Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Chelsea 0 : 0 Fulham (28.11. sri)

Istaknuti odgovori

Ovaj meč se može opisati definicijom Fulam-Bolton sa vukajlije (http://vukajlija.com/fulam-bolton/349764). Citiram primer:

[i]I počinje utakmca na Krejvin Kotridžu. Lopta do Malbranka, ovaj vraća nazad do Hangelanda.
- Pokušava Zamora, ali samo korner.
- Metju Tejlor do Kejhila ovaj nazad do Robinsona koji daleko daleko ispucava loptu.
- Slobodan udarac za Fulam. Udarac će izvesti Stiv Sidvel. Udarac, i preko gola.
- Sudija će produžiti poluvreme za još 2 minuta.
- Kraj utakmice, kraj utakmice. U još jednom premijerligaškom okršaju Fulama i Boltona na Krejvin Kotridžu došlo je do podele bodova, konačan rezultat 0:0. Prijatan dan poštovani gledaoci.[/i]
  • Odgovori 115
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='chelseathebest' timestamp='1354114451' post='91621']
inače bih očekivao pobjedu, ali pošto je Rafa tu očekujem remi
[/quote]

i još da kažem nešto, ne znam koji bog nitko od naših neće šutati...jebo ih barcelona da ih jebo
[quote name='Blues_95' timestamp='1354138949' post='91719']
Sve dublje i dublje tonemo . Ne znam za 90 minuta ne stvoriti 2-3 solidne prilike , protiv 3. najlosije ekipe u ligi nije to mala kriza to je ogromna kriza .
[/quote]
nemoj tako fulham nije los odakle ti dojam za to =D> =D>
Kako jadna igra i cijela atmosfera oko kluba. Izgubih volju za pisanjem, nemam volje ni za razmišljat o ovome svemu. Idem spavat, ako mognem ikako zaspat nakon ovih par dana ljutnje, živciranja i ostalih pički materini. Ostajte mi zdravo.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1354139144' post='91725']
i još da kažem nešto, ne znam koji bog nitko od naših neće šutati...jebo ih barcelona da ih jebo
[/quote]
Kako su mi samo izvadili zivce zbog toga . Pa opucaj je vise jedna ce uci , odbit ce se bit' ce nesto a ne kruzi dok ne padnes u nesvijest !!!

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1354139296' post='91727']
nemoj tako fulham nije los odakle ti dojam za to =D> =D>
[/quote]
Nisu losi ali ove sezone je samo QPR i Sunderland primio vise golova od njih
Nadao sam se pobedi,ali dzaba.Kriza se nastavlja...Svetlo na kraju tunela se ne nazire...
  • Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354139124' post='91723']
A pravi bluesi, kako ih ti nazivas su se pokazali samo kad su pevali Robbieu.
Slaba vajda od toga.
[/quote]
Pravi Bluesi su se pokazali mnogo puta i pokazivat će se i dalje. To su ljudi koji otkidaju sebi od usta da idu na utakmice, ljudi koji su pratili tim i kad smo bili u usranoj diviziji, a Bates postavio električne ograde. To su ljudi koji su spasili klub od potpunog raspadanja, to su ljudi koji više od bilo koga imaju pravo da pokažu svoje mišljenje.

Ovo nije Chelsea, ovo nije moj klub a ja želim svoj klub nazad. Vratite nam ga !
[quote name='Ercov' timestamp='1354139388' post='91731']
Nadao sam se pobedi,ali dzaba.Kriza se nastavlja...Svetlo na kraju tunela se ne nazire...
[/quote]
jbt sad ide west ham,nordsjallend,sunderland,--- ako to ne pobjedu onda jebes sve

inace obrana opet ok
romeu par greskica ok
ramiz treba odmor, oscar i hazard nedovoljno dobri , a torres ne znam sta rec
ali triba pucat ne samo kruzit i trazit prostor za torresa
[quote name='Wisey' timestamp='1354139527' post='91732']
Pravi Bluesi su se pokazali mnogo puta i pokazivat će se i dalje. To su ljudi koji otkidaju sebi od usta da idu na utakmice, ljudi koji su pratili tim i kad smo bili u usranoj diviziji, a Bates postavio električne ograde. To su ljudi koji su spasili klub od potpunog raspadanja, to su ljudi koji više od bilo koga imaju pravo da pokažu svoje mišljenje.

