Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Chelsea 0 : 0 Fulham (28.11. sri)

Istaknuti odgovori

Ocekujem i zelim samo pobjedu pa makar i autogol.. Potrebno je da pocnemo izlaziti iz ove jebene krize u koju smo zapali a samo pobjeda moze biti rjesenje. Ne lijepa igra, ne sjajne prilike, nista bez 3 boda...
ili kad bi jos u utakmicu usli puni samopouzdanja i da ih Rafa motivira, pa da sve sto smo propusili poretklih sedmica iskalimo na Fulhamu...
  • Odgovori 115
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Fulam ima 2 poraza i 3 remija u zadnjih 5 utakmica,pritom su svaki put primili bar jedan go,izgubili su od Stouka u gostima i od Sanderlenda kući,10 -ti su na tabeli i imaju sad baš zajeban raspored. Sve okolnosti su na našoj strani tako da bi sutra sve osim pobede bilo ala ideš u kurac!!!!

Osobno,voleo bih da vidim Marina na terenu
tesko ce biti ... nadam se pobjedi od 2+
Fulam ima 2 poraza i 3 remija u zadnjih 5 utakmica,pritom su svaki put primili bar jedan go,izgubili su od Stouka u gostima i od Sanderlenda kući,10 -ti su na tabeli i imaju sad baš zajeban raspored. Sve okolnosti su na našoj strani tako da bi sutra sve osim pobede bilo ala ideš u kurac!!!!

Osobno,voleo bih da vidim Marina na terenu
Marin ako pocne bit ce i igrac utakmice.. Posto su u nekom padu forme eden i mata valjda zbog stalnog igranja.. Marin je zeljan igre a gledali smo ga kako igra.. Robben :D
Davies, [b]Hangeland[/b], Kacaniklic,[b] Richardson[/b],[b] Ruiza [/b]i Tavarez su igraci koji ce nedostajati Fulhamu sto bi trebalo donekle olaksati posao.
[quote name='Elao' timestamp='1354102349' post='91602']
Davies, [b]Hangeland[/b], Kacaniklic,[b] Richardson[/b],[b] Ruiza [/b]i Tavarez su igraci koji ce nedostajati Fulhamu sto bi trebalo donekle olaksati posao.
[/quote]

Ako si podebljao one važnije igrače, slobodno si mogao i Kačaniklića. Frajer je ko guja ;)

Jedva čekam tekmu, Marin 100% će zaigrat :P
bez ovih igraca oni su dosta slabiji,ocekujem da Marin zaigra od samog pocetka.

http://www.goal.com/en-gb/match/80958/chelsea-fc-vs-fulham/preview

http://www1.skysports.com/football/live/match/261699/preview
Izletit u sastavu:

Čech - Azpi, Bane, Luiz, Cole - Romeu, Ramiz - Hazard, Mata, Oscar - Sturridge

Kasnije dat priliku Marinu, Mosesu i u zadnjoj minuti ubacit Torresa umjesto Sturridga da ovaj potonji dobio standing ovation, a da Fernando vidi gdje spada.

Eh želje, puste želje..

PS. Romeu samo zato što bi valjalo Obija odmoriti.
[quote name='Brane' timestamp='1354115797' post='91627']
Izletit u sastavu:

Čech - Azpi, Bane, Luiz, Cole - Romeu, Ramiz - Hazard, Mata, Oscar - Sturridge

Kasnije dat priliku Marinu, Mosesu i u zadnjoj minuti ubacit Torresa umjesto Sturridga da ovaj potonji dobio standing ovation, a da Fernando vidi gdje spada.

Eh želje, puste želje..

PS. Romeu samo zato što bi valjalo Obija odmoriti.
[/quote]

Koliko sam ja u toku Stooge je povređen :D
Cech (c); Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole; Ramires, Romeu; Hazard, Oscar, Bertrand; Torres.
Izmjene: Turnbull, Ferreira, Cahill, Mikel, Marin, Mata, Moses.

Ne svidja mi se nikako ovo sa ostavljanjem Mate na klupi a Bertrand na krilu.
[quote name='Elao' timestamp='1354130239' post='91670']
Cech ©; Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole; Ramires, Romeu; Hazard, Oscar, Bertrand; Torres.
Izmjene: Turnbull, Ferreira, Cahill, Mikel, Marin, Mata, Moses.

Ne svidja mi se nikako ovo sa ostavljanjem Mate na klupi a Bertrand na krilu.
[/quote]

Mati treba malo odmora. Ne sviđa mi se jedino njegova zamena. Mogli su Marin ili Piazon da uskoče, pa čak i Moses.
Iznenadjenje je Mata na klupi i Bertrand na krilu.
Dobro,vidjet' cemo kako ce to izgledati.Marin veceras ako ne debituje nece nikad.
I ako neko bude ljubazan da okaci koji link jer nemamo svi SK.
Idemo do pobjede !
Sta radi Bertrand u vezi opet???
Pa mislio sam da je to RDM-ova neka glupa ideja, kad ono i bez njega ista sranja se prave, pa ni jednu utakmicu sa Bertrand-om u veznom redu do sada nismo pobjedili, osim one u Minhenu.
Stvarno nemam rijeci, znam samo da ako jos ovu kiksamo odosmo u toliki qrac da je za nas sezona zavrsena pogotovo poslije srijede ako Sahtar ne pobijedi.
pa jbt sad kad Marinu nije data sansa da zaigra od pocetka kad ce,nikad ne igramo dobro kad nam igra Bertrand na krilu.
Kakav odmor ljudi dragi o čemu pričate ? Pa Mata je odmarao 2 puta po 15 dana, prvi put kada su Chelsea i Del Bosque dogovorili da ga ovaj ne poziva za ona 2 prijateljska meča a 2. put kad ga Del Bosque nije htio pozvati. Još je odmarao protiv WBA-a. Dajte ba ljudi.

Ne razumijem zašto je npr Bertrand ponovo na lijevom krilu a ne npr Moses ili Marin.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1354130597' post='91676']
pa jbt sad kad Marinu nije data sansa da zaigra od pocetka kad ce,nikad ne igramo dobro kad nam igra Bertrand na krilu.
[/quote]
Mozda nije sto posto spreman,znas od kada nije igrao za prvi tim,a ti ga hoces od pocetka?
[quote name='Ercov' timestamp='1354130829' post='91678']
Mozda nije sto posto spreman,znas od kada nije igrao za prvi tim,a ti ga hoces od pocetka?
[/quote]kako nije spreman vec mjesec dana je na klupi.
[quote name='Ercov' timestamp='1354130829' post='91678']
[/quote]
To je tacno, ali sta je sa Moses-om on je bez problema mogao zamjeniti Matu.

Mada citao sam da neki igraci imaju neke lakse povrede, mozda su to bas Mata i Moses pa je zato Bertrand upao u prvu ne vidim drugi razlog.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1354130480' post='91673']
Iznenadjenje je Mata na klupi i Bertrand na krilu.
Dobro,vidjet' cemo kako ce to izgledati.Marin veceras ako ne debituje nece nikad.
I ako neko bude ljubazan da okaci koji link jer nemamo svi SK.
Idemo do pobjede !
[/quote]evo ti link zaprenos utakmice
http://www.frombar.tv/v-4/8/72/v-487319.html

http://www.frombar.tv/v-4/8/76/v-487790.html
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.