Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Chelsea 0 : 0 Fulham (28.11. sri)

Istaknuti odgovori

9440.jpg?946749866

PREMIER LEAGUE

28.11.2012, WEDNESDAY, 20:45H (CET)

CHELSEA versus FULHAM

preview: reLo

Novi trener. Vaša očekivanja?

• Odgovori 115
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

3 boda nisu ocekivanja, nisu nadanja, to je prioritet.
Red bi bio da Chelsea pobjedi nekog u ligi. Fulham zna odigrati strasno dobro, mada su i oni u rezultatskoj krizi kao i Chelsea (po formi u zadnjih 5 utakmica Fulham i Chelsea imaju samo 3 boda od mogucih 15). Ne ocekujem laganu utakmici ali mislim da ce na kraju rezultat biti 2:0 za Chelsea.
jedino sta me zanima iz ove utakmice je pobjeda,najbolje bi bilo da ovu krizu bez pobjede naplatimo na rivalu Fulhamu koji ima dosta problema u zadnjih nekoliko utakmica.Oni ce ovu utakmicu biti bez Hangelanda koji je dobio crveni karton protiv Sundrlenda.Ocekujem isti sastav kao i protiv Mancester Citya.U zadnje 4 utakmice s njima imamo samo jednu pobjedu na penale u Carling Cupu.
Zadnje 4 utakmice s Fulhamom
Fulham-Chelsea 0:0
Chelsea Fulham 4:3(carling cup,pobjeda na penale)
Chelsea-Fulham 1:1
Fulham-Chelsea 1:1
bice kombinovani prenos sa ostalim utakmicama na sportklubu.
Ma pobjeda,red bi bio.
Samo me to zanima.Mozda malo i postavka Rafe.Da vidimo koga ce mijenjati u odnosu na City.
X , kad god igramo sa njima teško izađemo na kraj.. Još su ove sezone i bolji nego prethodnih..
[quote name='Kalouda' timestamp='1353956887' post='91280']
X , kad god igramo sa njima teško izađemo na kraj.. Još su ove sezone i bolji nego prethodnih..
[/quote]

Ima ti i ta mjesta ;)
Teško je uvijek s njima, al jebiga, odnekud se mora počet ić dalje, zašto to ne bi bio baš Fulham? Trebaju se momci napalit maximalno, izgorit na terenu za ta 3 boda!

Dubro je na tekmi, frende ako ne uletiš na teren s onim transparentom nisi ništa radio haha :P

kaaaeeeeeeajmoooooooooooooooooooooo!
  • Autor
Još jednom i ovdje, za one manje upućene:

Naš forumaš dubrovcanin, aka dubro, dudo, Toni, gospar itd itb, bit će na ovoj utakmici. Sretan put, dobar provod i sve najbolje mu želim. Nek je sretno, Toni ! B-)
Ako ne dobijemo ovu tekmu, možemo se pozdraviti sa snovima o borbi za naslov prvaka.
Mislim da je red da pobedimo.
Sportklub+ ce da prikazuje kombinovan prenos,tri utakmice :-O
[quote name='Cleo' timestamp='1354007371' post='91421']
Mislim da je red da pobedimo.
Sportklub+ ce da prikazuje kombinovan prenos,tri utakmice :-O
[/quote]Zato necu na Sport Klubu ni gledat,jer hocu da gledam samo svoj klub,zato postavite kakvih linkova za tekmu.
Pet meceva zaredom u prvenstvu bez pobede,od toga tri na domacem terenu.Ova ocajna serija mora da se prekine podhitno.Ocekujem pobedu bez primljenog gola,1-0 ili 2-0.
[quote name='BluesForever' timestamp='1354012040' post='91427']
Zato necu na Sport Klubu ni gledat,jer hocu da gledam samo svoj klub,zato postavite kakvih linkova za tekmu.
[/quote]Tekmu će samostalno prenosti live poljski C+ gol, španjolski C+ Multideporte 5 te talijanski Sky Calcio 2 i Sky Super Calcio od programa koje ja osobno mogu gledati.
A braco draga ko pravi ove ankete,mi pokusavamo dobiti utakmicu a nama pobjeda glasi analno ih devastirati,de to malo :D ,a sto se tice tekme bilo kakva pobjeda je dobro dosla,a sad opet lijepo je i ne primiti gol da ekipa vrati malo onaj pobjednicki mentalitet sa pocetka sezone.....
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.