Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Chelsea 0 : 0 Manchester City (25.11. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 118
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1353870015' post='91024']
Zaboravih da napomenem....

Napadaci City-a, za koje je receno da ce "jebati mame nasoj odbrani" nisu znali gde udaraju.
[/quote]A sva četvorica dobili šansu :D

Inače isto tako mi u napadu nismo u vezali dva dobra dodavanja...
Ne razumijem ove koji pišu da je utakmica bila za zaborav.

Ovih 90 minuta mi je nakon svih događanja vratilo vjeru u moj klub i moje ljude. Ponosan sam. Ponosan. Ne znam šta se na terenu dešavalo, ali ono što je mene zanimalo bilo je savršeno. I režiser prijenosa je odradio vrhunski posao, trenutak kad je prebacio s navijača na kameru koja prikazuje Romanovu glupu facu bio je perfektan potez. Večerašnjim izdanjem Matthew Harding, Shed i East end rekli su svoje. Na Bridgeu nije bilo bolje atmosfere, pitomije, ljudskije ne pamtim. Kapa dolje, dame i gospodo, svaka vam čast ! B-)

http://www.youtube.com/watch?v=QT60_agmi2o

Nećemo te zaboraviti, vjeruj nam.
A de probajte bar jedan jebeni dan da ne vrijedjate novog trenera..

Pa dajte ljudi,shvatite da RDM nije tu i situaciju prihvatite takvu kakva jest.

Da se razumijemo,ni meni nije drago sto je Robbie otpusten i na sto na klupi sjedi Benitez al' barem postujem covjeka i ne pljujem ga u svakom postu.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1353873764' post='91043']
A de probajte bar jedan jebeni dan da ne vrijedjate novog trenera..

Pa dajte ljudi,shvatite da RDM nije tu i situaciju prihvatite takvu kakva jest.

Da se razumijemo,ni meni nije drago sto je Robbie otpusten i na sto na klupi sjedi Benitez al' barem postujem covjeka i ne pljujem ga u svakom postu.
[/quote]
Poštovanje se zaslužuje, ono se ne dobija preko noći.
Još da nadodam, pohvale na igru cijele naše obrane. Momci su odradili lavovski posao danas; napokon izdržali utakmicu bez glupih grešaka i primljenog gola. Na ovome treba graditi našu igru dalje.
[quote name='Wisey' timestamp='1353873898' post='91044']
Poštovanje se zaslužuje, ono se ne dobija preko noći.
[/quote]
Tacno.
Mozda se nisam izrazio dobro ali postujem ga do neke mjere jer je on trenutno menadzer mog voljenog kluba i tu rasprave nema.
Ja sam iz utakmice u utakmicu sve više i više razočaran sa svime skupa... Počevši od ovog glupog minjanja trenera pa mu uz to reć da je privremeno riješenje i to za ne falit benitez ajmeeeeeeee... Ali najbitnija mi je igra i rezultati a mi smo daleko od jednog i drugog... Jednom riječju smiješni smo igramo samo i samo na kontre i polukontre koje u 90 posto slučajeva uništimo do centra ili desetak metara u protivničkoj polovici... Priko glave mi je više bunkera kod rezultata 0-0 na svom terenu sa ovakvom ekipom...Oni mogu i znaju puno puno bolje.......
Mislin iako mi je to teško reć i vječni sam optimist da se iduće godine sigurno nećemo plasirat u LP kao ni prošle kad nam je didier golom donija ovu sezonu......
10 utakmica za zaredom primamo pogodak i danas se taj niz prekinuo i ne to protiv bilo koje momcadi, i vjerujem da ce u srijedu prekinuti niz od 5 utakmica bez pobjede u Premiershipu.
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1353887325' post='91138']
10 utakmica za zaredom primamo pogodak i danas se taj niz prekinuo i ne to protiv bilo koje momcadi, i vjerujem da ce u srijedu prekinuti niz od 5 utakmica bez pobjede u Premiershipu.
[/quote]Malo vrijedi što ne primiš gol, kada ga ni ne zabiješ.
Nešto se definitivno mora pomaknuti s mrtve točke jer sramotno je da momčad sačinjena od takvih igrača u zadnjih 9 utakmica ima svega jednu pobjedu...
Vidim počeli smo igrati sexy nogomet, u životu dosadnije utakmice nisam gledao... Norwich u gostima nije bila ovoliko dosadna, prošle sezone.
[quote name='Gandalf' timestamp='1353904489' post='91148']
Malo vrijedi što ne primiš gol, kada ga ni ne zabiješ.
Nešto se definitivno mora pomaknuti s mrtve točke jer sramotno je da momčad sačinjena od takvih igrača u zadnjih 9 utakmica ima svega jednu pobjedu...
[/quote]

Istina da malo vrijedi, ali spomenuo sam negdje da se vidio veliki napredak u taktickoj disciplini protiv Citya morao je Benitez od negdje krenuti, znao je i on sam da primamo previse pogdaka. Da se razumijemo poznato je da je Benitez trener koji jedini igra 4-2-3-1 defenzivno.
Mozda sto se tice faze napada ne mozemo samo Beniteza kriviti previse su neki igraci komplicirali sa loptom i onda je gube treba se prije rijesavati lopte, i vidjelo se kad Mikel i Ramires povucu loptu da je lopta izgubljena niti jednom dobar pass nisu odigrali to je ono sto nam nedostaje. Sve u svemu bas nam fali Lampard (iako nije trkacki jak kao ovaj dvojac da bi defenziva dosta tu patila, ali moramo malo rizika preuzeti) koji bi dobio loptu i proslijedio prema Mati, Hazardu, Oscar ili neka dubinska lopta na Torresa.
Torres je odsjecen bio previse u par navrata sto je primio loptu vidis sam njega u kadru i 5 Cityevih igraca.
Nekoliko slika s tekme:

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/11/25/1353875985116/Banner-in-favour-of-Rober-013.jpg[/img]

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/11/25/1353875964981/Chelsea-fan-007.jpg[/img]

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/11/25/1353875975815/Chelsea-fans-010.jpg[/img]

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/11/25/1353875998023/Anti-Benitez-banner-017.jpg[/img]
Ovaj Benitez vise voli odigrati 0-0 nego pobijediti, mislim da se ovakav stil igre nece previse svidjeti Romanu bez obzira na rezultate.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.