[u][b]Ovo nije Chelsea, ovo nije moj klub a ja želim svoj klub nazad. [size=5]Vratite nam ga ![/size][/b][/u]
[/quote]

Ovo sam procitao jos na X mesta... Al cu tebe da pitam. Odakle prepisujete ? Moze li jedan komentar doci, a da bude originalan ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1354138949' post='91719']
Sve dublje i dublje tonemo . Ne znam za 90 minuta ne stvoriti 2-3 solidne prilike , [b]protiv 3. najlosije ekipe u ligi[/b] nije to mala kriza to je ogromna kriza .
[/quote]
Fulham poslije Uniteda ima najbolji napad lige.
Mada to nije nikakvo opravdanje za nasu losu predstavu.
Samo kruzimo okolo,vracamo loptu stoperima,Cechu..
Jednostavno mora tu biti napadac koji zna utrcati u slobodan prostor,povuci igraca za sobom i tako ostaviti prostora.
Jedini plus iz ove dvije utakmice jeste da nismo primili gola.
Toliko zelja pred ovu sezonu,toliko elana i vec krajem novembra sve ode u majcinu.
  • Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354139692' post='91735']
Ovo sam procitao jos na X mesta... Al cu tebe da pitam. Odakle prepisujete ? Moze li jedan komentar doci, a da bude originalan ?
[/quote]
A što mi na to gore ne odgovoriš ?

Ovo je zajednički stav navijača, sa kojim se slažem i koji podržavam. Nikakvo prepisivanje, pa logično je da ćeš vidjeti na više mjesta.
Ja beda, mati draga...

Druga uzastopna nula, ovo se odavno nije desilo. Kako sada stvari stoje protivničke ekipe bi se mogle nasabrat tih [i]klin šitova[/i], a tekme u kojima igra Chelsea bi mogle važit za najdosadnije i još publika na Stamfordu proglašena za najgoru (što već i je, sasvim sigurno). Treba ih pitat, znaju li oni šta je tekma, tribina?? Možda kontaju da su u bioskopu, ali opet tamo se ne gleda fudbal...

Što se tiče igrača, opet je bilo truda, ali završnica i oni silni kontranapadi, haos. Oscar i Hazard su apsolutno zakazali, pri tome treba istaći, da je Oscar bio najlošiji igrač na terenu.

Rafa dobar za čuvanje gola, al za postizanje, na-a. Jbg podrška i dalje, za nadati se da će biti bolje.

I možete mislit, Torres imao čak 3 šuta na protivnički gol. Bgm napreduje se ;)
Celsi vec dugo ima najlosiju publiku u PL,ako je kriterijum podrska za vreme utakmice,buka i slicno.
Pa sad su u isto vreme isle utakmica u Liverpulu i Londonu(Totenhem i Celsi).Nije za poredjenje.
Napokon je prošao duuugi mjesec zvani Novembar, kod nas popularan kao Crni Mjesec ili mjesec beznađa, mjesec u kojem gotovinu pretvaraš u veresiju, kada Sudijama prepustiš vodeću poziciju.
  • Autor
[quote name='Batigol' timestamp='1354140303' post='91755']
Celsi vec dugo ima najlosiju publiku u PL,ako je kriterijum podrska za vreme utakmice,buka i slicno.
Pa sad su u isto vreme isle utakmica u Liverpulu i Londonu(Totenhem i Celsi).Nije za poredjenje.
[/quote]
Vjeruj mi da se ove godine osjetio napredak što se toga tiče. Nekako je atmosfera oko kluba skočila za jedan stepenik više od Munchena, svi su se zagrijali ponovo, pa novi igrači, ma sve... Čitao sam na Shedu kako je raja zadovoljna odlazila i dolazila kući sa stadiona.

Ali sad, sad je sve otišlo (ponovo) u Honduras.
[quote name='Wisey' timestamp='1354139920' post='91744']
A što mi na to gore ne odgovoriš ?

Ovo je zajednički stav navijača, sa kojim se slažem i koji podržavam. Nikakvo prepisivanje, pa logično je da ćeš vidjeti na više mjesta.
[/quote]

Odgovorio, i to vise puta, al ti nisi razumeo.

