Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Chelsea 0 : 0 Manchester City (25.11. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 118
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bas ne znam sta ce bit....kakva ce formacija bit i igra cekacemo nedjelju pa cemo vidjet [url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?&app=forums&module=extras&section=legends#"]:-?[/url]
[size=4][b]Veliki sam optimista sto se tice dolaska Beniteza i mislim da ce se odlicno snaći sa igrackim kadrom kojim trenutno raspolazemo.
Mozda pokusati vec sada igrati u 4-4-2 formaciji.[/b][/size]
[quote name='Wisey' timestamp='1353535600' post='90163']
Ne zanima me ništa osim ponašanja naših navijača.
[/quote]Nadam se da ce nasi navijaci biti na nivou i da podrze i bodre klub kako treba a ne da još sada pljuju i po Benitezu,to još moze samo pogorsati ionako katastrofalno stanje.
[/quote]

Također.

Moja želja i fantazija: Svečano skidanje i bacanje transparenta The Roman Empire i stavljanje novog, na njegovo mjesto, There's only one Di Matteo. Također da se ori you're not welcome here, you're just fat spanish waiter. Al šta bi bilo kad bi bilo.
[quote name='Tinmar' timestamp='1353545941' post='90216']
Uf, da hoće koju baklju bacit...
[/quote]
Zaboravi nije Engleska Balkan

ali ocekujem da ce benitez sve ispremjesati i igrat cemo na bod.
Samo da se pjeva, da se dere iz sve snagee: [i][u][b]There is only one Di Matteo, one Di Matteo, there's only one Di Matteo[/b][/u][/i]!!!!
I skidanje Torresovog i Romanovog transparenta i stavljanje Drogbinog i Di Matteovog!

Što se same utakmice tiče, City je remizirao sa Realom sinoć, ispali su iz LP, bore se za Ligu Evrope. Ali to je Liga Prvaka.

U samoj Premier Ligi su u zadnjem kolu uzeli Aston Villu 5:0, prije tog ih je Džekson spasio protiv Tottenhama.
Zadnjih 5 utakmica u ligi: W W D W W

Kompany možda ne bude igrao zbog povrede.

Od njihovih napadača, Džeko, Aguero i Tevez su dali po 7 golova. Znači vrlo efikasni napadači, za razliku od naše curice slatke u napadu.

Prvi su na tabeli sa 28 bodova, 1 bod više od ManU, 4 više od Chelsea.

Što se tiče Chelsea, očekujem i želim da vidim požrtvovanost od napadača pa do Čecha. Znači odbrana kreće odozgo, od Torresa kese. 3. smo u premier ligi i želim da već ovaj vikend izbijemo na 2. mjesto. Ne znam šta je debeli, španski konobar zamislio tj. šta mu je ruski biznismen naredio. Jedno je sigurno, Plavušica počinje utakmicu.

Naša forma u PL: W L D D L. Znači vrlo loše, zadnja pobjeda još protiv Tottenhama 2-4. 100 godina prošlo.

I da.. jel ima vjesti o Sturridgeu ?! Oće li biti spreman.
Ocekujem nerjeseno 1-1, vidjecemo oce li Benitez ubaciti nesto novo u taktiku, uglavnom jedva cekam utakmicu.
[b]
Kompany is a doubt for the match against Chelsea. He reportedly left on crutches after suffering a knee injury last night. Posto nisam dobar sa Engleskim jeli ovo Company propušta mec protiv nas?Sto se tice ove utakmice mora se ici na 3 boda to je svima jasno kao dan,zaustaviti Silvu zaustavljen je i kompledan City,nadam se da ce im igrati onaj Nastasic frajer je totalno kritican.[/b]
Vidjećete kad plavuše iznenada 'proigra'. Ne vjerujem da se to može dogoditi, ali ako se stvarno desi tek onda bi pokazao kakvo je govno od čovjeka.
[quote name='Wisey' timestamp='1353581488' post='90245']
Vidjećete kad plavuše iznenada 'proigra'. Ne vjerujem da se to može dogoditi, ali ako se stvarno desi tek onda bi pokazao kakvo je govno od čovjeka.
[/quote]Ma nebitno kakvo je govno :D ,bitno je nama da on zaigra i da zabija golove vec jednom.
Moramo dobi jednostavno moramo a i city nije u bajnoj formi...... Samo muški u kost od prve minute ih napast jer se njih može stisnit oni su takva ekipa igraju na kontre i polukontre...
Očekivan najjaču momčad čech,cole,terry,luiz,ivanović,mikel,ramires,oscar,mata,hazard,torres...........
GO BUESSSSSSSSSSS
Imam neki dobar predosjecaj u vezi ove tekme..ljudi ja vam kazem da ce ova tekma biti kraj crnog niza i da cemo odsad redati dobre rezultate jednostavno imam neki "felling"...izvesti MAZACAR da se sa njima igraju i staviti sturridga u spic ...to je to
  • Autor
[/quote]

Kakvo ponašanje očekuješ, a kakvo priželjkuješ?
jos jedna u nizu teskih utakmica,ocekujem da odbrana bude na visokom nivou,prognoziram da ce biti nerijeseno i ako bi nam pobjeda dobro dosla da prekinemo ove lose rezultate.
Uvijek sam vjerovao u čuda, uvijek govorio da u bilo kojem trenutku, uz pravi pristup, možemo pobijediti bilo koga. Sada, iskreno, po prvi put u životu očekujem petardu. U našoj mreži, da se razumijemo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.