sam do 70.minute tad mi je stream stal i nisam mogel nać više niti jedan.

Al ovo kaj sam vidjel u 70 minuta - užas. Spor protok lopte, bez konkretne prilike, nekako sve nezainteresirano djeluje..
[quote name='EdvinTB' timestamp='1354057895' post='91572']
ocekujem mrtvi derbi, 1-0 ili 0-0 (:|
[/quote]

ocekivao. dobio. !
sreca pa sam tekmu pratio samo preko livescore, nisam moro gledati tu bruku
[quote name='Kalouda' timestamp='1353956887' post='91280']
X , kad god igramo sa njima teško izađemo na kraj.. Još su ove sezone i bolji nego prethodnih..
[/quote]

Znao sam, dobro što nismo i popušili.

Al bitno je da igramo "sexy nogomet"
Meni više ide na kurac ono previše konbinovanje Hazarda-Oscara-Mate pred protivnickim golom sto na kraju rezultira izgubljenom loptom,kao da hoce da se ušetaju u gol.....
Prije par dana sam napisa post nakon utakmice sa cityem u kojem sam reka da sam razočaran sa svime skupa.. Ovo sinoć je bilo bez borbe i želje to se vidi iz aviona a to je definitivno problem trenera ali tek je doša smrad vidit ćemo.... Realno gledajući u ovom trenutku ako se nešto drastično ne izmini nismo ni među 5 ekipa a ne da ćemo se borit za naslov... Činjenica je da nemamo apsolutno nikakvu igru živili smo mjesec dva na račun brilliantnih partija hazarda koji je sad katastrofa isto kao i mata... Previše kombinacija bez rezultata i šanse a to nije dobro.. Sinoć su samo ivanović i cech zaslužili prolazne ocjene ostali velika 0...
nama je možda bolje ispast iz LP iako mi je to teško reć jer ne bi bilo dobro dobit još jednu trisku ka onu u torinu i donjecku......Možda se kroz euroligu pokušat uigrat jer su lošije ekipe pa će bit lakše a sve ostale snage usmjerit na svjetsko i premier ligu..

Po meni nam slijede teški dani...
Dojmovi nakon utakmice - ne baš dobri. Što se ekipe tiče, ne planiram puno pričati o tome, ono što se najviše vidjelo je da je Romeu sasran maksimalno, ko da mu stoji puška na zatiljku, i zato se ne snalazi kurca na terenu.

Ako ste mislili da je Torres uklet samo na utakmicama, varate se, na zagrijavanju je 6 puta pucao, [b]nijednom [/b]nije pogodio okvir, a vjerujem i da ga navijači sa Matthew Hardinga baš i ne vole, iz istog razloga iz kojeg ni mi ne volimo one koji nas pokušavaju ubiti nečim, kao plavušica njih loptama.

Luiz bog apsolutni, na zagrijavanju svi trče, zagrijavaju se, Luiza boli kita, uzeo loptu i dribla sam sebe u krug jedno 15 minuta.

Što se navijanja tiče, nije bilo toliko loše. Glavni problem naših navijača nije to da ne pjevaju, već da Matthew Harding i Shed kao potpuni debili pjevaju u različito vrijeme. Shed je većinu utakmice vodio navijanje (Fuck off Fulham, We want our club back - obe pjesme po nekih 6-7 puta, onda There's only one Di Matteo u 16.-oj i 90+ su oni pokrenuli gdje je cijeli stadion pjevao, i naravno 2-3 puta Fuck off benitez, you're not welcome here..), a kada bi Shed na par minuta zašutao, Matthew Harding, i to samo istočni dio njega, iako je šutao cijelo vrijeme, počeo bi pjevati. Debilizam.

O West Endu na kojemu sam bio i da ne govorim. Cijelu utakmicu pjeva 20-ak ljudi na cijeloj tribini, ostali nam se pridruže povremeno.

Kao osvrt na utakmicu, najbolje govori komentar jednog engleskog penzionera koji je sjedao do mene: "We're competing with Fulham in our own home, what the fuck is going on!?"

#rafaout

P.S. Zaboravih napomenut, nakon utakmice masa od cirka 10ak tisuća navijača, uputila se prema metrou pjevajući There's only one Di Matteo, Fat Spanish Waiter i We want our club back. Samo te 3 pjesme, cjelim putem.
Ma nista,idemo dalje..
Prosao je ovaj jebeni novembar.Nadati se boljem nastavku sezone.U subotu MORAMO dobiti West Ham.
Stizali smo mi i veci zaostatak pa vjerujem da mozemo stici United.
Ja se jos ne slazem sa cinjenicom da smo ispali iz trke za naslov prvaka.Dobro,mozda ovo trenutno nije bajno ali moze se puno bolje i vjerujem u momke da mogu prestici smradove iz Manchestera.
  • Autor
Hvala dubro na izvještaju, nadam se da je tebi lično dobro bilo, tekma manje-više.

A navijačima svaka čast. Ponos.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.