Nikad nemoj stavljati ono sto je bilo, ispred onoga sto je sada. Posebno ako to sto je sada ne valja, coporativno se pristupa prizivanju onoga sto je bilo. Sindrom slican pojedinim navijacima Zvezde, koji na prozivke navijaca Partizana o 5 godina bez titule odgovaraju sa "Zvezda je osvojila Kup Sampiona(1991)."
Okretanje ka proslosti nikuda ne vodi. Evociranje uspomena je lepo kad se prijatelji skupe uz pivo i kobasice, ali to je sada suvisan potez.
Svako ima pravo na misljenje, a posebno navijaci. Ali oni svoje nezadovoljstvo izrazavaju na pogresan nacin. Zbog njihovog(opravdanog) afekta prema skorasnjim Romanovim radnjama trpe igraci. Manjak podrske i potpuna ravnodusnost na ono sto oni rade na terenu nije nacin koji ce vratiti tim na pravi put.
Novac je ultimativni motivator, ali momci ne slave golove na kolenima i ne ljube dreseve zbog masnih premija, vec zbog ljubavi pre ma klubu i navijacima, koju im ovi ne uzvracaju na pravi nacin.
Borba za titulu je gotova i neka je, i realno nema se sta ocekivati borba za titulu sa ovakvom igrom.U nastavku sezone,tacnije ove sezone nadam se da cemo osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo jer imamo priliku da osvojimo taj vrijedni trofej,i da ostanemo među 4 najbolje ekipe u EPL i da izborimo LP naredne sezone,jer od ovakve igre i forme nema se sta više trenutno ocekivati.
Ma kakva mi i nasa publika,citavo vrjeme kao u teatru da sjede i šute,njihovo pravo anvijanje svih 90min pravo bi nam došla.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354140674' post='91763']
Manjak podrske i potpuna ravnodusnost na ono sto oni rade na terenu nije nacin koji ce vratiti tim na pravi put.[/quote]
Ovo nikako ne stoji!
Ne znam jesi li ikada gledao tekmu live na Stamford Bridgeu? Ja sam ih gledao jedno 7-8 u zadnjih godinu dana i živi sam svjedok da je ovo što si napisao čista demagogija.
Dečki imaju i te kako dobro podršku s tribina, a posebno gospodin Torres, kojeg bi negdje dalje navijači kao Turci u srednjem vijeku odavno nabili na kolac, za primjer ostalima, a njemu se skandira i plješće na svaku dodanu loptu, svaki trk, svaki šut... Toliku podršku i strpljenje prema nekom igraču u životu nisam vidio, a uskoro će mi brojčanik na godinama okrenuti četvrtu deseticu tako da sam poprilično realan i kompetentan po tom pitanju i znam što govorim jer sam gledao tekme u više navrata i na San Siru i na Alianz Areni i na Nou Campu i na Santiago Bernabeuu i na Old Traffordu, a da o stadionima na području bivše YU ni ne govorim i susretao se s popriličnim brojem navijačkih skupina...

P.S. Ne kažem da su navijači savršeni i jasno da uvijek mogu biti bolji, ali daleko od tog da su šonje. I kad se već dotičemo navijača, do sada sam najviše oduševljen navijačima Ajaxa, koje sam imao priliku ove godine vidjeti u Manchesteru.
[quote name='Gandalf' timestamp='1354141574' post='91781']
Ovo nikako ne stoji!
Ne znam jesi li ikada gledao tekmu live na Stamford Bridgeu? Ja sam ih gledao jedno 7-8 u zadnjih godinu dana i živi sam svjedok da je ovo što si napisao čista demagogija.
Dečki imaju i te kako dobro podršku s tribina, a posebno gospodin Torres, kojeg bi negdje dalje navijači kao Turci u srednjem vijeku odavno nabili na kolac, za primjer ostalima, a njemu se skandira i plješće na svaku dodanu loptu, svaki trk, svaki šut... Toliku podršku i strpljenje prema nekom igraču u životu nisam vidio, a uskoro će mi brojčanik na godinama okrenuti četvrtu deseticu tako da sam poprilično realan i kompetentan po tom pitanju i znam što govorim jer sam gledao tekme u više navrata i na San Siru i na Alianz Areni i na Nou Campu i na Santiago Bernabeuu i na Old Traffordu, a da o stadionima na području bivše YU ni ne govorim i susretao se s popriličnim brojem navijačkih skupina...

P.S. Ne kažem da su navijači savršeni i jasno da uvijek mogu biti bolji, ali daleko od tog da su šonje. I kad se već dotičemo navijača, do sada sam najviše oduševljen navijačima Ajaxa, koje sam imao priliku ove godine vidjeti u Manchesteru.
[/quote]De bolan nemoj se provaljivat ziv bio kakvo navijanje crno ja nista ne cujem,jedino mozda mi Televizor nevalja,cuj odlicno navijanje oj hljebe,tri puta kazu C mon Chelsea i to navijanje :)) ,ako si nekada gledao Borusiju Dortmund vidio si sta su vatreni i pravi navijaci.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.